- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
2 ay bence gayet bu seyleri hiseetmesi icin uzn bi zaman. Sence bir erkek 2 ay boyunca cinsellik dusunmeden durabilirmi? Bisey yapmayi geciyorummm dusunmeden durabilirmi acaba once bunu sor kendine. Tabiki duramaz kimisi kendi kendini tatmin eder kimisi bisiler izler kimisi biriyleriyle isini gorur.. peki senin arkandan yapmasi daha mi hos olur yoksa senle gorusuosa seninle bu ihtiyacni gidermesimi? Cnkuu ne kdr konismazsan bu konuyu o erkek yuzde bin ihtimalle hoslanmadign seyleri ruhun duymadan yapacaktir. En basiti pc elinin altinda acik sacik sitelere girmesi 2 kelimesine bakar..
Ben bnj sadece erkekleri anlaman icin soluorm hani yapilan sey yanlis olsada bu devir bunu gosteriyor maleseff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bence konu sahibi bi'an şaşırıp böyle tiksinme vs. diye konuyu yazdı.
Açıkcası benim için de iki ay çoook erken daha tanıma sürecinde olduğum adamın gece bana cinsellik içerikli mesajlar atması onu kafadan elemem için yeterli bi'sebep. Oldu olacak her hayatımıza giren adamla normal diye yatak muhabbeti yapalım.
Siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama çoğu erkek ilişkinin başında cinsellik muhabbetini bilerek açar. Her erkek aşkından, arzusundan açmaz bu konuları.
Hani yatağa atmak diye bi'tabir vardır çoğu bunun için aşk dolu sözlerle kandırmaya çalışır özellikle üniversitede bu tür pek yaygındır.
Fikirlerinize saygı duyuyorum ama açıkcası çok şaşırdım çoğunuzun yazdıklarına, iki ayda normal demenize. İki aylık adama ne yahu benim cinsellikten beklentim önce bi'beni tanısın. Her şeyin bi'zamanı var yani.
He bu demek değil ki adam sapık, tiksinilecek birisi tabii ki değildir ama bana göre ayarsız olduğu kesin:44:.
Dediği 2 aylik ilişki için çok erken sayilmaz.
Burada bir arkadasin nisanlisi sana 7 cm sokcam demişti öyle birşey sandim
Ha benim sevgilim seni çok arzuluyorum falan dese çokta hoşuma gider
Yalnız konu sahibi ben değilim karıştırdınız sanırım
Ben düşünmesi normal değil demedim zaten konuşulması anormal dedim. (2 aylık ilişki için)
bir erkek arkadaşım vardı 2 ay oldu sevgili olalı ama gece bana öyle bir msj attı ki tiksiniyorum ondan ve onun gibilerden... utanarak yazıyorum ama beni cinsel anlamda istediğini söyledi resmen..şok oldum. Ben onu ne kadar saf duygularla severken onun aklı fikri başka işlerdeymiş meğer. dünden beri o kadar kötüyüm ki resmen midem bulanıyor.Arada da kendime kızıyorum nasıl anlamadım diye. Bütün erkekler mi böyle kızlar güvenim sıfırlanmış durumda şuan..hepsini aynı kefeye koymaya başladım
ne yapacağımı çok iyi biliyorum ama sadece içimi dökmek istedim nefret ediyorum hepsinden..
şu msjın altına imzamı atarım..
arkadaşlarım beni yanlış anlamayın ben cinselliğe karşı olduğumdan değil zamanının yanlış olduğundan bahsediyorum...birbirimizi tanıma aşamasında bunların dillendirilmesinden rahatsız oldum..bir anlık şokla evet fazla tepki vermiş de olabilirim bilemiyorum ama yaşım 25 diyede yukarıdaki yorumda denilen gibi yatak muhabbeti yapcak bir karakterde insan da değilim. kaldı ki bu muhabbeti yapacağım insan ancak evleneceğim insan olabilir 2 aydır tanımaya çalıştığım birisi değil...evet seviyordum ama bu işte evleneceğim adam diyemedim hiç bir zaman..
beni yargılayan da olabilir anlayan da herkese saygım sonsuz...
Dediği 2 aylik ilişki için çok erken sayilmaz.
Burada bir arkadasin nisanlisi sana 7 cm sokcam demişti öyle birşey sandim
Ha benim sevgilim seni çok arzuluyorum falan dese çokta hoşuma gider
bir erkek arkadaşım vardı 2 ay oldu sevgili olalı ama gece bana öyle bir msj attı ki tiksiniyorum ondan ve onun gibilerden... utanarak yazıyorum ama beni cinsel anlamda istediğini söyledi resmen..şok oldum. Ben onu ne kadar saf duygularla severken onun aklı fikri başka işlerdeymiş meğer. dünden beri o kadar kötüyüm ki resmen midem bulanıyor.Arada da kendime kızıyorum nasıl anlamadım diye. Bütün erkekler mi böyle kızlar güvenim sıfırlanmış durumda şuan..hepsini aynı kefeye koymaya başladım
ne yapacağımı çok iyi biliyorum ama sadece içimi dökmek istedim nefret ediyorum hepsinden..
Bizim ilişki 7 yillikBen anladım açıkcası nedemek istediğini. Tanımaya çalıştığım (yani ilişkinin başında) adam bana ilk haftada "ben bakireliğe önem veriyorum öylesin dimi" dedi diye direk bitirmiştim. Ciddi düşündüğü kızın bakire olmasını isteyebilir bunu öğrenmek de isteyebilir ama ben daha tanımadığım adama bu soruyu sordurtmam.
Hayır öyle kalın çerçeveleri olan bi'insan da değilim sevgilimin evine giderim, gerekirse kalırım vs ama bana kalkıp iki aylık ilişkide "aa normal, seni arzulamamdan daha normal ne olabilir, başkasıyla mı konuşayım" diye düşünüp cinsellik konuşamaz. Her şeyin bi'zamanı vardır. Arzulasın ama hemen dillendirmesine gerek yok ölmeyecek ya.
Nasıl hayatımıza giren her adama dakka bir gol bir normal diye "ay karnım ağrıyo adet oluyorum da" diyemeyip ilişki ilerledikçe söylüyosak bunun gibi işte...
Eğer bir ay az değil, iki ay az değil diye hemen bu muhabbetler yapılacaksa dünyadaki tüm ilişkiler laçkalaşırdı. Kaldıki dediğim gibi çoğu erkek ilişkinin bu kadar başında bilerek dillendirir. Çünkü hemen cinsellik konuştuğumda beni terslemezse bunun öncesi de vardır, kız rahattır gibi düşüncelere kapılırlar.
Hepiniz arzudan, romantizmden girmiş ama Türkiye'de pek öyle yazdığınız gibi ilerlemiyo işler. Doğal diye bu kadar normal bakarsak bizi kaba tabirle kullanmak isteyeni, ciddi olmayanı, amacının farklı olduğu adamları nasıl anlayacağız.
Kuzum senin ilişkin iki yıllık değil mi şimdi söylese tabii hoşuna gider bi'de adamı yeni yeni tanımaya çalışırken dillendirdiğini düşün
Bizim ilişki 7 yillik
Bütün erkekler böyle değil...
Ben eşimin elini tutmasam o hayatta tutmazdı mesela, ilk davranan ben oldum
Bana ben istemediğim sürece hiç birşey yapmadı fiziksel olarak.
Zaten insan kendini belli eder, 2 aylık ilişkide kimse seksten bahsetmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?