Erkeklerden soğudum...

susangeveze

Soğuk Nevale Kişisi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
535
474
53
Başlıkta da belirttiğim gibi erkeklerden soğudum. Dışarıda yanında sevgilisi/eşi var ama gözleri ferfecir oynuyor. :oha:
Yanındaki insanı kısıtlarlar ama kendileri özgürdür beyefendi neymiş o Erkekmiş!!!:sinirli:
Kıskançlık krizleri, karışma, darp gibi olayları gördükçe ve okudukça erkeklerden uzaklaşıyorum nefret ediyorum. :sinirli::sinirli:
Önceki ilişkimden de ettiğim tecrübelerden de karşı cinse karşı antipati beslemeye başladım...Bunların hepsi böyle değil diyorum ama böyleymiş meğersem demekten kendimi alıkoyamıyorum. :KK43:
Bu gidişle minnoş kedimi de alıp iki dost musmutluuu tek başıma hayat süreceğim :KK68:....

Hepsi öyle değil emin ol.

Ama samanlıkta iğne aramak gibi , o çoğuna benzemeyen türü bulabilmek .

Kedi ile yaşamak fena fikir değil ama sen yine de aşktan ümit kesme:süslü:

Hayatı erkek olmak üzerine kurulmuş, erkekliğini elinden alırsan hiç bir şeyi kalmayacak insanlarla muhatap olunursa böyle düşünmek kaçınılmaz sanırım.

Kıskanç, kısıtlayan, giyime arkadaşa ona buna karışan, saygısız, ilgilendiği tek şey futbol olan, kadına değer vermeyen, kültür düzeyi sıfırın altında olan adamlardan uzak durursanız sizin de karşınıza bir gün centilmen bir beyefendi çıkacaktır. Emin olun.

Bende erkeklerden soğudum, dolayısıyla evlilikten de.
Acaba sadakatli olacak mı ömür boyu?
İlerde şiddet uygular mı?
Ailesiyle bir sorun olursa orta yolu bulabilir mi?
Tartıştığımızda naparsan yap der mi çözmek yerine?
Çocuk olduktan sonra değişirse?
Böyle sorular beynimi kemiriyor o yüzden #evliliğehayır #sevgiliyehayır
:-):-)

Bende erkeklerden soğudum, dolayısıyla evlilikten de.
Acaba sadakatli olacak mı ömür boyu?
İlerde şiddet uygular mı?
Ailesiyle bir sorun olursa orta yolu bulabilir mi?
Tartıştığımızda naparsan yap der mi çözmek yerine?
Çocuk olduktan sonra değişirse?
Böyle sorular beynimi kemiriyor o yüzden #evliliğehayır #sevgiliyehayır
:-):-)
Kesinlikle duygularıma tercüman oldunuz...

Başlıkta da belirttiğim gibi erkeklerden soğudum. Dışarıda yanında sevgilisi/eşi var ama gözleri ferfecir oynuyor. :oha:
Yanındaki insanı kısıtlarlar ama kendileri özgürdür beyefendi neymiş o Erkekmiş!!!:sinirli:
Kıskançlık krizleri, karışma, darp gibi olayları gördükçe ve okudukça erkeklerden uzaklaşıyorum nefret ediyorum. :sinirli::sinirli:
Önceki ilişkimden de ettiğim tecrübelerden de karşı cinse karşı antipati beslemeye başladım...Bunların hepsi böyle değil diyorum ama böyleymiş meğersem demekten kendimi alıkoyamıyorum. :KK43:
Bu gidişle minnoş kedimi de alıp iki dost musmutluuu tek başıma hayat süreceğim :KK68:....
Hepsi oyle demek adam gibi adamlara haksizlik olur bence o tarz erkekler hep sinyalleru veriyor bunu gormek lazim yani hem aklino hem kalbini dinlersen gayette mutlu olabilirsin ha kusursuz erkegi beklersen o yok kusursuz insan yoktur

Öyle erkekleri terbiye etmenin en güzel yolu ondan beter fingirdek olcan.
Seni zaptetmeye çalışırken kendini unutturcan ona.
Kesin çözüm.
Nerde hanım hanımcık kadın varsa onların kocası zampara oluyo çünkü genelde.
Yavşak erkeği yola getirebilen tek kadın kaşı gözü oynayan kadındır.
Net.

Aynen bende boyleyim, cok rastladim o sevgilisi yanindayken icimize dusecek erkeklere, ozellikle yanlarindan gecerken goz goze geliyoruz bazen bakisindan bile anliyorum artik nasil igrenc olduklarini. Kendi erkek arkadasimin yanindan gecen biri olursa da ona bakiyorum gozleri nerede diye, oyle tarifi igrenc bir duygu. Yine de asktan umidini kesme derim, hayatinin sonuna kadar kediciklerinle yasayamazsin. Evlenmelisin, bebislerin olmali!!! :KK46:

Hepsi böyle değil..
Ama kadınların da çoğu böyle..
Erkek olmakla ilgisi yok insanlarin çoğu kötü maalesef..
Ben insanlıktan soguyorum sonra iyilik görünce bi insanın içinde umut var diyorum..
Ama hep dikkatli olmak ve bile bile lades dememek önemli..

Rabbim birgün doğru kişi ile karşılaştiracak inşallah ben inanıyorum. O azinliktaki beyfendilerden biri bağa denk gelsin Allahım nooluur

Dersiniz dersiniz, üç beş seneye kalmaz evlenip gidersiniz :)))

Senle aynı duşuncede olup 7 yıl önce adam gibi adam dedim ve evlendim .inankı tünelden önceki son çıkışımdır.şimdi derdıme bakki kızımda babası gibi birini bulsun dıye dua edıyorum.31 de evlendım zaten her ben yapamam dediğimde beni bıraksa töbe evlnmezdım.az önce bi arkadaşın dediği gibi ben evlenmem diyip evlenenlerdenim:)

Bende adam gibi adam dediğim biriyle evlendim.oooo mangalda kül bırakmaz.ne kıskançlıklar neler neler yaptı bana.dedimki bu adam gerçekten dürüst namuslu Haysiyetli.şimdi....boşanıyorum.hemde bir kızım var...ve arkamdan çevrilen bin bir türlü dolapla...erkeklerde namus haysiyet kişilik aramayın.çok net söylüyorum YOK

Hepsi öyle değil ggözün kapalı guvenecegim biri cikar inşallah karşına

Kadınlar şöyledir kadınlar böyledir kadınlar yapamaz kadınlar giyemez diyen erkeklerden hiçbi farkın yok şuan yaptığın büyük bi cinsiyetçilik. Genelleme yapmamalısın. Hepsine o gözle bakarsan mutlu olamazsın. Erkek ve kadın birbiri için yaratılmış. Ne sen erkeksiz yapabilirsin ne de erkek kadınsız. Bunu böyle bil. Tabiiki bu yazdıklarını yapan erkeklerden uzak dur. Ama böyle olmayan erkekler olduğunu da bil. Sen doğru olduğun sürece yanına böyleleri yaklaşmaya cürret edemez zaten canım. Ama kendini sınırlama. Elbet karşına düzgün bi insan çıkar :KK15:

Back
X