Erkeklerden hoşlanamıyorum

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
Yanlış anlaşılmasın, amacım genellemek değil, eşcinsel falan da değilim yani 22 yaşındayım ve eşcinsel olup olmadığımı bilecek yaştayım. Genel anlamda çevremdeki erkekleri sevmiyorum, hiçbirinden hoşlanmıyorum, nereye baksam kaba saba hareketlere sahip genç erkekler görüyorum. Üniversite öğrencisiyim, üniversiteye başladığımda düzgün, akıllı, hoş erkekler olur girdiğim ortamlarda, onlarla tanışıp arkadaş olurum belki diye düşünüyordum ama olmadı. Kısacası çevremde gördüğüm erkekler hep küfürlü konuşuyor, kaba hareketleri var, bir kız gördükleri zaman sulu, saçma sapan bişeye dönüşüyorlar. Otobüste, vapurda vs. gördüklerim falan da tabi içlerini bilemem ama onlar falan da itici geliyor. Şu an otobüse bindim mesela, okuduğum şehre gidiyorum üç saatlik yol, arkamda bir erkek var ve kaba resmen. Çok çok az bişey, iki santim falan koltuğu yatırmak istedim belim ağrıyor çünkü, otobüsler de eskisi gibi değil artık gayet geniş, neyse boşluğa geldi ve koltuk yanlışlıkla fazla yattı. Tam geri çekiyordum ki çocuk hemen kalktı bana dövecekmiş gibi bakıp "koltuğu kaldırır mısınız" dedi. Neyse kaldırıp istediğim seviyeye aldım ama sürekli bacaklarını dayayıp ittiriyor mesela, baskı yapıyor. Sinirimi bozdu, utanmasa ağzıma sokacak ayaklarını. Madem çook rahatsız, insan gibi söylesin. Yani bu sadece bir örnek. Benim karşıma ne zaman düzgün biri çıkacak çok merak ediyorum. Erkeklerden soğudum resmen. Yabancı bir erkekten hoşlanıyorum ve o kadar kibar ki bizimkilerin yanında... Bu zamana kadar hiç öyle erkek arkadaşım olmadı çünkü hiçbiriyle yapabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Hiç birinden hoşlanamıyorum. Erkekler tatlı varlıklar aslında ama benim çevremdekiler değil, resmen insan bile değiller. Sorun bende mi? Bazen diyorum herhalde benim de bu hayatta hakkettiğin şey bu. Sadece içimi dökmek istedim, neden böyle? Bende neden bu şans var? Karşıma en azından arkadaş olabileceğim, iki cümle mantıklı bişey konuşabileceğim biri çıksın istiyorum. Kızlarla aram iyi, kendime göre arkadaşlarım var ama bu derdimi onlara hiç açmadım bu zamana kadar. Patlayacak gibi oluyorum. Sizce bende bir sorun mı var? Bu dert canımı sıkıyor sınav arifesinde resmen.

Siz de düzgün erkek bulabileceginiz ortamlara girin.
Mesela kültürel ortamlar, seminerler, sanat ortamlari.
Kişinin ilgi alani karakterini de belirliyor..

Haa bu arada o küfür eden erkeklerin bi de kiz versiyonu var ki sorma gitsin.. Hem erkekler hem kizlar karsilikli kufurlu konusuyordu bizim fakultede. Agzim acik bakiyordum resmen. Ama onlar buna gülüyordu.. :KK57:

Beyaz atlı prens hayaliyle beklentiler yükseltilmiş anlaşılan... :KK45:

Üzgünüm gerçekler...:KK45::KK45:
Benim kafamdaki beyaz atlı prens gerçek hayatta var, yaşıyor kendisi ve o da insan, başka bir evrenden falan değil yani. :) Bu arada benim hiç beyaz atlı prens hayalim olmadı şaka bir yana, sadece gördüğümü söylüyorum...

