• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerden hoşlanan erkekler

gelinteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
45
2
36
İstanbul
bir arkadasım bahsettı.eşinden ayrılmışlar 3 yıl olmuş.sonradan farkettim diyor.eşi netten transeksuel erkeklere bakıyormuş.sizce gay olabilir mi.sadece netten onları görsellerden arastıran bır erkek gay mıdır.benim bu konu hakkında hiç fikrim yok.siz ne dersiniz

biseksüeldir belki her iki taraftan da hoşlanıyordur
merakından da bakmış olabilir dicem ama yazarken bana da pek inandırıcı gelmedi:27:

Gelin görümce kavgaları pek ilgi görmüyor herhalde artık :9:
Gay olsa nolur olmasa nolur sizene ki bundan? :ssz:

kızlar erkeklere yüz vermeyince erkekler de kendi cinslerine kaydı galiba sonra evlenecek erkek bulamıyor kızlar evlilere sarıyorlar değişiyor şartlar :))

Toplumda aslında o kadar gay veya lezbiyen var ki... İşte biz göremiyoruz ya da bazıları kendi bile kabul etmiyor bunu.
Benim eşim ormanlık bir alanın içinde yer alan ve ilerde çok büyükl bir teknoloji merkezi olacak bir yerin şantiyesinde çalışıyor.
İnanın her gün ormanda, araçlarının içinde veya etrafta gördüğü gayleri anlatıyor. Toplumun dışlayacağını bildikleri için öyle yerlere gidiyorlar demek ki :31:

bir arkadasım bahsettı.eşinden ayrılmışlar 3 yıl olmuş.sonradan farkettim diyor.eşi netten transeksuel erkeklere bakıyormuş.sizce gay olabilir mi.sadece netten onları görsellerden arastıran bır erkek gay mıdır.benim bu konu hakkında hiç fikrim yok.siz ne dersiniz

Canım, normal bir erkek netten transeksüel fotoğraflarına falan bakmaz.
O kişi gaydir.
Yıllar önce ortağım olan erkek , eşcinseldi o sebeple ve başka tanıdığım gayler , eşcinseller sebebi ile gayet net söyleyebilirim bunu.
Ama arkadaşın artık boşandığına göre onu ilgilendirmemeli..

Pek çok eşcinsel erkek durumu ortaya çıkmasın , ailesi duymasın yada toplumsal yada mesleki pozisyonu etkilenmesin diye
durumlarını gizler ve pek çoğu evlenir hatta çocuk sahibi olurlar. Ancak, eşcinsel tercih ve yaşamları arka planda devam eder.

sürekli bi şekilde mi bakmış
belki meraktan da bakmış olabilir bi kereliğine filan
ama bilemem tabi asıl psikolojisini

Benim bir arkadaşımda sırf merakından lezbiyen kızları araştırırdı.
Ama sorsan iğrenç gelirdi ona..
Öyle bir şey olabilir..
Merakından bakmıştır belki de..
:ssz:

eşcinsellik bir eğilim, yönelim ya da tercih değildir. eşcinsellik bir problem de değildir. öyle doğmuştur bir kişi, öyle bir içgüdüyle yaşamıştır hep.
eğer toplum bunu kabul edebilseydi zannederim ki sevmediği, istemediği kadınla birlikte olmak zorunda olmazdı hiçbir erkek. kadınlar da hiç bilmedikleri bir şekilde hayatlarını karartmazdı.
ben çok üzülüyorum. olan her iki tarafa da oluyor..

arkadaşına da onun eski eşine de çok üzüldüm. ama artık hayatlar ayrılmış. birbirlerine saygı duyup kendi hayatlarına bakmalılar..

Onlarda böyle olmak istemezdi biz kabullenmesekde bi cok kisi böyle yaratılıs meselesi :31:

gaylerin de benim gibi lgbt bireylerin haklarini elde etmleri icin cabalayan insanlarin da siz homofobikleri gordukce midemiz bulaniyor...acma o zaman konuyu miden bulaniyorsa,bitmis gitmis bir hikaye...fasistligini kendi icinde yasa,yazma buralara boyle seyler,seni sikayet edicem...
sevmek zorunda degilsin lgbt bireyleri ama uluorta haklarinda boyle konusamazsin....

Son düzenleme:
Back
X