Erkekler(:(

açıkçası bende mesaj diline çok özen gösteren bir insanım. ve kısaltmalar beni çok sinirlendirir...
erkek arkadaşım hele bir aşkm,cnm, tarzında yazsın.. bende tepki gösteririm... :47:
çünkü bu tarz yazmalar bana çok ergen usulü geliyor..

seni seviyorum da evet özel bir kelimedir ve düzgünce yazılmalı...
"s.s", "seni seviorm " şeklinde anlamsız kısaltmalar duygu yoksunluğu gibi geliyor...

sizinki sadece bir harf eksikliği olmuş ama genel olarak yazı stiliniz buysa erkek arkadaşınızın bari bunu düzgün yaz diye kızması bence çok da yersiz değil...

bunu bir takıntı olarak düşünün :)

arkadaş çevreme aldırış etmem ama sevgilim düzgün yazmalıdır..
sevgilimdir çünkü, seçtiğimdir... düzgün konuşmak yazmak zorundadır...

fakat gereksiz saçma sapan meseleleri büyütüp. sonrada naparsan yap iyi ben yatıyorum diye yatmalarından bende nefret ediyorum :47:

Sanırım haklısın canım kızların yorumlarına bakılırsa bunlar tipi farklı ama içi hep aynı model heralde ilk kez oluşu inan çok şaşırttı yaniiii kız bunlara yazmama takan bir insan değildir kendisi :) canımı sıkanda bu ya durduk yere huzursuz etti beni dün gece 3te:( Başka bişeyimi var ki diye sordum aşkım sen iyi misin ne oldu şimdi birden diye kötü birşey yapmışım gibi abarttı işte anlayamıyorum yani şu erkekleri bazen...

Acısını senden çıkarmış eğer canı bişeye sıkıldıysa, ne zaman anladık ki biz bu erkekleri, anlayan varsa gelsin, elini öpücem valla, bide kadınlara derler, anlamıyoruz diye, kendileri kedi ailesinden oldukları için.

Merhaba hanımlar hemen giricem konuya şu erkeklerin saçma sapan olayları hiç bir sebep yokken büyütmeleri ve gereksiz yere takılmaları yokmu nefret eder oldum yaaaaaaaa:(
Dün gece erkek arkadaşıma iyi geceler derken seni sevyorum yazdım diye adam buna taktı yaaa neymiş özenerek yazmıyormuşum bir i harfi için adam buna takıldı geceki soğukluğu görseniz uzattıda uzattı yazdığım mesajlar artık kısaltarak yazmaktan okunmaz hale gelicekmiş işte 2 saniye daha uzatsam mesajı hiç birşey kaybetmezmişim saçmalıyosun aşkım böyle yazdıysam bu seni sevmediğim sana değer vermediğim özenerek yazmadığım anlamına mı geliyor yapma lütfen ne oldu şimdi birden diyorum dediği şey mesajını tekrardan oku bari seviyorum gibi özel kelimeleri düzgünce yaz neyse nasıl istiyorsan öyle yaz ya yatıyorum ben deyip adam yattııııı.Sıkıntısı kime kaldı tabiki banaaaaaaa ya varmı hatunlar bu kadar abartılcak birşey bunda Allah aşkınıza ne diyeceğimi bilemedim ya sevgilime nasıl canımı sıktı herşey çok güzel konuşyorken birden bir harf için nereye sürükledi sizce sorun gerçekten bu mu yoksa başka bir şeye canı sıkılmış olup bana patlamış olabilir mi:( uyuyamadım gece yaaaa hiç böyle demezdi çünküüü üzüldüm açıkçası ben ki hergün ondan önce uyanıp uyanasıya kadar onu mutlu etmek için mesalarımda ne diller döken insanım sevgimi bir harf ile ölçebiliyor bakar mısınız özenmiyor oldum:(

:52::52::60:

Güldüğüm için kusura bakma canım ama senin sevgilin gerçekten çocukmuş..

