Erkekler(:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba hanımlar hemen giricem konuya şu erkeklerin saçma sapan olayları hiç bir sebep yokken büyütmeleri ve gereksiz yere takılmaları yokmu nefret eder oldum yaaaaaaaa:(
Dün gece erkek arkadaşıma iyi geceler derken seni sevyorum yazdım diye adam buna taktı yaaa neymiş özenerek yazmıyormuşum bir i harfi için adam buna takıldı geceki soğukluğu görseniz uzattıda uzattı yazdığım mesajlar artık kısaltarak yazmaktan okunmaz hale gelicekmiş işte 2 saniye daha uzatsam mesajı hiç birşey kaybetmezmişim saçmalıyosun aşkım böyle yazdıysam bu seni sevmediğim sana değer vermediğim özenerek yazmadığım anlamına mı geliyor yapma lütfen ne oldu şimdi birden diyorum dediği şey mesajını tekrardan oku bari seviyorum gibi özel kelimeleri düzgünce yaz neyse nasıl istiyorsan öyle yaz ya yatıyorum ben deyip adam yattııııı.Sıkıntısı kime kaldı tabiki banaaaaaaa ya varmı hatunlar bu kadar abartılcak birşey bunda Allah aşkınıza ne diyeceğimi bilemedim ya sevgilime nasıl canımı sıktı herşey çok güzel konuşyorken birden bir harf için nereye sürükledi sizce sorun gerçekten bu mu yoksa başka bir şeye canı sıkılmış olup bana patlamış olabilir mi:( uyuyamadım gece yaaaa hiç böyle demezdi çünküüü üzüldüm açıkçası ben ki hergün ondan önce uyanıp uyanasıya kadar onu mutlu etmek için mesalarımda ne diller döken insanım sevgimi bir harf ile ölçebiliyor bakar mısınız özenmiyor oldum:(

Son düzenleme:
Her yaşta ve hep böyleler. Benimki 38 yaşında öyle sizin gibi genç de değiliz, bir haftadır bu özensizlik meselesinden dünya burnumdan geliyor, çözüm mü; yok :47:

Bunları yapan sevgilin kaç yaşında, 10 mu? :51:

sevgilim 23 yaşında canım ya banada çok saçma geliyor inan ben 21 yaşımdayım ve artık hani olaylara farklı bakıyorum gereksiz kıskançlıktır sorun etmiyorum oda etmezdi aramız gayet iyiydi büyük kavgamızdan sonra ancak dün gece buna takıldı adam ya ve benimde canımı sıktı durduk yere:(

pes doğrusu şaştım kaldım acaba sevgilinizin imla ile ilgili bir takıntısı olabilir mi? yada o gün canı sıkılıp yatmadan size patlamış olabilir mi? eğer öyle değilse gereksizce büyütmüş ve uzatmış. bide kadın dırdır ından tripten dem vururlar biz kadınlar napalım

Son düzenleme:
Bnce yrdn gge kdr hklisn. bu ne yha? phen de şhsen bzn 1-2 harf atliyrm dye insnlar annamıor. bnce sefgilne bas tekmeyi gitsin.

Son düzenleme:
Her yaşta ve hep böyleler. Benimki 38 yaşında öyle sizin gibi genç de değiliz, bir haftadır bu özensizlik meselesinden dünya burnumdan geliyor, çözüm mü; yok :47:

Hayır anlamadığım şey ne demek özensizlik Allah aşkına bizim onlarla olmamız ne bileyim konuşmamız herşeyimiz özel değilmi yani herkese özel ilgi ne bileyim özen göstermeyiz sevgilimize gösterdiğimiz kadar ancak gel gör ki adam bir harf için özensiz yaptı ne diyeyim ben şimdi ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum çözümü olsun şu erkekler ne kadar abartıyı seviyorlar biz kadınlara derler ancak kendileri saçmalamakta bir numaralar yaaa

pes doğrusu şaştım kaldım acaba sevgilinizin imla ile ilgili bir takıntısı olabilir mi? yada o gün canı sıkılıp yatmadan size patlamış olabilir mi? eğer öyle değilse gereksizce büyütmüş ve uzatmış. bide kadın dırdır ından tripten dem vururlar biz kadınlar napalım

aynen bende şaşırdım 4-5 mesaj öncesine kadar balımlar bitanemler iş yatmaya gelince iyi gecelere bir seni sevyorum dedim diye kötü oldum iyimi:)
İmla takıntısı inan 2,5 yıl olucak hiç ama hiç yoktu yani bu olamaz hayatım ancak işte diyorum sıkıntısımı vardı ki sen iyimisin aşkım bişeymi oldu diyorum adam hala uzatıyor benim yazdıklarımı okumuyor bile direk saldırma modunda
Aynen yaaa ne olucaz bir böyle kurban olsunlar dırdırımıza yaaaa