Haa bu arada o küfür eden erkeklerin bi de kiz versiyonu var ki sorma gitsin.. Hem erkekler hem kizlar karsilikli kufurlu konusuyordu bizim fakultede. Agzim acik bakiyordum resmen. Ama onlar buna gülüyordu.. :KK57:
Okuduğum şehir batıda küçük bir yer, zamanımın çoğu o şehirde geçiyor üç yıldır ve pek etkinlik, seminer vs. olmuyor, olunca da genelde aynı insanlar katılıyor. :) Oralarda da farklı bişey göremediğim için bu kadar sıkıntı oldu zaten bu durum.

O dediğiniz insan türleri bizde de var ama zar zor birkaç düzgün kızcağız buldum, arkadaşım olarak hayatıma aldım. Onu bari yapabildim.

Gerçek dünyaya hoş geldin ne yazık ki bu karşı cinsin düzgününü bulmak zor :KK70:

Benim kafamdaki beyaz atlı prens gerçek hayatta var, yaşıyor kendisi ve o da insan, başka bir evrenden falan değil yani. :) Bu arada benim hiç beyaz atlı prens hayalim olmadı şaka bir yana, sadece gördüğümü söylüyorum...
Bulunduğun ya da tercih ettiğin ortam gerçekten bu konuda etkili... Lisedeyken bahsettiğin durumdaydım bende ne yazık ki... Değiştirmek senin elinde...

Bulunduğun ya da tercih ettiğin ortam gerçekten bu konuda etkili... Lisedeyken bahsettiğin durumdaydım bende ne yazık ki... Değiştirmek senin elinde...
Aslında derdim, hiç sevgilim olmayacak mı falan değil, umarım yanlış anlaşılmıyorumdur. Yurtdışına gidip orada bir hayat kurmayı çok istiyorum ama zor.

Gerçek dünyaya hoş geldin ne yazık ki bu karşı cinsin düzgününü bulmak zor :KK70:
Ama tuhaf değil mi yani ben kusursuz birilerini istemiyorum sadece biraz insan gibi olsunlar, birazı bari nerde nasıl davranacağını bilsin.

Onlar da öküz olduklari icin kiz olarak da bazen hanimefendilik den cimak zorunda kaliyoruz :KK70:
Bilmiyorum ben hayatta öyle afedersiniz ama anıra anıra gülemem ya da küfürlü konuşamam. Tamam çok hanımefendiyim demek doğru olmaz bilmiyorum dışarıdan nasılım ama konu ne olursa olsun kaba davranmamak için özen gösteriyorum, ailem beni öyle yetiştirdi.

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bilmiyorum ben hayatta öyle afedersiniz ama anıra anıra gülemem ya da küfürlü konuşamam. Tamam çok hanımefendiyim demek doğru olmaz bilmiyorum dışarıdan nasılım ama konu ne olursa olsun kaba davranmamak için özen gösteriyorum, ailem beni öyle yetiştirdi.

Yok canim. Kufur de ne demek. Yani odun olana gicik cevap vermeyi diyorum. Gecen diyelim sinifa giricez. Ben haric uc erkek daha benimle ayni anda kapidan iceriye girmeye calisti. Bayaniz guya insan bi yol verir. Ben de baktim olmicak, bir adim geriye attim. Buyrun beyler dedim. Rezil oldular tabi sonra cikinca sira yaptilar beni kapidan birakmak icin :KK70:

Bu durumun şu an hoşlandığım kişiyle alakası olma ihtimali var mı?

Malesef oyle erkekler bana da cok itici geliyor, hele yere tukuren ve türkçeyi kaba bir sekilde konuşanlar iğrenç.şu kadinlarin maço diye tabir ettigi tipten de tiksinirim.benimki gayet sakin naif bi adam :)) cok yuksek sesle konuştuğunu dahi hic duymadim... Umarim gonlune gore birini bulursun cnm

Bence sende cinsel açıdan anormallik yok. Bende kaba saba değişik tiplerden iğreniyorum. İnsan tv de kitaplarda romantik erkekleri de görünce çıtaları yükseltiyor. Hiç beğenemiyoruz sonra.. Mesela yabancı kibar birincen hoşlandığına göre, sorun cinsel açıda değil de davranış bakımında. Haklısın yani..

X