evet çatkapı giriyo bazen kocamla yatarken giriyodu çocuğu emzirdin mi diyoduevet hemen alıp götürüyoduHer ay mi?mesela nelere karisiyor? Yatak odana da giriyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çatkapı giriyo bazen kocamla yatarken giriyodu çocuğu emzirdin mi diyoduevet hemen alıp götürüyoduHer ay mi?mesela nelere karisiyor? Yatak odana da giriyor mu?
bak düşkün olsun amenna bende ama ilişkime yansıyosa sıkıntı canım
evet çatkapı giriyo bazen kocamla yatarken giriyodu çocuğu emzirdin mi diyoduevet hemen alıp götürüyodu
olsun hr evlat olur ama bu abartıhaksızlık boyutundaysa ona bir şey diyemem haklısın ,ama genel anlamda normal düşkün olması
ben ne kadar etmesemde iş kocamda bitiyor kızlar
Dikkat et kvler torununu emziriyormus. Cok musade etme boyle seylere.
sorun oluyo mu pekiDüşkün tabi düşkün olmaz mı..![]()
haklarında bişe sorsam bile laf söyletmiyo bana karşı koruyo onları kalkan gibi,bişe konuşurlar ablalarıyla bana kolay kolay anlatmaz, bende kendimi dış kapının dış mandalı gibi görüyorum işte.. Tamam ben de düşkünüm aileme ama o yorum yapar rahat rahat annem babamla ilgili, ben yorum yapmaya kalkayım ohoo..sorun oluyo mu peki
aynı dert benim hakkım da bazen konuşuyorlar duyuyorum sesi bile çıkmıyo yapacak bişe yok canım inşallah düzelirler ben ailesinden kopsun istemiyorum eminim sende ama bizide ailenin içine alsın saysın istiyorum haklı oldum yerde yanımda olsun istiyorumhaklarında bişe sorsam bile laf söyletmiyo bana karşı koruyo onları kalkan gibi,bişe konuşurlar ablalarıyla bana kolay kolay anlatmaz, bende kendimi dış kapının dış mandalı gibi görüyorum işte.. Tamam ben de düşkünüm aileme ama o yorum yapar rahat rahat annem babamla ilgili, ben yorum yapmaya kalkayım ohoo..
Degil.Kızlar sizin kocanızda ailenize çpk düşkün mü benimki aşırı düşkün yaa![]()
ahahaha
Dikkat et kvler torununu emziriyormus. Cok musade etme boyle seylere.
ahahahaayy takktınn sen buna 3 gündür
![]()
ben de şok oldumEvet ilk defa bu forumda duydum şoke oldum
ben de şok oldumıykk
ya bir de bir kv nasıl yatak odasına girer pat diye yaa ?
ayy... ne anlıyorlar acaba böyle davranmaktan...Allah bilir camasir cekmecesini de karistiran vardir![]()