erkeklerden umudu kesmemek gerek çünkü...

fatto

DÜNYAYI KURTARAN KIZ
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.788
8
641
<div class="bbWrapper">...çünkü sette bi erkek oyuncuyla sohbet ediyordum...bana eşini çok sevdiğini söledi ve eşiyle çekildikleri fotoğrafları göstermek istedi...ben de olur dedim...ama gördüğüm fotoğraflar beni ööle şaşırttı ki anlatamam...fotoğrafta eşim dediği yanındaki kadın hiç abartmıyorum 100 kilo vardı...şaşkınlığımı farketmiş olcak ki hemen anlatmaya koyuldu...&#039;&#039;eşime aşık olduğumda kendisi tam 123 kiloydu...kişiliğiyle etkiledi beni...şimdi zayıfladı ama...95 kilo şu anda...&#039;&#039; o bunları anlatırken benim de aklımdan şunlar geçiyordu...<br /> <br /> erkeklerden umudu kesmemek gerekmiş demek ki... :1rolleyes:<br /> <br /> bi erkekten beklenmicek bi davranış...gözümle görmesem inanmazdım... fisfisfis</div>

<div class="bbWrapper"><b>Kesinlikle umudu kesmemek lazım...<br /> <br /> Sevdirmeyi bilicen kendini gerisi kolaytatlicadiarzu<br /> <br /> Önce sevdiricen:icecream:</b></div>

<div class="bbWrapper"><b>Hani derler ya<br /> <br /> Adamı sevdiren ahlaktır huydur...<br /> <br /> Bu şekild ekendini sevdiricen jeyyar</b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="**efdal**" data-source="post: 2109455" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2109455" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2109455">**efdal** .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><span style="font-size: 10px"><span style="color: Red">Bir erkeği elde etmek için güzellik yeter ama onu elde tutmak için güzel huy gerekir. </span></span></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> o kilolu bayan bunu iyi biliyomuş anlaşılan... a.s</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="**efdal**" data-source="post: 2109455" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2109455" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2109455">**efdal** .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><span style="font-size: 10px"><span style="color: Red">arkaşıma katılıyorum. Ne güzeller var ama huy olmayınca adam kaçıyor. Ben de bir söz biliyorum; Bir erkeği elde etmek için güzellik yeter ama onu elde tutmak için güzel huy gerekir. </span></span></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><b><br /> Bak senin söylediğin sözde güzelmiş canımŞeniz</b></div>

<div class="bbWrapper">önemli olanın kilola değil<br /> insanın yüreğindeki sevgiyi hissedebilmek olduğunu arkadaşın çok güzel kanıtlamışa.s<br /> tebrik ediyorum onu<br /> <br /> sevgilera.s.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="lunetka" data-source="post: 2110731" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2110731" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2110731">lunetka .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <span style="color: SeaGreen"><b>Zaten Leyla yı da Leyla yapan Mecnunun aşkı değilmiymiş...yoksa Leyla aman da dünya güzeli değilmiş...</b></span> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> bööle erkekler varolduğu sürece leyla&#039;lar da varolcaktır... a.s</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: Magenta">çok güzel ya.. şanslı kadınmış.</span></b></div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: Purple">üff 123 kilo nedemek yaaa helal olsun ne denirkiii </span></b></div>

<div class="bbWrapper">umuduu kesmemk gerek diosunuzdaa ben cdden mrk ediormm sabreden derwsi muradınaa eriomu yoksaa aclıktan geberiomuuuu misali????</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="edda1985" data-source="post: 2791005" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2791005" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2791005">edda1985 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><span style="color: Purple">üff 123 kilo nedemek yaaa helal olsun ne denirkiii </span></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> kendisini de bi görseniz, gayet fit bi insan...fiziksel olarak dağlar kadar fark var aralarında... a.s<br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="BeRFu84" data-source="post: 2805681" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2805681" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2805681">BeRFu84 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> umuduu kesmemk gerek diosunuzdaa ben cdden mrk ediormm sabreden derwsi muradınaa eriomu yoksaa aclıktan geberiomuuuu misali???? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> böyle bi durumda umut hala var demek oluyor galiba...ama oturup beklemek de olmaz...biraz şanslı olmak gerekiyor galiba... sırnaşık şey</div>

<div class="bbWrapper">Önce sabredip alıstrmalımı kendine yoksa huylu huyundan wasgecmess deyip cekip gtmelimii???</div>

<div class="bbWrapper">hmmm...bu duruma bağlı sanırım...mesela eğer aldatıyorsa bunun oturup da düşünülecek bi yanı yok, ama eğer biraz odunsa mesela iki çift güzel laf etmek aklına gelmiyorsa bu konuda emek harcanabilir...a.s</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="fatto" data-source="post: 2805978" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2805978" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2805978">fatto .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> hmmm...bu duruma bağlı sanırım...mesela eğer aldatıyorsa bunun oturup da düşünülecek bi yanı yok, ama eğer biraz odunsa mesela iki çift güzel laf etmek aklına gelmiyorsa bu konuda emek harcanabilir...a.s </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ewlilik durumu sözz konuysa bende senn gbi düsünüorm ama bekarken yapmayan erkek warmıı sence??aldatmaa derken tek gecelk iişkden bahsediormm</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="BeRFu84" data-source="post: 2806078" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2806078" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2806078">BeRFu84 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ewlilik durumu sözz konuysa bende senn gbi düsünüorm ama bekarken yapmayan erkek warmıı sence??aldatmaa derken tek gecelk iişkden bahsediormm </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> erkekler güvenimizi o kadar sarsmış ki onlar hakkında iyi bişey düşününce bile kendini saf sanıyor insan ama mutlaka güven sarsan erkekler kadar güvenilecek erkekler de vardır ama onlarda her yerde yetişmiyor maalesef...oturup beklemek saçma tabiki dediğim gibi kader kısmet... a.s</div>

Back