Son düzenleme:
açıkçası bende mesaj diline çok özen gösteren bir insanım. ve kısaltmalar beni çok sinirlendirir...
erkek arkadaşım hele bir aşkm,cnm, tarzında yazsın.. bende tepki gösteririm... :47:

"s.s", "seni seviorm " şeklinde anlamsız kısaltmalar duygu yoksunluğu gibi geliyor...

sizinki sadece bir harf eksikliği olmuş ama genel olarak yazı stiliniz buysa erkek arkadaşınızın bari bunu düzgün yaz diye kızması bence çok da yersiz değil...

fakat gereksiz saçma sapan meseleleri büyütüp. sonrada naparsan yap iyi ben yatıyorum diye yatmalarından bende nefret ediyorum :47:

canım hani sürekli bişeyleri kısaltarak yazan bir insan değilim hani sevgilimin kötü hissetmesini istemem ancak hani bizde sevmeyiz aşkıma aşkm yazılmasını karşılıklı olarak aceleyle yazılmış duygusuz gibi gelir ama hani konuşup konuşup iş yatmaya gelince seni sevyorum dedim diye kocaman bir sorun haline gelmesi benim canımı sıktı gerçekten de gereksiz ama şu yaptğı aynen ben yatıyorum derler yatarlar sıkıntısıda sabah kadar bizi kemirir yaniii nasıl böyle olmayı becerebiliyorlar anlamıyorum inan

:52::52::60:

Güldüğüm için kusura bakma canım ama senin sevgilin gerçekten çocukmuş..

sorun değil canım bende nasıl tepki vereceğimi bilemedim inan vallahi böyle değildi nasıl buna büründü birden bilemedim takıntıları var tabiki ama bunun gibi bişeye takacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi çünkü yeni değiliz 2,5 yıla yakın ilişkimiz var

Eğer genel yazım diliniz bu ise(kısaltarak) '' seni seviyorum '' gibi önemli bir cümlenin bu şekilde arada kaynamasından rahatsız olmuştur.

Yok unuttuğunuz bir harf ise tabii ki de saçmalamış,bu durumu uzatarak.

Yok bende endişeliyim ve takıntılıyım; 29 harfli Türkçemizden bu sesli harfleri çıkarma hevesine.

sorun değil canım bende nasıl tepki vereceğimi bilemedim inan vallahi böyle değildi nasıl buna büründü birden bilemedim takıntıları var tabiki ama bunun gibi bişeye takacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi çünkü yeni değiliz 2,5 yıla yakın ilişkimiz var

Bence o kafasını bir şeye takmış da o yüzden sana patlamış..Hepimiz yapmaz mıyız zaten sinirimizi başkasından çıkarma işini? :31:

Benim yazacağım şeyi bir başkası yazmış bile.:27:

Eğer genel yazım diliniz bu ise(kısaltarak) '' seni seviyorum '' gibi önemli bir cümlenin bu şekilde arada kaynamasından rahatsız olmuştur.

Yok unuttuğunuz bir harf ise tabii ki de saçmalamış,bu durumu uzatarak.

Yok bende endişeliyim ve takıntılıyım; 29 harfli Türkçemizden bu sesli harfleri çıkarma hevesine.

hayır canım aksi gibi geçmiş mesajlarıma baktım hiç birinde seni sevyorum dememişim dün gece o şekilde yazmışım yani bende diyorum hani mesjını düzgün okuyarak bakarmısın ne yazdığına falan diyor birde baktım i harfi eksik yani tamam bende önem veririm ancak bunu sorun haline getirecek kadarda değil yani neden huzursuzluk yaratayım ki bencede saçmaldı yani

Bence o kafasını bir şeye takmış da o yüzden sana patlamış..Hepimiz yapmaz mıyız zaten sinirimizi başkasından çıkarma işini? :31:

bende böyle düşünüyorum ama ben canım birşeye sıkılsa kalkıp bunu sevdiğimden asla çıkarmam kıyamam çünkü ne hakkım var ki başkasının verdiği sıkıntıyı ona yüklemeye

bende böyle düşünüyorum ama ben canım birşeye sıkılsa kalkıp bunu sevdiğimden asla çıkarmam kıyamam çünkü ne hakkım var ki başkasının verdiği sıkıntıyı ona yüklemeye

