• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
KIZLAR BIR ERKEK SEVMEDIGI KIZLA EVLENEBILIRMI?

MESALA: erkegin maddi durumu iyi dgl isi yok gucu yok, ve kizin durumu iyi ve bu sebebten dolayi kiza yuklenip yalanciktan seviyorum diyerek kizi evliliklen kendi hayatini kurtarak kulanabilirmi?

Karaktersizse neden olmasin bu dunyada hersey mumkun!

Yapmak istedikten sonra niye yapmasın
Mesela benim bi arkadaş,sırf babası milyoner diye sevmediği bi çocukla evlenecek
Bayan yapıyosa,erkek de yapar ...

Öyle bir durum varsa sevgilisine parasının artık olmadığını işi veya malvarlığı her neyse bittiğini söylesin ve sonucu görsün:34::34::34:

benim çevremde öyle 3 örnek var.hem birtanesi karısının parasınla başka kızlara hava atıyor ben zenginim diye.kayınpederinin verdiği evde oturyor,verdiği işte çalışıyor,aldığı arabayada kuzenlerini ve kuzenlerinin arkadaşlarını gezdiriyor.

Bir erkek aglarsa gibi bi konu acmistin ordan hatirladim seni. Actigin konulara baktim da canim aklima tek gelen bir sey oldu. "Napio bu kiz?" Dedim kendi kendime...
Aileden kacim derken atese dogru yurudugunun farkindamisin sen?
Nette bir adamla tanismissin 2 ay once, hic ama hic gozum tutmadi su adami bunu bilmeni isterim!
Bir cok sey yazmak isterdim su an telden girdigim icin zorlaniyorum.
Onun ne oldugunu gayet iyi anladin sende canim, gitgeller icindeysin, kendine bosuna yalan soylemeyi birak. O yuzden degilmi butun konularin hi?

Benim maddi durum cok iyi dglde, baska nedenle dolayi sordum baska bir mesele varda anlatamam bunu kafam dahada karirsir biliyorum.

yok o netten tanistigim erkeklen gorusmuyorum. gercek yuzunu biraz gordum. sahte profil actim ekledim fbka. Hemen basladi goruselim falan demeye.
yani anlasilan iyi bir erkek degildi. uzak durdum ve engeledim.

bu erkekler neden boyle, evet erkek zengin diye kizlardanda oyle yapanlar var aslinda ve erkekler neden yapmasin dmi.

evlenir..
kesinlikle bi dakika düşünmez hemde..
hepsi değil belki ama bir çoğu evlenir.

Benim maddi durum cok iyi dglde, baska nedenle dolayi sordum baska bir mesele varda anlatamam bunu kafam dahada karirsir biliyorum.

yok o netten tanistigim erkeklen gorusmuyorum. gercek yuzunu biraz gordum. sahte profil actim ekledim fbka. Hemen basladi goruselim falan demeye.
yani anlasilan iyi bir erkek degildi. uzak durdum ve engeledim.

bu erkekler neden boyle, evet erkek zengin diye kizlardanda oyle yapanlar var aslinda ve erkekler neden yapmasin dmi.

Cok sukur................

kızlar bır erkek sevmedıgı kızla evlenebılırmı?

Mesala: Erkegin maddi durumu iyi dgl isi yok gucu yok, ve kizin durumu iyi ve bu sebebten dolayi kiza yuklenip yalanciktan seviyorum diyerek kizi evliliklen kendi hayatini kurtarak kulanabilirmi?

çok iyi tanıdıgım birine yaptılar bunu.seviyorum dedi nişanlısından ayırdı.sonra ailem seni nişan attıgın için kabul etmiyor dedi.başka kızla evlendiriyorlar istemiyorum vs dedi.
Ama öğrendik ki ikinci kızın babası ev ve para verecek diye seçim yapmış beyefendi...

Görsen adam sanırsın.o kızıda aldattı.dost tuttu.ev açtı.ama kızın babasının parasıyla iş yeri kurdu.vs vs ...olmayacak iş var mı şu hayatta?

Ihtimal dahilinde...

Paranın dini imanı, kadını erkeği, çoluğu çocuğu kalmadı artık herkesin tek amacı var kısa yoldan zengin bir yaşam sürmek çalışmadan kazanmadan, emek ve çaba sarf etmeden. Kadınlar için bu yol yıllardır zengin kocadan geçiyordu artı asalak erkekler de ayıldı onlar için de zengin bir kadından geçiyor malesef.

Konuyu okuyunca direkt dayım geldi aklıma..
Zengin bi kadını buldu sırf"rahat yaşamak" adına..
Sevgi mevgi yok,tatlı diliyle kandırmış bi şekilde..3 tane de çocuk ohhh miss ekmek elden su gölden:ssz:
Bardan pavyondan çıkmaz:ssz:

Back
X