erkeklerde isteksizlik??

Aysegullerden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.843
1.494
63
mrb
biz nişanlımla bazen yakınlaşıyoruz ama bu şöyle oluyo mesela toplum içinde ben öpüşmek için yaklaşırım öpüp geri çekilir ben öyle kalırım sonra bende geri çekilirim
yada yakınlaşmak için arabada ikimizken(ev ortamı veya tatil durumu olamadı) yakınlaşır birbirimize dokunuruz tatmin oluruz ama buda sadece 2 haftada1 veya 3haftada1 falan olur bazende haftada1 ama nadiren haftada1
bazen şu gün yakınlaşalım deriz yorgun olduğunu söyler gününü başka güne iteler
yeni yeni buradaki konuları okudukça bu durumu sorgulamaya başladım acaba bi tuhaflık mı var diye
bilmiyorum ama ben erkek olsam böyle olmazdım
acaba ben mi gereksizce bunu bu denli fazla düşünüyorum

Kendisini açık ortamlarda rahat hissetmiyodur, özel anlarını özel yerlerde yaşamak istiyodur, bazen de biraz rahat bırakmak gerekebilir, daha kapalı ortamlar tercih edin kendiliginden olur illaki. Rahat bırak biraz da adamı 😄

Bence başta belli ediyor erkekler kendini :) erkek milleti normalde dokunmadan duramaz durmamalı.. :D illa sevişme değil ki konu dokunma,temas,öpme isteği. yalnız kaldıkları ilk fırsatta deli gibi öpüşmek gibi şeyler ilişkinin tutkusunu gösteriyor.

Sen bununla boşanırsın daha nişanlı iken kaç konu açtın evlilikte de açarsın.
Cidden uyuşmuyorsan evlenme ben açıkçası temas etmeyi çok severim oda fazla kasmasın kendini yani bi zahmet. Bas başa iken nasıl?

Belkide stresli bir dönemden geçiyordur. Veya ereksiyon problemi vardır yada organından çekiniyordur yada belki ağzın korkuyordur.

Sen bununla boşanırsın daha nişanlı iken kaç konu açtın evlilikte de açarsın.
Cidden uyuşmuyorsan evlenme ben açıkçası temas etmeyi çok severim oda fazla kasmasın kendini yani bi zahmet. Bas başa iken nasıl?
ten uyumumuz var.
dediğim şey başbaşa ikende önce sosyalleşmwk onun için önemli olan

Back
X