erkeklerdeki yüzüklerden anlayanlar =)))

süs için takmış olabilir
benim eşim evlenmeden hatta beni tanımadan önce
takıyormuş kızlar çok asılıyorlarmış(yüzüğe rağmen)

biz nişanlanmadan önce kendi aramızda sözlenmiştik güya:) gümüş yüzük takıyoduk. sol elimizdeydi ikimizinde.
bi kendisine sor sözlümüsün Allah tamamına erdirsin falan de şakadan bakalım ne diyecek. belki günehını alıyoruzdur:)

Bence tasli veya bir okulu simgeleyen birsey degilse, yuzuk takan bir erkegin mutlaka hayatinda biri vardir,hic isim olmaz ama bir erkegin benim icin yuzuk takmasini ise gercekten isterdim, cok hos buluyorum...kaydirigubbakcemile3

canım sana soyle söyliyim her ilişkisi olan insan ilişkisi var yapmıyor.
benım erkek arkadaşımda yaklaşık 5 senedır yapmadı ılıskısı var ama bu onun ılıskısı olmadıgını göstermıyor tüm sülalesi neredeyse facete ve ha benı düğünlere götürmüş ha benımle ılıskısını orada yayınlamış bıze göre aynı şey ben özellikle ıstemıyorum yapmasını daha zamanı var bana göre dıye buda öyle olabılır faceıne bakma ama eger bırlıkte zaman geçiriyorsanız telefonla konuşmalarından anlarsın sonuçta hayatında bırısı varsa onu mutlaka arayacaktır ayrıca yüzüğü neden takıyorsun dıye sor dıyenlere de arkadaşlar evlı bıle olsa adam kızın peşindeyse yüzüğün bır anlamı olmayacağını söylecektır sordugunda sorması ne kadar mantıklı boyle düşününce?

canım sana soyle söyliyim her ilişkisi olan insan ilişkisi var yapmıyor.
benım erkek arkadaşımda yaklaşık 5 senedır yapmadı ılıskısı var ama bu onun ılıskısı olmadıgını göstermıyor tüm sülalesi neredeyse facete ve ha benı düğünlere götürmüş ha benımle ılıskısını orada yayınlamış bıze göre aynı şey ben özellikle ıstemıyorum yapmasını daha zamanı var bana göre dıye buda öyle olabılır faceıne bakma ama eger bırlıkte zaman geçiriyorsanız telefonla konuşmalarından anlarsın sonuçta hayatında bırısı varsa onu mutlaka arayacaktır ayrıca yüzüğü neden takıyorsun dıye sor dıyenlere de arkadaşlar evlı bıle olsa adam kızın peşindeyse yüzüğün bır anlamı olmayacağını söylecektır sordugunda sorması ne kadar mantıklı boyle düşününce?

fikrin için tesekkurler

a) önemsenmek için
b) ilişkisi olduğu için
c) bu şekilde dikkat çekerek hatun kişileri etkileyeceğini sandığı için (bazıları için bu geçerli)
d) hepsi

bence yüzüğün ne kadar hoş durduğunu söyle.. Bakmak istedğini söyle elini eline uzat ve yüzüğü incele biraz.. Bakmak için çıkarmasını sağlaa mesela =))
Böylelikleee
o onun elini tutmak için yaptığını düşünme aptallığında iken sen de yüzüğü alıp içine bakma fırsatı bulabilirsin... Eğer ciddi anlamda ibşi ise ya da bi hevesle kendi ilişkisi için bile yaptırmış olsa içinde bişiler yazar mutlaka =D

kafamçokkarıştı
bence yüzüğün ne kadar hoş durduğunu söyle.. Bakmak istedğini söyle elini eline uzat ve yüzüğü incele biraz.. Bakmak için çıkarmasını sağlaa mesela =))
Böylelikleee
o onun elini tutmak için yaptığını düşünme aptallığında iken sen de yüzüğü alıp içine bakma fırsatı bulabilirsin... Eğer ciddi anlamda ibşi ise ya da bi hevesle kendi ilişkisi için bile yaptırmış olsa içinde bişiler yazar mutlaka =D

bunu yapmak buyuk cesaret ısterkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Böylelikleee

akıllıca kaydirigubbakcemile3 erkekler cogu seyi anlamz gercekten elini tutmak için yaptın sanabilir

Back
X