Erkeklerde ki değişikliğin sebebi nedir ?

kendiniz söylemişsiniz 3 saat için yorgun haliyle yanıma geldi diye..
aldatan erkek bunu yapar mı?
sanmam..
erkekler bizim gibi değil, biz kaç yaşında olursak olalım, kaç yıllık ilişki yaşıyo olursak olalım,
ilk gğnkğ gibi ilgi, msjlar, aramalar fln bekliyoruz..
ama onlar ilişkide belli bi süreyi aştıktan sonra bırakıyolar bu tür şeyleri..
çünkü bu tür şeyler onlar için genelde zahmet ve eziyet maalesef :27:
elbette istisnalar kaideyi bozmaz..
ama bence hemen aklınıza aldatılmak gelmesin, çünkü anladığım kadarıyla tek sıkıntınız tlfn iletişimi..
mutluluklar :34:

Geldi evet geldi ama tuhafıma gidiyor şu hali.
Bitti neden demiyorsun ? dedim
Bunaldım sadece neden bitti diyeyim diyor.
O da olur yakın zamanda dedim
Saçmalama diyor.
Sadece bunaldım dakikada bir mesaj atmak istemiyorum diyor.
Bekleme daha mesaj atar , haber verir diye . Madem öyle free takılalım bana da uyar dedim
Sakin ol sakin diyor.
İyi geceler dedim
Sana da dedi.

Bu hallerine alışık değilim , soğudu belki de .s
Dün beni yol etmeye geldi ellerimi öpüp duruyor kedi gibiydi özledim deyip sarılıyordu kendini sevdiriyordu bugun böyle.
Canımı sıkıyor telefonda ki şu halleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaaaaaaaaar sizlere bir sorum olacak.
Eğer sevgiliniz eskiden mesaj attığı kadar mesaj atmıyorsa ,
Eskiden aradığı kadar aramıyorsa ,
Mesaj atmaktan artık sıkıldığını , sürekli telefon elinde gezmek istemediğini söylüyorsa ,
Ama asla bittinin lafını etmiyorsa ,
Telefonla iletişim halindeyken çabuk sinirleniyorsa ,
Yanınız da her zaman ki gibiyse yani sevgi doluysa , bir değişiklik yoksa
Ne düşünürsünüz ?

Sevgilime bu aralar bir haller oldu , biri olduğunu düşünmüyorum da ama neyin buna sebep olduğunu bilmiyorum.
Mesela dün köyünden döner dönmez yol yorgunu arabayı alıp benim yanıma geldi sadece 3 saat için. Hemen görmek istedi.
Ama gelin görün ki telefonda ki hallerinde değişiklikler var. Acaba benden mi sıkıldı ?
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu da yardımcı olurmusunuz ? Soğumuş olabilir mi ne yapmalıyım ?

Kendini "havalı - cool", "değerli" görmek, göstermek içinde olabilir. Biz bazen mesajlara cevap vermeyip, aradığında açmayıp, komplimanlarına soğuk tepkiler verip delirtmiyor muyuz. Burunlarını sürtmüyor muyuz. Kaçacak kuş havalarına girmiyor muyuz. aynı mantık olabilir.
Ama en güzeli ilgilinin, beğeninin, özenin dilidir. Keşke herkes bu dili konuşsa, bu dilden anlasa..
Ne yazık ki kaçan kovalanır :) Bu dili konuşan değersiz olur :)

Kendini "havalı - cool", "değerli" görmek, göstermek içinde olabilir. Biz bazen mesajlara cevap vermeyip, aradığında açmayıp, komplimanlarına soğuk tepkiler verip delirtmiyor muyuz. Burunlarını sürtmüyor muyuz. Kaçacak kuş havalarına girmiyor muyuz. aynı mantık olabilir.
Ama en güzeli ilgilinin, beğeninin, özenin dilidir. Keşke herkes bu dili konuşsa, bu dilden anlasa..
Ne yazık ki kaçan kovalanır :) Bu dili konuşan değersiz olur :)

Şakayla karışık dün sınavlarım bitsin senden ayrılacağım üzüntünü çekemem şuan diye devam ediyorum dedim güldük bayağ bunun üstüne
Tarih mi veriyorsun dedi evet hazır ol dedim. Bana dedi ki ayrılmak istesen bugün beni görmek istemezdin gelme derdin ayrılamazsın sen benden :D
Bak bak ne kadar da güveniyorsun öyle kendini beğenmiş dedim gülüp geçtik.
O kadar çok emin ki benden. Kaybetme korkusunu kaybetti sanırım.

