• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyninde kitle olan erkek arkadaşın yanında olmak için ısrar etmek mi, ayrılmak mı sizce daha doğru?

Benim arkadaşım sevgilisi tarafından “ben kanser oldum ölümcül bir hastalığın pençesindeyim sen kendi yoluna bak” laflarıyla terk edilip bir de üstüne aylarca vicdan azabı çekip çocuğa üzülmüştü. Sonradan öğrendi ki her şey yalanmış çocuk seni sevmiyorum, senden sıkıldım diyemediğinden böyle bir yalan bulmuş.

Kimsenin günahını almak istemem ama her duyduğunuza inanmayın bence. Bazı insanlar yalan söyleyip acıtasyon yapmaktan zevk alıyor.

Ben de öyle düşündüm ama hastalığımı sadece sana söyledim başka kimsenin haberi yok dedi. O yüzden hem sanki hasta psikolojisinde yanında olmamı istiyor, hem de bana kıyamıyor mu diye düşündüm. İlerde vicdan azabı çeker miyim diye kararsız kaldım.
Benden daha safları da varmış.Kendime şükrettim.Bir ay önce açmışsınız konuyu şuanda durum nedir bilmiyorum ama adam ayrılmak istemiş sizden.Dürüst olmayı da gözü yememiş böyle bir yalan uydurmuş.

2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş, bir çok doktora göstermiş ama sonuç alamamış, tedavisi olmadığını söylemişler. Felç olma ihtimali yüksekmiş
bunu bana 3. haftada açıklayıp benimle uğraşıp kendine yazık etme önüne bak diyip ilişkiyi bitirmek istedi. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti.
e madem düşüncesi bu sorununu da biliyor neden elin kızının gunahina giriyor?
madem "beni boyle gormeni istemiyorum" kafasinda o zaman ne demeye başladı iliskiye?
cok sacma davranmis
allah sifasinj versin, yapacak yorumum yok
ama adam ilgi cekmek icin - sizden kolay ayrilmak icin uydurmuş olabilir. kkda da mesela ben kanserim / annem kanser / kardesim kanser diye ilgi cekme konuları acan cok olmustu. benim tanidigimin eski sevgilisi onu boyle bir hastalik şeyiyle aglaya aglaya terketmisti mesela. hemen sonra baskasiyla cikti arkadasim yillarca stalkladi en ufak hastalık emaresi bulamadi. böyle cok insan var malesef. insanlar hastalikla ilgi cekmeyi cok seviyor. belki gercek bile degildir

Back
X