Erkekler....

ben iletişim okudugum halde ben bile yeri geliyor nişanlımla iletişim kuramıyorum her ne kadar ilişkilerde biz ruh eşiyiz biz çok iyi anlasıyoruz desek de kimse %80 bile anlasamıyor bir an bir yerde sorunlar cıkıyor bu konuyu acmakta ki amacım nasıl ders verebilirz onlara birbirimizi kırmadan üzmeden onların bizi anlamasını nasıl saglayabiliriz çünkü biz gerçekten çok inceyiz ve onlardan farklı düşünüyoruz

%80 anlaşamıyorsan ruh eşi değilsindir.

biz mecburuz birbirimizden uzakta olmaya nişanlım yurt dısında orda çalışıyor Allah kısmet ederse evlenip yurt dısında yasayacagız benim babam asırı derecede bencil bir insan varlık içerisinde yokluk cekiyorum bu zamana kadar cebinden cıkarıp bana 5 lira vermemiştir üniverstede okurken bile hem kendim çalıştım hem okudum hiç bir yardımı olmadı bana karsı ben evlenirken de yardımı olacagını sanmıyorum o bana bu yasıma kadar hep yabancı gibi davrandı bende bundan sonra ona yabancıyım düğünüm için herseyi hazırlayıp sadece kart verecegim ona da işte bunu yapmak için uzaktayız birbirimizden araya özlem girincede huysuzluklar oluyor

%80 anlaşamıyorsan ruh eşi değilsindir.

ruh eşim olmasa nişanlım olmazdı su anda biz bu konuda genel olarak anlasamadıgımız insanlardan değil sadece onlara ders vermek için neler yapabiliriz onlar hakkında bilgi vermek için konusmak istedim

ikili ilişkilerde hiç kimse dört dörtlük değildir mutlaka bir yerde catlaklıklar cıkar sen yeri geliyor ailenle bile sorunlar yasayabiliyorsun kaldıki nişanlınla eşinle sorun yasaman normaldir o sorunlara karsı nasıl yapıcı olabiliriz ben o konu üzerinde konusalım istemiştim

Back
X