• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi surak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Merhabalar;
Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Erkeklerin bir kadında yegane etkilendikleri şey dış görünüş müdür? Garip bir şekilde bana çok itici geliyor. Yani birinin resmine bakılıyor.Güzel/yakışıklı bulunup mesaj atılıyor. Böyle başlayan ilişkilerin kalıcı olduğuna inanmıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

İnsanların geneli dış görünüşten etkilenip daha sonra birbirlerini tanıma yoluna giderler..
niçin itici geliyor bu sana canım :)
Birazda çevre yüzünden mesafeliyim. Şöyle diyaloglara şahit oldum. Resimlere bakıp bu adam kadın sana fazla ya da seni haketmiyor deniyor.

Dışı çirkin olanın içi de çirkindir.net.
Tecrübe ile de sabittir.
Güzellik kavramı da görecelidir.
Hadi burdan yak :KK53:

Benim savım şu ;
Tam anlamıyla dış görünüş değil . O dış görünüşteki bir şey dikkat çekiyor.Kaş olur , göz olur , saç olur , konuşma tarzı duruş olur . Sonra onunla iletişime geçmek için çabalıyorsun . İletişim sonucu iki taraf içinde olumlu olursa ilişki başlar .

Bakınca hoşlanmayacağın biriyle tanışmazsın herhalde. Sürekli başkalarının bakış açısı eleştiriliyor da kendi içimize bakınca çok da farklı olmadığımızı görüyoruz.
Evet ilk bakışta görünüş önemlidir. Gördüklerin hoşuna gidecek sonra tanıyacaksın adamı zaten. :kahve:

Birazda çevre yüzünden mesafeliyim. Şöyle diyaloglara şahit oldum. Resimlere bakıp bu adam kadın sana fazla ya da seni haketmiyor deniyor.
Insan dis gorunusunu begenmedigi bi insani tanimak icin hevesli olmaz.

Ama o yoruMlari yapan, terbiyesizmis. Anca 13-17 yas arasi bu sacmaliklar olur diye dusunuyorum. Sizin yasiniz kac?

Dış görünüş çok önemsizdir diye birşey demiyorum zaten desem de bu gerçek dışı olur. Kimse içine sinmeyen birine evet demez. Kastım şuydu tek ilgilendikleri şey dış görünüş mü?

Kadinlar da dis gorunusu onemsiyo ama erkekler cok daha fazla onemsiyo. Erkeklerin buyuk cogunlugu icin oncelik tamamen dis goruntudur, karakter sonra gelir. Yaratilislari boyle avci gudusuyle yaratiliyorlar en iyi avi seciyolar. Buyuk gogus iyi cocuk besler, buyuk kalca cok dogurur, guzel bi surat guzel cocuk dogurur gibi cesitli bilincalti karsiliklari var begenilerinin altinda. Bunu kabul etmeyen kendini kandirir

Erkekler genellikle dış görünüşe göre hareket ederler. Ama çok beğendikleri bir kadının karakterini beğenmezlerse de topukları vurarak kaçarlar diye düşünüyorum :)

Bak öyle diyenler saçmalıyor işte :)
İnsanların içine bakmadan dışa göre hayatına yön verirse kişiler, hayatlarının hatalarını yaparlar :)
daha geçen hafta benimle tanışmak isteyen birini getirdiler arkadaş ortamımıza, adam boy pos endam gözler falan tarifi yok. Erkek güzeli.
Yemeğe çıktım gerçekten tanımak için, yanında olduğum halde dönüp dönüp bakıyor bayanlar :))
bir gram içim ısınmadı, 2 saat sürmedi yemek ruhum daraldı... ama yakışıklıııı, sevmem hayran olmam peşinde koşmam gerekkk, hayır öyle olmuyor işte.
Bir şekilde numaramı bulmuş msj attı cvp vermedim arıyor da arıyor, iyice deli oldum iyice soğudum tiksindimmm saygımı yitirdim, ama yakışıklııııııı soğumamam gerek...... değil canım değilll
hepsi hikaye kuzum,
GÜVENME GÜZELLİĞİNE BİR SİVİLCE YETER diye boşa dememişler ;)

Dış görünüş çok önemsizdir diye birşey demiyorum zaten desem de bu gerçek dışı olur. Kimse içine sinmeyen birine evet demez. Kastım şuydu tek ilgilendikleri şey dış görünüş mü?
Once dis gorunus sonra karakter tabii ki. Dis gorunus iliskiyi baslatir, karakter devam ettirir. Basta cok cazip gelen kadinin tipi zamanla adam icin normallesiyor, bu sefer karakterine odaklaniyor. Eger cok kiskanc, cok konusan, huysuz kadinsa ya da ahlaksiz biriyse iliski bitiyo mesela

Ben kendimden örnek veriyim konuşmaya gelince dıs görünüs cok ta önemli degil diyoruz ama aslinda önemli çünkü karsina cikan bir insani tabiri caizse tipsiz bulduýsan tanima şansi bile vermiyoruz

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

enerji meselesi. bazen çok çok yakışıklı birini için almazken onun 2-3 tık aşağısındaki biriyle muhabbetin dibine vurursun

Ben kendimden örnek veriyim konuşmaya gelince dıs görünüs cok ta önemli degil diyoruz ama aslinda önemli çünkü karsina cikan bir insani tabiri caizse tipsiz bulduýsan tanima şansi bile vermiyoruz
Herkesin bir beğenisi vardır tabiki ama işi suretperestliğe vardırmak çok başka. Geçen yıl bir çift gördüm. Çok hoşuma gitti. Uzaktan bakınca fiziksel olarak cok uyumsuz gibi görünselerde onlar hallerinden memnun duruyorlardı.

enerji meselesi. bazen çok çok yakışıklı birini için almazken onun 2-3 tık aşağısındaki biriyle muhabbetin dibine vurursun
Belkide haklısın. Enerji ve sempati bambaşka birsey...

Dışı çirkin olanın içi de çirkindir.net.
Tecrübe ile de sabittir.
Güzellik kavramı da görecelidir.
Hadi burdan yak :KK53:
Haha doğru ha :D beni seven çocuk çirkindi karakteri de çirkindi
Etraftakiler çocuğu beğenmeyince bir şans veremedim ama karakteri tipinden de kötüydü :D

Back
X