Erkeklere ayrılık neden sonradan dank ediyor?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kızlar gördüğüm okuduğum kadarıyla eğer erkeğin gururu kırılmadıysa aldatılma falan olmadıysa ve ilişki içinde mutlu ve kadın tarafından sevildiyse terk ettiği için sonradan pişman oluyor bu erkekler. He hepsi döner mi hayır dönmeyen de vardır. Ama pişmanlık yaşıyorlar bence. Önceleri bitsin umrunda değil modunda takılıp 1-2 ay sonradan sanırım gerçeğin farkında veriyorlar. Bu sizce de böyle değil mi? Neden sizce?

O klasiktir kadın vazgeçerse dönmez erkek pişman olur . Ama şu da var erkekler kadınlara göre daha vicdanını az sorgular yani kıza yazık ettim der evet ama arayım dön diyim demeyebilir. Yüssüz versiyonu vardır bu tiplerin o naber rüyamda gördüm aklıma geldin şeklinde yoklar her şekildede bi hayır gelmez dönerse dönmezsede senin değildir bacım

Valla şu an aynı sorunu ben çekiyorum ya. Ayrılalı 6 ay olmuş geçen mesaj attı tekrar benimle ol lütfen diye. E be gerizekalı sen ayrıldın döner miyim ben sana artık..Erkekler ayrılığı sonra farkediyor bencede bakıyolar ilişki iyiydi başka istediği gibi biri olmuyo falan derken hop eskiye döniyim oluyo. Cidden sevdiğinden olduğuna inanmıyorum yoksa

1 aydan fazla zaman sonra dönerse yenisiyle yapamadığı için boşlukta kalmayayım diye garanti kapı olarak gördüğünden dönüyordur..
Daha kısa sürede dönüyorsa gerçekten seviyor ve pişman olmuş olabilir ya da gidecek başka liman bulamadığındandır

Back
X