Bnce yrdn gge kdr hklisn. bu ne yha? phen de şhsen bzn 1-2 harf atliyrm dye insnlar annamıor. bnce sefgilne bas tekmeyi gitsin.

yok canım o kadarda değil tekmeyi basıcak kadar ama canım sıkıldı yani çok ya yazdığını atladığın için anlamıyor olabilirler benim anlamadığım bir harf için seviyorum diye yazmadığın için sorun etti bu özensizlik mi oluyor yani çok saçma

benım kadar takıntılı olsaydı sız adamı oldurmustunuz demekkı..hanı kendım cok duzgun konustugumdan yazdıgımdan degil.Karsı tarafta kım olursa olsun düzeltmeden kendımı alıkoyamıyorum..Hele şive ile konusan biri oldugunda susmak ıcın kendımı paralıyorum..Ayıp olmasın dıye..Erkek arkadasımla bir kelime yüzünden uzun uzadıya tartıstıgımızı bilirim Allah'tan uzatıp kavga etmedı :) Bazı ınsanların takıntısı olabılıyor..Her konuda boyle değilse cok gormeyin..Kendımden biliyorum..

Maalesef bütün hepsi böyle bu erkeklerin, eski sevgilimden örnek vereyim, oda böyle çok küçük şeyleri takardı, uzattıkça uzatırdı, geneli böyle bu erkeklerin, çocuk gibiler, çok geç olgunlaşıyorlar, tecrübeyle sabitledim bunu bi çok kez, gerçi bende de nerde bi arıza erkek var onu bulmak gibi bi huy var ama.

Son düzenleme:
benım kadar takıntılı olsaydı sız adamı oldurmustunuz demekkı..hanı kendım cok duzgun konustugumdan yazdıgımdan degil.Karsı tarafta kım olursa olsun düzeltmeden kendımı alıkoyamıyorum..Hele şive ile konusan biri oldugunda susmak ıcın kendımı paralıyorum..Ayıp olmasın dıye..Erkek arkadasımla bir kelime yüzünden uzun uzadıya tartıstıgımızı bilirim Allah'tan uzatıp kavga etmedı :) Bazı ınsanların takıntısı olabılıyor..Her konuda boyle değilse cok gormeyin..Kendımden biliyorum..

tatlım kıyamam sana:) ancak erkek arkadaşım böyle değildi kız diyorum ya 4-5 mesaj öncesi cilveleşirken böyle balımlar cicimler iş yatmaya geldi herşey güzel bir harf için adam taktı hani bilsem böyle takıcanı dikkat ederek yazardım ancak hiç böyle bir huyu yokken bunu demesi çok tuaf geldi bana uzattıda uzattı yani ve benim canımı sıktı kendisi uyudu üstüne ben bir harf yüzünden özensiz mesaj yazan biri oldum bu çok saçma geliyor üzüldüm açıkçası kendisinin takıntılı olduğu konuları var ancak buna 2,5 yıldır hiç takmamıştı yanii şaşırdım

Hayır anlamadığım şey ne demek özensizlik Allah aşkına bizim onlarla olmamız ne bileyim konuşmamız herşeyimiz özel değilmi yani herkese özel ilgi ne bileyim özen göstermeyiz sevgilimize gösterdiğimiz kadar ancak gel gör ki adam bir harf için özensiz yaptı ne diyeyim ben şimdi ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum çözümü olsun şu erkekler ne kadar abartıyı seviyorlar biz kadınlara derler ancak kendileri saçmalamakta bir numaralar yaaa

Bu yaşa dek onlarla ilgili emin olduğum tek şey var ki, canları kavga etmek istiyorsa milyonlarca sebep bulabiliyorlar. Dinlemek asla yok, o an ona odaklanıyorlar ve ağızlarına geleni söylüyorlar. Bir de günlerce uzatıyorlar ama farkında olmadıkları bir şey var, onlar böyle yaptıkça biz eksiliyoruz. Şahsen, sevginin bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmasını hazmedemiyorum ve eksiliyor içimde bir şeyler ...

