Erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rainy sen görücü usulüne çok uyarsın bence öyle evlen ciddiyim bak kendin bulma

Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorum :KK43: bugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?

Demek ki seni cok samimi goruyorlar rainy. 2-3 gunde evlilikten falan bahsediyorlar sonra sen bunlari unutamiyorsun. Mesela sen bu gune kadar tek bir erkekle konusmus insan degilsin ama bu erkekler neden boyle ki acep yeah.

Ben senin gibi erkeksiz de yasarim kafasinda degilim o zaman sende hic sevgili yapma belki anlarsin beni
Ay benim zaten 4 sene hayatımda kimse yoktu senim gibide erkeksizlikten öldüm bittim demedim. Hayır hayatımda varda ne oluyor ben yine onunla çok vakit geçirmiyorum ki adam zaten burda değil sınır ötesi görevde burda olsada çok vakit geçirmem benim için ailem arkadaşlarım daha önemli. Ay ama sen böyle meslekten biriyle konuşsan kalkar Irak’a gidersin sende o potansiyelde var zaten. İnanılmaz komiksin ya erkekte erkek kafayı yedin iyice valla dışarıdan komik ve aciz biri duruyorsun ha bunuda bil 😅😅😅

Ay bak tiktokta ümmü diye bir kadın var oda erkek erkek diye diye ölecek iyi anlaşırsınız bir onunla arkadaş ol sen. Burda senin dilinden anlayan yok tencere kapak gibisiniz bak bir düşün arkadaş olmayı. Oda zengin koca istiyor oturur dertleşirsiniz 😅😅😅😅

Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorum :KK43: bugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Bugün tanistigin hiç bilmedigin biri neden ilişkisini anlattı ki
Yanı yeni tanistigin kişi bu hale nasıl geldi de anllatti
Insan tanıdığı birine bile anlatmazken herseyini

Ah raiinyyy ahhhhh

Hiç çekilip bi kenara tevekkül edip normal kisler gibi hayatına devam etmek yerine niye sürekli erkek erkek

Bırak bunu ya bırak herkes gibi yaşa gitsin
Birisi olucaksa zaten o çıkar karşına bu nedir ki hem kendine hem bize eziyet ediyorsun

Ha bide neyi çok istersen ordan imtihan olursun birak şu erkekleri bırak yahu bırak yakalarını

Bunu belki sana 26738483682826367292dedim yazdım ama anlamıyorsun

Ben baştan aşağı bir nefret yumağıyım. Erkek nefreti

Bu nasıl bir duygusal boşlukmuş erkeksiz olmuyor. Kendine başka uğraşlar bul. Mutlu olmak için bir erkeğin varlığına sevgisine ihtiyacın mı var. Bak bu siteye sevgilisinden eşinden şikayetçi ne kadar kadın var. Neden dertsiz başına dert arıyorsun

Yorumlardan anladığım kadarıyla sürekli erkekler hakkında konu açıyorsun ve aradığını bulamıyorsun. Bu kadar çok dillendirme başına gelir biri bela olur. Erkeklere bedduaya başlarsın bu sefer. 😂

Ay benim zaten 4 sene hayatımda kimse yoktu senim gibide erkeksizlikten öldüm bittim demedim. Hayır hayatımda varda ne oluyor ben yine onunla çok vakit geçirmiyorum ki adam zaten burda değil sınır ötesi görevde burda olsada çok vakit geçirmem benim için ailem arkadaşlarım daha önemli. Ay ama sen böyle meslekten biriyle konuşsan kalkar Irak’a gidersin sende o potansiyelde var zaten. İnanılmaz komiksin ya erkekte erkek kafayı yedin iyice valla dışarıdan komik ve aciz biri duruyorsun ha bunuda bil 😅😅😅
Bosver canım ya konu açmak için açıyor
Buradaki insanlarla dalga geçiyor
Erkek manyağı

Bosver canım ya konu açmak için açıyor
Buradaki insanlarla dalga geçiyor
Erkek manyağı
Ay öyle de birde bu erkek delisi için sürekli ban yiyorum hayır buna uyarı versinler. Belli aklından zoru var bozuk plak gibi erkekte erkek deliriyor erkek için aslında çok çok ağır şeyler söylerim ama hem bu platformda yapamam hem de edebim elvermez. Erkek delisi işte kabullensin bunu hasta ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X