İlişki ve zaman ilerledikçe bunun olması olağan...
Bu konuda çok tartışmalarımız olmuştur sevgilimle ilk zamanlar ,bizimkide şöyleydi;
o msjlaşmayı severdi ben sevmezdim tlfnlaşmak isterdim,zamanla ayak uydurduk birbirimize.
Bu seferde o her sn aramaya başladı sürekli tlfnlasyrdk
Hem msj hem arama çok yoğun olmaya başlamıştı ve bu beni bunaltmıştı ve uzaklaşmıştım.
Nedense sevgilim dahada aryr msj atıyordu hatta tartışmalarımız artık
onun bana;artık sıkılmışsın nie tlfnlaşmak istemiyrsn v.s olmuştu:)
Bunu yaşadığım için sakın aklına kötü şeyler getirme
ve tartışmasını yapma o arayıp sormadan sen üstüne düşme
madem en başından ilgiliydi ve hala yanında ilgili bu geçici süreçtir.
Yani ben sevgilimle eskisi gibi konuşmak istemezken de çok seviyordum hatta daha çok
ama fazlası yormuştu senin sevgilin içinde öyledir mutlaka.
Bu dediklerim çok sık iletişim halinde olmasanız bile...

İlişki ve zaman ilerledikçe bunun olması olağan...
Bu konuda çok tartışmalarımız olmuştur sevgilimle ilk zamanlar ,bizimkide şöyleydi;
o msjlaşmayı severdi ben sevmezdim tlfnlaşmak isterdim,zamanla ayak uydurduk birbirimize.
Bu seferde o her sn aramaya başladı sürekli tlfnlasyrdk
Hem msj hem arama çok yoğun olmaya başlamıştı ve bu beni bunaltmıştı ve uzaklaşmıştım.
Nedense sevgilim dahada aryr msj atıyordu hatta tartışmalarımız artık
onun bana;artık sıkılmışsın nie tlfnlaşmak istemiyrsn v.s olmuştu:)
Bunu yaşadığım için sakın aklına kötü şeyler getirme
ve tartışmasını yapma o arayıp sormadan sen üstüne düşme
madem en başından ilgiliydi ve hala yanında ilgili bu geçici süreçtir.
Yani ben sevgilimle eskisi gibi konuşmak istemezken de çok seviyordum hatta daha çok
ama fazlası yormuştu senin sevgilin içinde öyledir mutlaka.
Bu dediklerim çok sık iletişim halinde olmasanız bile...

Bende aynı şeyleri ona söyledim o bunaldım sadece dedikçe.
Bana göre de insan sevdiğinle sürekli konuşmak ister .
Madem bunalmış , sıkılmış bende ona göre davranacağım.
Düşünmekten uyuyamıyorum.

ara tabi onun gibi davran sende bişey yokmuş gibi davran.. aa canım duymamışım pardon de.... sıcak su soğuk su...ama sen sen ol benim gibi yapma yeri gelirse kendi haline bırak ama boğma çünkü o öle bi soğutuyoki erkekleri zor toparlanıyorlar...

Kızlar aradım duymamışım diye tartıştık birşeylerden.
Ben ona başka biri mi var diye sordum.
Bana beni tanımıyor musun , başka biri olmasını bırak düşüncesi olsa sen zaten olmazsın sana neden öyle bişey yapayım dedi
Güven olmazsa onun olmasının bir anlamı yokmuş. Onu yalancılıkla suçluyormuşum .
Sadece çok bunalmış , evde durmaya alışkın değilmiş , konuşacak bir konu yokmuş . Aynı şeylermiş hep.
Tamam atmam mesaj dedim kapattık.
Konuşmuyoruz şuan .
Yarında bizim için özel bir gündü ama aramaz büyük ihtimalle.
Soğudu sanırım bilemiyorum.

Ne yapmalıyım sizce ?
Moralim çok bozuk , sınavlarım var ve çalışamıyorum.

hiçbişey yapmaman gerek aslında..sınavlarına konsantre ol..sana mesaj geldıkce cevapla..cevap almadan ıkıncı mesajı gonderme..hep ılk adım bekleme tabı arada sende goster ılgını..sıcaklığın olsun her daim.. ilgiye boğmamak gerek bu erkekleri..aynı ilgiyi göstermedıgın an boşluğuna düşüp sorgulamaya başlayacaktır.. neden aramadın,sormadın gıbı sozcuklerı sıl bellegınden..altında kötü bişey aramaktansa kendı halıne bırak.. onca yorgunluğa rağmen özlemle yanına koşan adamdan şüphe etmeyi bırak.. takip edip ayağını denk atmak fikri hep aklında olsun da..başarılar diliyorum..

