• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde Külotlu Çorap Modası 2018

ığğğyyyyy o çorapları sadece kışın pantolonlarının altına giysinler :1shok:..ama bize göstermesinler:delphin: ...eşimi düşünemedim bi an öyle ..mini etekde giyer bunlar yakında ......:roflol::roflol::roflol:

onu giydikleri zaman erkek olmaktan çıkar o adam müsvettesi boşarım öyle adamı yanımda bile gezdirmem heralde,, ona erkeğim, hiç demem:kızgın::1no2:

igrenc valla, bacak bacak üstüne atmis birde utanmadan, o bile cirkin, kaldiki külotlu corapla yapsin bunu.. ne berbat bir görüntü Allahim =)

oha falan yane bunlar erkekmi şimdi ben cocamı düşünemiyom o çoraplar içinde ıyghhh :P zati biz türk erkeklerine ters yane erkek dediğin erkek gibim olmalı ne bunlar yaf erkekten bozma kadın gibim..

iğrenç yaaa ben bunu hayal ederdim nasıl olur diye ama pantolonsuzunu :)))))))) ooff iğrenç ten rengi giysinler bacakları kıllıyken ama bide öyle görelim

alkisalkisalkissengözlerimebaksanab:lepi::roflol::roflol:

Çok feminen buldum olmamış...:olmaz:
Giymez erkekler bunu...:umursamaz:
hem ne gerek var. Biz onları kısa çoraplarıyla da seviyoruz...:roflol::roflol::roflol:

Back
X