erkeklerde isteksizlik??

Adamdan zengin aileyiz diye yemekli memekli kallavi bir düğün istemişler onu düşünmekten istek mi kalır? kafası masraflarla meşguldür 🤣

Aynen ya erkekler de maddi problem oldu mu libido eksi sıfıra düşüyo öpüp sarılma bile aklına gelmiyor ben yemek yemegi bile unuturum 🤣

yakınlaşmak için arabada ikimizken(ev ortamı veya tatil durumu olamadı)

Arabada tatmin olmak karşılıklı mastürbasyon mu?
yakınlaşır birbirimize dokunuruz tatmin oluruz
Arabada yakınlaşma randevusu değişik fanteziymiş
bazen şu gün yakınlaşalım deriz yorgun olduğunu söyler gününü başka güne iteler

e siz zengin değil misiniz atlayın jetinize başka ülkeye gidip sevişip geri gelin

evimizi sermeye başlayınca yalnız kalırsak belki ama en azından sarılmak isteyebilir insan haksız mıyım
Düğünü nasıl yapacağım diye düşünüyordur. Malum otelde şaşaalı bir düğün yakışır size. Düğünden sonra da düzelmez, borçları nasıl ödeyeceğim diye düşünür. Evlenmeden önce böyleyse evlendikten sonra ayda bir olursa dua et sen.

ne kıskanıyorsunuz maddi durumumu hahahahahahahahhahahaha

Herkes fakir bi senin maddi durumun iyi zatiii ay haspam.Yakında sende evli iken mutlu ve bol temaslı ilgili istekli çiftleri kıskanırsın. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 daha ckk konular açacaksın.
Hazırlıklı ol. 🤒

evet benim çok iyi neden kıskanıyosun hahahahhaahhahaha

Hasta mısın nesin benim durumumu bilmeden 🤣🤣🤣 komik duruma düşme bu kadar narsistlik sana çok zarar verir aysegulll💯 o kadar kahkaha da çok histerik yorumların canını sıkmış olmasından kaynaklanıyor mal ve para her zaman kazanılır sevgi kazanılmaz. ❤️

Hasta mısın nesin benim durumumu bilmeden 🤣🤣🤣 komik duruma düşme bu kadar narsistlik sana çok zarar verir aysegulll💯 o kadar kahkaha da çok histerik yorumların canını sıkmış olmasından kaynaklaniyo mal ve para her zaman kazanılır sevgi kazanılmaz. ❤️
narsist olduğumu kim söyledi canım psikolog musun

seninle öyle mi yapıldı veya yapılacak ya da sen mi öyle yapmayı düşünüyorsun veya yaptın ah ah kötü düşünceler üzücü 😝😝
Kendin söyle kendin yaz uydur yine ayvaz 🤣 doğruları sindirmesi zor marketten 6lı soda al. 🫶 ben aşk dolu evlilik yapicim cınım bol istekli bunaltıyo beni senin ki gibi sıkıcu değil 🕶️🤏

Back
X