Erkekler yasaklansın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Birde erkekleri dinlemek lazım , ne kadınlar var .
Allah her zaman kalbinde merhamet olan iyi insanlarla karşılaştırsın .

öğrenmezsek nasıl yporum yapabiliriz? sence tek soran ben miyim. ayrıca sizde bana çok farklı tavsiyeler verip asla kendi uygulayamayanlardansınız. keşke herkesin söylediği ve yaptığı bir olsa.
Ben size tavsiye vermemiştim ki hatırladığım kadarıyla :) son attiginiza cevap bile vermemiştim:) konuluk bişey yok zaten bunda kadin espri ile kariisk sitem etmiş bitek siz konu nedir diye yazmışsıniz kendiniz ile kiyasliyosunuz her konuda kendinize ait bi yorum bı merak içeriyor

Ben size tavsiye vermemiştim ki hatırladığım kadarıyla :) son attiginiza cevap bile vermemiştim:) konuluk bişey yok zaten bunda kadin espri ile kariisk sitem etmiş bitek siz konu nedir diye yazmışsıniz kendiniz ile kiyasliyosunuz her konuda kendinize ait bi yorum bı merak içeriyor
mesajda vermiştiniz diye hatırlıyorum

yorum yapmak veya fikir verebilmek için sebebini öğrenmem gerekir diye düşünüyorum.

Başlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil 😉

Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin

Kötü erkekler bence de yasaklansın ama kadınlar da artık biraz akıllansın. Burada bağıra çağıra "evlenme" dediğimiz insanlar koşa koşa evlendiler, şimdi sürekli konu açıyorlar.

Kötü erkekler bence de yasaklansın ama kadınlar da artık biraz akıllansın. Burada bağıra çağıra "evlenme" dediğimiz insanlar koşa koşa evlendiler, şimdi sürekli konu açıyorlar.
Bile bile lades olanları hiç anlamıyorum zaten. Evlilikten sonra huyu suyu değişen oluyor elbette onlarla evlenenlere bi lafım yok ama daha sevgili nişanlı iken ne olduğunu belli eden adamla düzelir diye evlenmek korkunç bir hata.

Bilerek bad boyları seçip sonra şikayet etmeniz yok mu:KK4:
Efendi,işinde gücünde olan adamları kimse sevmez.Nerede züppe,kaba saba,dünyayı dar eden erkekler varsa bunlar daha çekici gelir kadınlarımıza.Sonra da erkeklerin soyu kurusun,vay anam vay😄.

Bile bile lades olanları hiç anlamıyorum zaten. Evlilikten sonra huyu suyu değişen oluyor elbette onlarla evlenenlere bi lafım yok ama daha sevgili nişanlı iken ne olduğunu belli eden adamla düzelir diye evlenmek korkunç bir hata.

"Bu kadar hazırlık yaptık, boşa gitmesin" diye evlenenleri okuduk bu forumda

İnsanın kendi kendine ettiğini kimse edemez, kadınların %80 i kendi ediyor kendi buluyor maalesef.
Seçimi düzgün yapın, olmayanı oldurmayana çalışmayın , yürümeyeni kesip atmayı bilin hayatınıza bişeycik olmaz

Efendi,işinde gücünde olan adamları kimse sevmez.Nerede züppe,kaba saba,dünyayı dar eden erkekler varsa bunlar daha çekici gelir kadınlarımıza.Sonra da erkeklerin soyu kurusun,vay anam vay😄.
İşinde gücünde olup zekasını mesleğinde kullanan erkekleri aşırı çekici buluyorum. Dibine kadar efendi erkeklerin tek ve son kalesi olacağım galiba 😂😂

Adamın kıskanmasını kadını sahiplenmek olarak gören insanlar var bu ülkede. Dizilere dikkat ediyorum son zamanlarda. Tüm başrol erkekler mağara adamı. Hep bir şiddet, hep bir kabalık. Ama bakıyorsun karşısındaki kadın bayılıyor bu duruma.

Yani kusura bakmayın ama sevgisizliğin adı günümüzde narsistlik olmuş. Herkes mi narsist ?
Sevmeyen, ilgilenmeyen kişiye bile narsist damgası vuruluyor bırakında bunları psikolog ve psikiyatristler yapsın herkes narsist değil.
Sevmemekte sevmek kadar doğal bir şey belki de bunu kabullenmek gerekiyordur.

Yani kusura bakmayın ama sevgisizliğin adı günümüzde narsistlik olmuş. Herkes mi narsist ?
Sevmeyen, ilgilenmeyen kişiye bile narsist damgası vuruluyor bırakında bunları psikolog ve psikiyatristler yapsın herkes narsist değil.
Sevmemekte sevmek kadar doğal bir şey belki de bunu kabullenmek gerekiyordur.
Sevmemek doğal o yüzden sevmediği kadını adamı hayatında tutmak da normal mi?
Sevmiyorsa ayrılacak.
Ayrılmayıp o insana eziyet etmek üzmek üzerinde baskı oluşturmak olay zaten.
Yoksa sevmiyorsa gitsin .
Seviyormuş gibi yapmak bir iyi bir kötü davranmak bencilce karşındakine sıfır empati ile yaklaşmak nasılsa seviyor beni deyip enayi yerine koymak .
Herkese narsist demek yanlış katılıyorum ama bencil ve ben merkezci erkekler var vede çoğunlukla.
Bunun sevgiyle alakası yok.
Bunun karekterle alakası var.
Ben sevmediğim insanı hayatımda tutmam mesela bu bir seçim

Bilerek bad boyları seçip sonra şikayet etmeniz yok mu:KK4:
Umarım bir gün bütün adımları dikkatli atıp, en ince ayrıntısına kadar ölçüp biçip sonra iyi ve doğru biri olduğuna inandiginiz ama aslında çok iyi kamufle olmuş bir sürüngen tarafindan hüsrana ugratilmazsiniz.

Cocugunuz varmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X