- Konu Sahibi pembecanta
Aynen ama cinsellik guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzel ama cınsellıgı bılen bırı ıle yasayınca guzellıgın farkına varabılırızAynen ama cinsellik guzel
çocuklara cinsel egitim verelim derken ?
çocuklara cinsel egitim verelim derken ?
evet haklısın aşkı cinsellik olan algılan öküz sayısı çoook fazlaErkek için de kadın için de önemli. Ama erkeklerin cinsellik için duyguları ve aşkı kullanması iğrenç olan.
tövbe bismillahBen yakışıklı erkek gördüm mü direkt yatağa atarım. Mottom da şudur, "Allah eğer onlarla sevişmemizi istemeseydi, bu kadar yakışıklı erkeği yaratmazdı" =D
herkesle değil .Aynen ama cinsellik guzel
cahil bunlar yaaCinsel eğitimi bilmiyor musunuz? Cinsel eğitim işte, bir çocuk belirli bir olgunluk seviyesine gelene kadar kadın ve erkek fizyolojisini, cinselliği, kendisini fiziksel ve cinsel saldırılardan korumayı aşama aşama anne ve babasından öğrenmelidir. Bu da yetişkin birinden alacağı cinsel eğitimle mümkün olabilir ancak.
evet haklısın aşkı cinsellik olan algılan öküz sayısı çoook fazla
Tabii ki var. Zaten o yüzden "daha çoğunlukla" ve "genelde" yuvarlak ifadeler kullandım.Valla öyle yapan kadınlar da var dolusuyla. Zaten mantıken baktığımızda erkekler tek gecelik ilişki yaşıyor diyoruz e erkekler bu tek gecelik ilişkiyi kimlerle yaşıyor?(gey olanları tenzih ediyorum) Kadınlarla yaşıyorlar.
Ay benim konum gelmis yine. Hayiyyyy cinsellik benim icin ilk sirada bi kere!
benim içinde.
eğer bir anomali yoksa tüm kadınlar için cinsellik ilk sırada olur zaten. dünyadaki en büyük hazzın kadın orgazmı olduğu düşünülürse, kadın için ilk sırada olmayacak da erkek için mi ilk sırada olacak cinsellik?
güldüm =D
Evet esim bana cok ozeniyor o konuda ben kesinlikle daha cok zevk aliyorum :)