Maalesef bütün hepsi böyle bu erkeklerin, eski sevgilimden örnek vereyim, oda böyle çok küçük şeyleri takardı, uzattıkça uzatırdı, geneli böyle bu erkeklerin, çocuk gibiler, çok geç olgunlaşıyorlar, tecrübeyle sabitledim bunu bi çok kez, gerçi bende de nerde bi arıza erkek var onu bulmak gibi bi huy var ama.

Sanırım haklısın canım kızların yorumlarına bakılırsa bunlar tipi farklı ama içi hep aynı model heralde ilk kez oluşu inan çok şaşırttı yaniiii kız bunlara yazmama takan bir insan değildir kendisi :) canımı sıkanda bu ya durduk yere huzursuz etti beni dün gece 3te:( Başka bişeyimi var ki diye sordum aşkım sen iyi misin ne oldu şimdi birden diye kötü birşey yapmışım gibi abarttı işte anlayamıyorum yani şu erkekleri bazen...

Bu yaşa dek onlarla ilgili emin olduğum tek şey var ki, canları kavga etmek istiyorsa milyonlarca sebep bulabiliyorlar. Dinlemek asla yok, o an ona odaklanıyorlar ve ağızlarına geleni söylüyorlar. Bir de günlerce uzatıyorlar ama farkında olmadıkları bir şey var, onlar böyle yaptıkça biz eksiliyoruz. Şahsen, sevginin bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmasını hazmedemiyorum ve eksiliyor içimde bir şeyler ...

Aynen öyle ben bir konuda olmsuz birşey desem abartıyorum uzatıyorum saçmalıyorum oluyor ama haksız yani kendiside biliyor ama illaki hatasını hata değilmiş gibi kabullendirmeye çalışmaları yokmu deli ediyor beniiiii
Aynen ben hata yapsam günlerce uzar ama o yapsaaa uzamıcak aslaaaa uzamıcakkk ay gülesim geliyor inan nasıl sinirlerim bozuldu
İnsan kötü oluyor yaaa ben mesela uyandım canım sıkkın ama ona günaydın diyesim gelmedi mesela kalktığımda çünkü hazmedemedim yani bir harf yüzünden özensiz mesaj yazan biri olmayı ...

Bahsettiği msn dili dedikleri kısaltmalar,sesli harf yutmalar ise erkek arkadaşın haklı,ben de nefret ederim o şekilde yazışanlardan.
Yok eğer bir harf hatası ise yanlış anlama ama bence taviz verme.
Böyle ufak tefek olayları büyütüp huzur kaçıran erkekleri tepenize çıkarmayın derim. Alışıyorlar sonra. Haklı olduğunuzda bile kendinizi savunamaz hale gelirsiniz.
Gül gibi yaşamak varken durup durup arıza çıkaran erkeklerin sorunlu olduğunu düşünüyorum.

Bahsettiği msn dili dedikleri kısaltmalar,sesli harf yutmalar ise erkek arkadaşın haklı,ben de nefret ederim o şekilde yazışanlardan.
Yok eğer bir harf hatası ise yanlış anlama ama bence taviz verme.
Böyle ufak tefek olayları büyütüp huzur kaçıran erkekleri tepenize çıkarmayın derim. Alışıyorlar sonra. Haklı olduğunuzda bile kendinizi savunamaz hale gelirsiniz.
Gül gibi yaşamak varken durup durup arıza çıkaran erkeklerin sorunlu olduğunu düşünüyorum.

laalecim tabikide insan hani yazmasına ne bileyim harfleri kullanışına dikkat eder konuşmalarında ancak erkek arkadaşım bunu sorun haline getiren bir insan hiç değildi çünkü kendiside harfleri yutarak yazar yani.Şaşırdım bende madem kısaltıyorsun bari özel kelimeleri özenerek yaz bişey kaybetmezsin deyince ana dedim ne oluyoruz inan kaldım yani bi an
Ancak gerçekten diyeceğim yani böyle birşey için özensiz biri olmak damgası kırıcı bana göre bencede sorunlu canım canını sıkan birşey vardı diye düşünüp kendimi rahatlatmak istiyorum ama bir harf için özensiz yazmakla eleştirilmek açıkçası çok üzdü beni konuşucam zaten

Back
X