Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Ben mi duygulariyla oynuyorum napiyorum benYav sen niye bu kadar çok erkekle bu kadar çok konuşuyorsun. Nereden buluyorsun bu kadar konulacak adamı? Sonra neden şikayet ediyorsun. Ben anlamıyorum. Erkeklere yazık, onlarında duygularıyla oynuyorsun.
Ben mi duygulariyla oynuyorum napiyorum ben
Hepsi cins pesinde beni takan yok amaEvet kuzum, sen erkeklerin duygularıyla oynuyorsun. Onlarla gönül eğlendiriyorsun. Hergün başka erkekle konuşuyorsun, bir önceki günden kalanın kalbi kırılıyordur.
Yani ranican şu beş kuruş etmezlere ayırdığın vakti okumaya ayırsaydın bir akademisyen olmuştun..Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Butun erkekler ayni degil miYani ranican şu beş kuruş etmezlere ayırdığın vakti okumaya ayırsaydın bir akademisyen olmuştun..
Boşver onları yahuButun erkekler ayni degil mi
Sorunun sende olduğunu fark etsen keşke de bir tedaviye yatırsan kendini..Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Siz bunları arkadaşlık sitelerinden/uygulamalarından buluyorsanız amaçları gerçekten evlilik mi sanıyorsunuz? Erkekler salak mı ki tanımadıklarına evlilik teklifi etsinler? Evlilik masrafı eşittir paraların uçması artı sorumluluk.Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Konusmadigin erkek kalmamış neredeyse.Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Ben senin gibi erkeksiz de yasarim kafasinda degilim o zaman sende hic sevgili yapma belki anlarsin beniYa susayım susayım diyorum da illallah geldi be senden artık. Hay erkek kadar taş düşe kafana belki kafan sarsılınca hayatın erkekten ibaret olmadığını anlarsın. Erkekte erkek ne erkek hastası biri çıktın cidden tedavi ol normal değilsin.