- 5 Ekim 2022
- 100
- 174
- 33
- 27
- Konu Sahibi fasulyeci1
-
Benden etkilenirse miKizlar merhaba 26yas cocuksuz 6aydir bi bosanma davam var davaya gelmedigi icin uzuyor davamiz.
Gayet modern medeni biriyimdir isim dolayisiyla karsi cinsle konusma amacli zaten muhatap oluyorum.
Bu sorun degil isim geregi.
Sorun konusurken bir erkegin yuzune bakmaktan korkuyorum benden etkilenirse diye o yuzden hep soguk biriyim zannediliyorum.
Geçen minibuste biri geç kizim gibi sirtima dokundu iğrendigimi hissettim.
Sanirim hala ona olan sadakatim en ust duzeyde devam ediyor buda sorun degil
Korktugum sey psikolojik olarak bende bir tramva yaratirmi cunku gercekten erkeklerden igreniyorum o olmayan birine yanlisliklq bile dokunmak beni kendimden sogutuyor.
Yani cinselyonelim tramvasi falan yasarmiyim ilerde?
Yoksa suan bunlar çok normal mi?
Özguven degil takinti korkuyorumBenden etkilenirse mio ne özgüven o.allah bize de versin.
Çok iyi anlıyorum sizi. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Kimse onu beğendiğim yanılgısına düşmesin diye buzlar kraliçesi gibi geziyorum yaşlı genç hiç fark etmez tüm erkeklere aşırı sert cevap veriyor gerekmedikçe yüzlerine dahi bakmiyorum.Özguven degil takinti korkuyorum
Severek degil ama aliskanligin getirdigi bir sorun sanirim cunku ben ondan baska bir erkege hic dokunmadim ilk sevdigimdi evlendik. Hayir ben artik ailemleyim evet ihanet eder gibi halbuki o bana ihanet etti ilk yilimizda sonrasinda hayata kast bole bir adama hala nasil ihanet eder gibi hissediyorum bende bilmiyorumsiz severek mi boşanıyorsunuz? duygularınız var mı eski eşinize karşı? evliyken yaşadığınız evde mi yaşıyorsunuz? ihanet ediyor gibi hissediyorum demişsiniz hala hisleriniz varsa belki ondandır. zamanla geçer sanırım. daha çok yeni. boşandığınızda ve yeni hayatınıza adapte olunca yavaş yavaş normale dönersiniz. ama geçmez ve de artarsa psikologla görüşün bence.
Ne yazıki konu sahibi bu konuda haklı.Toplumumuzda boşanmış veya boşanma aşamasındaki kadına özür dileyerek söylüyorum farklı gözle bakılıyor düşüncesi bile iğrenç .Özgüven değil tedbir demek daha doğru.Benden etkilenirse mio ne özgüven o.allah bize de versin.
hayatınızdaki tek erkek o olmuş ve büyük hayalkırıklığı yaşatmış böyle hissetmeniz normal. tüm erkeklere öfke duyuyorsunuz şu an. ama çok da fazla üstünde durmayın bu duygunun iyice takıntı olmasın. zamanla öfkeniz geçtikçe bu hisler de geçer bence.Severek degil ama aliskanligin getirdigi bir sorun sanirim cunku ben ondan baska bir erkege hic dokunmadim ilk sevdigimdi evlendik. Hayir ben artik ailemleyim evet ihanet eder gibi halbuki o bana ihanet etti ilk yilimizda sonrasinda hayata kast bole bir adama hala nasil ihanet eder gibi hissediyorum bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?