Haklısın canım, ama sevgilin o an düşünememiş demek ki, hiç bişey olmamış gibi davranmalarına bende çok sinir oluyorum.:47:

Haklısın canım, ama sevgilin o an düşünememiş demek ki, hiç bişey olmamış gibi davranmalarına bende çok sinir oluyorum.:47:

aynen yaaa gel beni boğ diyor resmeeennn bir güzelde yatıyorum ben dedi yaaaaa ölürmüsün öldürürmüsün tuaflar vallahi çok tuaflar bence Allah bize sabır versin

aynen yaaa gel beni boğ diyor resmeeennn bir güzelde yatıyorum ben dedi yaaaaa ölürmüsün öldürürmüsün tuaflar vallahi çok tuaflar bence Allah bize sabır versin

Amin, ama biraz zor o sabır, aynen aynen, bi daha ki sefere aynısını sende ona yap bakalım, hiç bişey olmamış gibi davran, yatıyorum de, bakalım o zaman neler olacak, aynısını yapmak aslında bu erkeklere.

koç tatlım yaaaa aslan değil:) ay koç sevgilisi olan hatunlar var mı sizinkilerde de böyle dengesizlik ama yok anacım bu erkeklerin kanında var vallahi bir sorun

burcla alakası yok sekerım benımkıde 40 yasında ama 5 aylık oglum ondan daha akıllı cocuktan beter bunlar :9:

koç tatlım yaaaa aslan değil:) ay koç sevgilisi olan hatunlar var mı sizinkilerde de böyle dengesizlik ama yok anacım bu erkeklerin kanında var vallahi bir sorun

belki bana kızacaksınız hatta haklısınız da ama bende bazen böyle şeylere takılıyorum :) çok yanlış biliyorum ama bazen takılıyorum ufak tefek şeylerde bile bazen farklı manalar çıkarıyorum :) bende aslan burcuyum ondan sordum :) bende nişanlıyken eşim mesaj sonuna S Ç S yazmıştı ve bende epey sinir olmuştum :) belki saçma ama seni çok seviyorum yazması kaç saniye sürer demiştim :) garip hatta saçma ama ne bileyim bazen basit şeylere takılabiliyo insan... o zamanki heyecanla abarttım belkide şimdi düşünüyorum ne kadar çocuksuymuş bu hareketler...:)

aslan olamaz aslan burcu ıhtısamı sever o yuzden harfe falan takılmaz konunun butununde senı sevıyorum var ya senı ve sevıyorumu ayrı ayrıda gonderse dunyalar onun olurdu kendımden bılıyorum :9:

bende aslan burcuyum ve bende ihişamı severim ama abartılı derecede hemde :) ondan sordum kendimden biliyorum diye :) bende özenilsin isterim dikkat etsin itinalı hareketler beklerim :)

belki bana kızacaksınız hatta haklısınız da ama bende bazen böyle şeylere takılıyorum :) çok yanlış biliyorum ama bazen takılıyorum ufak tefek şeylerde bile bazen farklı manalar çıkarıyorum :) bende aslan burcuyum ondan sordum :) bende nişanlıyken eşim mesaj sonuna S Ç S yazmıştı ve bende epey sinir olmuştum :) belki saçma ama seni çok seviyorum yazması kaç saniye sürer demiştim :) garip hatta saçma ama ne bileyim bazen basit şeylere takılabiliyo insan... o zamanki heyecanla abarttım belkide şimdi düşünüyorum ne kadar çocuksuymuş bu hareketler...:)

gazeldustubağlara bende takılırım hani sevmem kib ok sçs falan laflarına hatta nefret ederim ancak saat olmuş 3 yani gece hiç bi zaman sorun yaratmayan adam buna takınca insanın canı sıkılıyor yani hayırdır ne oluyor diye bilmiyorum bakalım ne olucak bugün kendisi aşırı derecede uykusuna düşkündürde bu beni sinir ediyor adamı hiç ellmesen yemin ederim varya bütün zaman diliminde uyur kaç gün istersen uyur yaniiiiiiii:)

Back
X