Kızlar bugün bizim yıldönümümüzdü . Geceden mesaj attım sabah da günaydın yazdım. Güzel bir mesaj yazdım geçen sene bu saatlerde hayatımın anlamı oldun vs. Cevap yok sabah saat 12 oldu sinirlendim tabi aradım, Meşgule verdi aradı beni . Yeni uyanmış sesi uykulu anlaşılıyor. Uyuyordum aşkım dedim bende yalandan cevap vermiyorsun sandım dedim saçmalama bitanem dedi. Konuştuk biraz. Seni seviyorum gülüşüm dedi ben de dedim kapattık telefonu.
Ya ne mesajıma cevap veriyor ne de bugünle alakalı bir söz diyor. Aradı 2 defa gene bişey demiyor. Ben moralman çökük tabi sesimden de belli oluyor bu kadar sorunun içinde sen dert olma bide bitanem sinirleniyorum dedi. Sanki bişey yapıyorum ya ben. Ama gene bişey yok delireceğim :37:
Saat 16.30 da danışmadan çağırdılar yurdun. Fanus da kırmızı güller deniz kabukları çok hoş birşey ( Çekerim isterseniz )
İçinde şu not :
Hayatımın en güzel yılı için hayatımın en güzel gülüşüne . Seni seviyorum..
Bütün kızgınlığım gitti tabi (: Aradımne gıcıksın sen dedim .
Ama mesaj atmıyor orası ayrı tabi bugün 3 msj atmadı .
Evde falan bunalıyor heralde.

cnm bak ne güzel kutlamış , sürpriz yapmış sana. Bencede devamlı msj atmaktan sıkılmış olabilir. Hem işten ayrıldı , tecili de bitti dedin. Şuan kendini boşlukta hissediyor olmalı , aynı durumu bende yaşıyorum şu an desem. Erkek arkadaşımı sıkmadan yanında olduğumu hissettiriyorum sadece. Bence sende çok üstüne gitme bırak biraz kendini dinlesin , ve eminim ki seni çok özlüyordur. Biz bayanlar ilgi bekliyoruz sevdiğimizden, hiç mi merak etmiyor beni ya da özlemiyor mu diye düşünebiliyoruz sende haklısın ama şu aşamada sanırım sabırlı davranıp beklemekten başka bir çare yok.Sen sıkma canını ve derslerini de ihmal etme bu aşamada çünkü tüm bunlar geçince neden çalışmadım diye kendin üzülürsün. Seninde bir hayatın var canım unutma sakın. Ayrıca sevdiğinle nice mutlu yıllar dilerim :75::75:

Kızlaaaaaaaaar sizlere bir sorum olacak.
Eğer sevgiliniz eskiden mesaj attığı kadar mesaj atmıyorsa ,
Eskiden aradığı kadar aramıyorsa ,
Mesaj atmaktan artık sıkıldığını , sürekli telefon elinde gezmek istemediğini söylüyorsa ,
Ama asla bittinin lafını etmiyorsa ,
Telefonla iletişim halindeyken çabuk sinirleniyorsa ,
Yanınız da her zaman ki gibiyse yani sevgi doluysa , bir değişiklik yoksa
Ne düşünürsünüz ?

Sevgilime bu aralar bir haller oldu , biri olduğunu düşünmüyorum da ama neyin buna sebep olduğunu bilmiyorum.
Mesela dün köyünden döner dönmez yol yorgunu arabayı alıp benim yanıma geldi sadece 3 saat için. Hemen görmek istedi.
Ama gelin görün ki telefonda ki hallerinde değişiklikler var. Acaba benden mi sıkıldı ?
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu da yardımcı olurmusunuz ? Soğumuş olabilir mi ne yapmalıyım ?

malesef aynı şeyleri ben yaşıyorum 1 haftadır :( yanımda değişen hiç bişey yok ama telefondan msj atmak için sanki saatlerce düşünüyor eskisi gibi aramıyor :( ama benim için en kötüsü eskiden msjlarda seni seviorum derdi şimdiyse demiyor :( ne yapacağımı bilemiyorum artık...ona soruyorum bişey yok hayatım sana öyle geliyor diyo...bilmiyorum içim sıkılıyor...:'(

