erkeklere asla söylenmemesi gerekenler...

yaxgxmur_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
2
0
86
Ankara
eski sevbgilileriniz hakkında asla konuşmayın.Kötü KazenKötü Kazen annesi hakkında gerçekten ne düşündüğünüzü söylemeyin

ben bikere yüssüz dedim beni bırakıyodu neler çektim unutturmak için

valla kızlar olana söylerim herşeyi bende böyle alla alla erkekler sanki söylemiyormu bize istemediğimiz şeyler....
beni neden seviyorsun ...en gıcık oldukları şeylerden biridir...:roflol:

ben bi kere adam ol demiştim çok kırılmıştı bana ama sağolsun yine de bişey demedi gönlünü alana kadar uğraştık ama olcak o kadar

Şeyin çok küçük görünüyor, ya da tatmin olamadım gibi cinselliğine karşı saldırıda asla bulunmayın. lülülülülülü

ailesi hakkında yorum yapnca bişey demiyor yanı belkı ole demek ıstememıslerdır fılan dıyor sonra bısey demıyor ama bı ara sus kes lafına takmıstım cok kızmıstı valla cok sınırlenıyodu bende demıyorum artık arada dedıgım zaman yıne kızıyor bide bazen cok mız mız oluyorum ozllıke yazın gecelerı cok sıcak oluyo bıde sınek fılan olunca delırıyorum mız mız oluyorum herseye aglama kadın dıye kızıyoo heh bide beni seviyo musun yemn et ne kadar seviyosun en ck kmi seviysun dedgımde yeter artık sorma cunku dunyada en cok senı sevıyorum neden soruyosun bana bunu der . . bde tartıştığımız zaman arkamı dönüp yatmama çok sinirlenirr

Son düzenleme:
kıyaslanmak
adam mısın tarzında konusmalar... bunları kaldıranını görmedim :d

önce onlar kadinlara söylenmemesi gereken seyleri ögrensin

beni ne kadar seviyorsun??
beni neden seviyorsun??
bende ne buluyorsun??
aşkuuummm yoksa beni sevmiyormusuuun??
ayyh cok sicak oldu dur bi hirkami cikarayim!!
bu yakismis mi, aksama ne giysem acabaa???
xxde indirim varmis hadi alisverise gidelim!!
kilo mu almisim??
yoksa yemegimi begenmedin mi??
şu annene bişey söyle artik!!
nekadarda gücsüzsün??
o biyik sana hic yakismamis!!!
bugün biraz hastayim galiba, öhö öhö!!
neden bakiyorsun, ne düsünüyorsun???
bugün kendimi cok cirkin hissediyoruuummm!!! (oysa gayet bakimli ve güzel)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…