Erkeklerde sac seyrekligi sorunu ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Sevgilimin saclari seyrek baya genetik olarak gurlessin istiyoruz ne yapabiliriz sizler ne yaptiniz ? Tesekkur ederim simdiden :)

Aynen tek çözüm ektirmek. Saçma sapan şampuanlara serumlara para vermeyin. En ucuz 5 bin liraya ekiyolar ancak onun bile garantisi yok.

Genetiğin pek cozumu yok sampuan serum prp bv bv gıbı seylere verecegı parayı koysun kenara iyice acılınca ektırır

Genetigin kacisi yok maslesef. Sac bakim zimbirtilari ancak geciktiriyor ama eninde sonunda dokuluyor. En iyisi dokulme tamamen bitince sac ektirmek.

Yapıcak hiç bir şey yok ya saç ektirecek yada kullanabilirse proteZ saç. Hiç bir şeyim faydası olmaz olsa bile geçici olur. Kendimden biliyorum yıllarca para döktüm sonunda kendi haline bıraktım

Babam ektirdi. Ön saçlar komple dökülmüş yan ve arkada vardı. Arka saç köklerinden alıp öne ektiler. Şimdi baya gür oldu. Sırma saçlım diye seviyorum kendisini ektirdiğin saç teline göre değişiyor fiyat. Ama baya meşakkatli. Bandajlı falan gezdi bi süre.

Canim ben sac ekimi isi yapiyorum ve arkadaslarin dedigi gibi eger genetik ise kel kalma ihtimali yuksek. Sac ekimi yaptirmak cozum olabilir ama onunda asamalari var. %100 cozum deil. Sac yapisiyla ve donor yani sac kokunun alinacagi kisimla ancak bisey soylenebilir. Serum, sampuan vb. Seyler malesef sadece para tuzagi. Ama prp yi arastirabilirsiniz en azindan sac koklerini uyarir.

Sevgilimin saclari seyrek baya genetik olarak gurlessin istiyoruz ne yapabiliriz sizler ne yaptiniz ? Tesekkur ederim simdiden :)

Dr . gidin yine de belli olmaz yeni bir sprey veriyorlardı reçeteli belki ondan verebilirler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…