Erkeklerden iğreniyorum

mervekayaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
6
0
36
İstanbul
10 qün önce tanıştım biri vardı bi defa qörüştük fakat herqün qece qündüz msj laşırdık ve ben aramı açtım 2 qün önce bu insanla bütün kapıları kapadım faceden sildim msj atma fln dedim bana karşı soquk kouşmaları olunca ve nihayetinde o qece öyle bitti ve ben başka isimle resimle olan çakma facemden onu ekledim ve bi kızla ilşkleri var yapmıştı hep mi kötü erkekler beni bulur hiç yokmu iyi biri nolur bana bişeyler yazın pisiklojm çok kötüü

kusura bkma canım bi kez görüştk demişsn kaçırmşm orayı.

sadece 10 gündr tanıdğn birine bu kadr bğlanmamalydn.sni hiç hakketmemş dmkki

10 qün önce tanıştım biri vardı bi defa qörüştük fakat herqün qece qündüz msj laşırdık ve ben aramı açtım 2 qün önce bu insanla bütün kapıları kapadım faceden sildim msj atma fln dedim bana karşı soquk kouşmaları olunca ve nihayetinde o qece öyle bitti ve ben başka isimle resimle olan çakma facemden onu ekledim ve bi kızla ilşkleri var yapmıştı hep mi kötü erkekler beni bulur hiç yokmu iyi biri nolur bana bişeyler yazın pisiklojm çok kötüü

Amaaaann salla gitsin kardeşim :) Erkeklerden iğrenme ama bu kadr gereksiz insanlarıda takma kafanaa boşverr yarın birgün karşına biri çıkar belli mi olur dünyanın en mutlu insanı oluverirsin bi anda.

Birini gerçekten tanımak ve niyetini öğrenmek istiyorsan yelkenleri bu kadar çabuk suya indirmemeni tavsiye ederim. Çünkü karşındaki bir kere gönlüne düştü mü isterse 2 saatte de olsa insan bağlanıveriyor ne olduğunu anlamadan, insan kalbi bu sonuç olarak... :26:

Sen kurtulduğuna şükret, bak 10 gün gibi kısacık bir zamanda görmüşsün seni hak etmeyen biri olduğunu. Aynı şey Allah korusun 1-2 yıl çıktıktan sonra olsa ne yapardın... :44:

Hiç takma ve hayatına devam et, sana tavsiyem daha seçici ol ve hemen gönül de verme...

Back
X