erkeklerden tiksinen var mı benim gibi?

Yalnız konu sahibi ben değilim karıştırdınız sanırım
Ben düşünmesi normal değil demedim zaten konuşulması anormal dedim. (2 aylık ilişki için)

Evet cinsellik doğal bir şey ama "erkek arkadaş ile" bu muhabbetlerin konuşulması bana göre hiç normal değil. kaldı ki 2 aylık ilişkiniz varmış. yaşın ister 15 olsun ister 25 olsun anlamıyorum insanlardaki evlenmeden cinsel muhabbet açma merakını. sonra buraya zarla ilgili 32123 tane konu açılıyor onlardan bir tane daha okumak istemiyorum

şu msjın altına imzamı atarım..

arkadaşlarım beni yanlış anlamayın ben cinselliğe karşı olduğumdan değil zamanının yanlış olduğundan bahsediyorum...birbirimizi tanıma aşamasında bunların dillendirilmesinden rahatsız oldum..bir anlık şokla evet fazla tepki vermiş de olabilirim bilemiyorum ama yaşım 25 diyede yukarıdaki yorumda denilen gibi yatak muhabbeti yapcak bir karakterde insan da değilim. kaldı ki bu muhabbeti yapacağım insan ancak evleneceğim insan olabilir 2 aydır tanımaya çalıştığım birisi değil...evet seviyordum ama bu işte evleneceğim adam diyemedim hiç bir zaman..

beni yargılayan da olabilir anlayan da herkese saygım sonsuz...

Dediği 2 aylik ilişki için çok erken sayilmaz.
Burada bir arkadasin nisanlisi sana 7 cm sokcam demişti öyle birşey sandim
Ha benim sevgilim seni çok arzuluyorum falan dese çokta hoşuma gider

Yalnız konu sahibi ben değilim karıştırdınız sanırım
Ben düşünmesi normal değil demedim zaten konuşulması anormal dedim. (2 aylık ilişki için)

Yok bliorm konu sahibi olmadiginizi ama suanki butn iliskilerde bunlar konusuluor 2 ay bunun icin erken deil demek istiorm :) yoksa 4 5 ay bi erkegi birakirsan bu konudan uzak o gidecek baska seylere diorum sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki ay cinsellik için çok erken ama saf duygularla sevmek için normal
Şartlanmış bir tepki içindesin
Cinsellik yaşamak istemiyorsan bunu belirtirsin ve yaşamazsın
Ama tiksinti falan abartılı duygular

O seni arzuluyor istiyor olabilir.bu doğal ama sana saygı duyup bunu ileriye almasıda gerekiyor gerçekten seviyorsa.

Günümüzde herşey daha hızlı açıkcası sen hayır desen çokta umurunda oluyor başkasına gidiyor.

Sen hal hareketlerini gözlemle gerçek niyetini saptamaya çalış seni sıkıştırıyor zorluyor ise o zaman kötü.

Ben anladım açıkcası nedemek istediğini. Tanımaya çalıştığım (yani ilişkinin başında) adam bana ilk haftada "ben bakireliğe önem veriyorum öylesin dimi" dedi diye direk bitirmiştim. Ciddi düşündüğü kızın bakire olmasını isteyebilir bunu öğrenmek de isteyebilir ama ben daha tanımadığım adama bu soruyu sordurtmam.
Hayır öyle kalın çerçeveleri olan bi'insan da değilim sevgilimin evine giderim, gerekirse kalırım vs ama bana kalkıp iki aylık ilişkide "aa normal, seni arzulamamdan daha normal ne olabilir, başkasıyla mı konuşayım" diye düşünüp cinsellik konuşamaz. Her şeyin bi'zamanı vardır. Arzulasın ama hemen dillendirmesine gerek yok ölmeyecek ya.
Nasıl hayatımıza giren her adama dakka bir gol bir normal diye "ay karnım ağrıyo adet oluyorum da" diyemeyip ilişki ilerledikçe söylüyosak bunun gibi işte...

Eğer bir ay az değil, iki ay az değil diye hemen bu muhabbetler yapılacaksa dünyadaki tüm ilişkiler laçkalaşırdı. Kaldıki dediğim gibi çoğu erkek ilişkinin bu kadar başında bilerek dillendirir. Çünkü hemen cinsellik konuştuğumda beni terslemezse bunun öncesi de vardır, kız rahattır gibi düşüncelere kapılırlar.

Hepiniz arzudan, romantizmden girmiş ama Türkiye'de pek öyle yazdığınız gibi ilerlemiyo işler. Doğal diye bu kadar normal bakarsak bizi kaba tabirle kullanmak isteyeni, ciddi olmayanı, amacının farklı olduğu adamları nasıl anlayacağız.

Dediği 2 aylik ilişki için çok erken sayilmaz.
Burada bir arkadasin nisanlisi sana 7 cm sokcam demişti öyle birşey sandim
Ha benim sevgilim seni çok arzuluyorum falan dese çokta hoşuma gider

Kuzum senin ilişkin iki yıllık değil mi şimdi söylese tabii hoşuna gider bi'de adamı yeni yeni tanımaya çalışırken dillendirdiğini düşün

aynennnn bende nefret ediyorum.hepsi ama hepside böyle!!!!!!!

Evlenmeden cinselliğin konuşulmasına sıcak bakıyorum ben.
Evlenip o adamın istediği korkunç fantezileriyle karşı karşıya kalmaktansa önceden öğrenmeyi tercih ederim.
2 ay kısa degil tabi benim için kuralların varsa bilmeli.
Bunda tiksinecek bir şey yok bence.
Tabi nasıl ifade ettiğine bağlı.

LG-P710 Tapatalk

Bizim ilişki 7 yillik

25 yasinda bir erkek ne dusunsun peki, cicek bocek el ele tutusmak mi?

Adam normal, ne var bunda 10 yil mi beklesin? Her normal insanin cinsel istekleri var, kadin olsun, erkek olsun; konu sahibesi siz de bir erkegi cok istediginizde bu sefer kendinizden mi tiksineceksiniz?

Son düzenleme:
İstek duymasında şok olacak bir durum göremedim.
Aşkın içinde arzu da var.Aşklar eski Türk filmlerindeki gibi aseksüel değil:)
Hatta nedense o filmlerde cinsellik düşünenler,tecavüzcü kötü adamlar oluyor.

Erkekler bu konuda daha rahat oldukları için konu açmakta sakınca görmüyorlar.
Sana uyar veya uymaz,sınırını belirleyecek olan sensin.

Bütün erkekler böyle değil...
Ben eşimin elini tutmasam o hayatta tutmazdı mesela, ilk davranan ben oldum
Bana ben istemediğim sürece hiç birşey yapmadı fiziksel olarak.
Zaten insan kendini belli eder, 2 aylık ilişkide kimse seksten bahsetmez.

Aynen.
Herkes öyle bi'yazmış ki erkek bu diye diye.
İlla bu kadar erken dillendirmese arzusundan ölecek demek ki adamlar.
Hoş benimki ölmemişti ama

Testesteronlarına sahip çıkamamış bir homosaphiens daha...
Yaşlarınız küçük değil, insanların birbirlerini arzulaması da çok normal önemli olan bunu karşındaki ile nasıl ne zaman ve nerde paylaştığın.
Adam olmakla cins olarak erkek olmak burda ayrılıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…