Özetleee herkesin yaşadıgı şeyler Dönem dönem herkesde oluyor bu sıkıldıgı anlamına gelmez ki.Tabi ilk günki heyecanla yürümüyor hiçbirşey.. Ne güzell güllerinde gelmişşş.. Niceee seneleriniz olsun inş cnm:)

cnm bak ne güzel kutlamış , sürpriz yapmış sana. Bencede devamlı msj atmaktan sıkılmış olabilir. Hem işten ayrıldı , tecili de bitti dedin. Şuan kendini boşlukta hissediyor olmalı , aynı durumu bende yaşıyorum şu an desem. Erkek arkadaşımı sıkmadan yanında olduğumu hissettiriyorum sadece. Bence sende çok üstüne gitme bırak biraz kendini dinlesin , ve eminim ki seni çok özlüyordur. Biz bayanlar ilgi bekliyoruz sevdiğimizden, hiç mi merak etmiyor beni ya da özlemiyor mu diye düşünebiliyoruz sende haklısın ama şu aşamada sanırım sabırlı davranıp beklemekten başka bir çare yok.Sen sıkma canını ve derslerini de ihmal etme bu aşamada çünkü tüm bunlar geçince neden çalışmadım diye kendin üzülürsün. Seninde bir hayatın var canım unutma sakın. Ayrıca sevdiğinle nice mutlu yıllar dilerim :75::75:

Üstüne gitmeyi bıraktım . Artık kızmıyorum neden yazmıyorsun diye , geç yazsada sesim çıkmıyor :)
Zaten dedi yükü üstümden bir atayım düzelir herşey diye.
Bende ben hep seninleyim dedim.
Amin inşallah nice mutlu yıllarımız olur :nazar:

malesef aynı şeyleri ben yaşıyorum 1 haftadır :( yanımda değişen hiç bişey yok ama telefondan msj atmak için sanki saatlerce düşünüyor eskisi gibi aramıyor :( ama benim için en kötüsü eskiden msjlarda seni seviorum derdi şimdiyse demiyor :( ne yapacağımı bilemiyorum artık...ona soruyorum bişey yok hayatım sana öyle geliyor diyo...bilmiyorum içim sıkılıyor...:'(

Canım senin içinde üzüldüm İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Ama belki senin erkek arkadaşının da bazı sorunları vardır.
Üzülme sende :26:

Özetleee herkesin yaşadıgı şeyler Dönem dönem herkesde oluyor bu sıkıldıgı anlamına gelmez ki.Tabi ilk günki heyecanla yürümüyor hiçbirşey.. Ne güzell güllerinde gelmişşş.. Niceee seneleriniz olsun inş cnm:)

Evet bende bunu farkettim.
Herkes aynı sorunu dönem dönem yaşamış nerdeyse .
Teşekkür ederim canım , inşallah :54:

Kısacası kızlar , boş yere kuruntu yapmışım :32:
Ne sıkıldığı var nede benden vazgeçeceği.
Şuan üstüne gitmemeye özen gösteriyorum.

şekerim zaten cevabını vermiş kendi sana telefon elinde dolanmaktan sıkıldığını söylemiş..zaten erkekler bundan pek hoşlanmazlar tabii başlarda atması normal cicim ayları falan ama mesela bu seni üzüyorsa keşke en başında söyleseydin ona başta bu kadar çok yoğun mesajlaşıp bir süre sonra msj sayısının azalması beni üzer düşündürür.. ya istikrarlı olalım yada baştan bu kadar abartmayalım deseydin keşke:) o zaman şimdi kafana takmıyor olurdun bunu;) ama dediğim gibi birşey olduğunu sanmıyroum ben açıkçası

Son düzenleme:
Meyde :

İnşallah geçici bir durumdur bu yaşadığın :14:

Belur

Çok haklısın biz mesajlaşıyorduk ama o zaten bu mesaj işinden hoşlanmadığını hep söylüyordu :D
Ama bana mesaj attığı için çemkirmedi.
İşten ayrıldı ve hep evde , tecili bitti kısacası sıkıntılı bir dönemdeyiz.
16sından beri sıkıntı yok üstüne gitmemeye özen gösteriyorum.
Biri olduğundan hiç korkmadım da benden soğumuş olacağından korkuyordum
Ama benim kuruntummuş :)

Back
X