Erkekler zayıf kadınları seksi bulmaz diyolar dogrumu

Erkekler zayıf kadınları seksi bulmaz diyolar dogrumu

• Evet

OY: 13 31,0%
  • Hayır

OY: 15 35,7%
  • Kısmen/yorumum var

OY: 14 33,3%

• Ankete Katılan
    42

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.117
31.114
1.123
61
Konya
Erkekler zayıf kadınları seksi bulmaz diyolar dogrumu ?

zayıflığına göre değişir ,tabiki çok zayıf bir hanımsa göze pek hitap etmez,bizde görüyoruz ekranda kemikleri çıkmış derecede yabancı mankenleri sanki kırılacaklar yada rüzgar çıksa uçacaklar gibi görünüyorlar.

bende bılmıyorum ama bence zayıf kadınlar cok asırı olmamakla bırlıkte her daım seksı olabılır.ve bu yuzden 56 kılo olmama ragmen ınatla rejım yapıyorum...ama sunu unutmamak lazımdırkı kadının her halı guzel ve seksıdır..

çok zayıf olmamakla birlikte bence zayıf kadınlar kesinlikle daha seksi ama aslında seksapellik direk kiloyla da alakalı değil. bakış duruş fizik hepsi birleşince ortaya çıkıyor asıl cazibe.

Kadın dediğin balık etli olacak :hulya:
Ama balina gibi diil kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman hepsinden de birer tane verseler hayır demezlerkaydirigubbakcemile3

bence sevmesı lazım severse sısman olsun olmasın seksi bulur..
ben su anda şişmnım dogudan berı vermedım kılo..
yenı yenı vermeye calısıyorum..
ama aksıne esımden hıc kotu bır söz ya da davranış sezmedım..
ben diyorum ki ''kilo almısım ''
o diyor ki ''benım için farketmez sen beni her halınle delı edıyorsuun..''kafamçokkarıştı
evet şişmanım ama herkes dıyor kı cok seksısın eşimde dahıl:))zemuszemus
tabıı kı
aman banane ben bole de mutluyum:lepi: demıorum kılo vermeye devam saglık acısından

benm fikrim kadın kadınlığını kullanmayı bilirse , obez derecesinde kilolu olmadıkça seksidir ve erkekler şişman veya ince olan bütün hatunlara seksi olmaları halinde bayılırkaydirigubbakcemile3 benim görüşüm böyle , bu yüzden eşimin ısrarla "ben zayıf kadın severim" demesine bile inanmıyorum :mymeka:

onlar seksi olsun da her hatuna bakarlar kemik ten ibaret olmadıkça tabiki..kaydirigubbakcemile3

ay şekerim ben erkek olsam zaıf olsun isterim ama kürdan gibi değil ,
biraz balıkımsı olsun:)
ama erkekleri soruyorsan gözleri dönünce zayıf şişman yada güzel çirkin tanımazlar
durmak yokkk yola devammm ederlerrr

Çok zayıf kadını hiç bi erkek istemez...
Aslında istemez diye bir şey yokta seksi bulmaz...
Açıkçası bende bulmam...
Kemikleri sayılan bi kadın bana göre seksi değildir...
Aynı şekilde çok şişman kadında seksi değildir...
Yağları her yerden fırlamış bi kadın nasıl seksi görünebilinir ki göze...
Kararında olucak kadının kilosu... Boyuna uygun olmalı kilo.. Ne çok zayıf nede çok şişman balık etliden daha az:)
Aman neyse işte anlayan anladı :)

cok zayiflar bence itici geliyordur..
ama sismanlarda ayni sekilde..
yani ikisinin orrtasi olmasi lazim.
ne sisman ne cok zayif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…