erkeklere bakamıyorum

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Erkeklere bakamıyorum erkek kuzenlerim var onlarla Bile aramızda mesafe var. Bana baktıklarında falan utanıyorum. Babamın aklından güzel kızım var der diye düşünmesine bile acayıp utanıyorum. Bana bir erkek baktığında bakamıyorum kaçıcak delik arıyorum resmen. Başka kızlar nasıl dik dik bakıyorlar anlamıyorum neden böyle oluyor. Babam zoruyla kapandım

Onlara öcü gözüyle bakma öncelikle. Onlar da bizim gibiler.
ayrıca sana bakıyorlar diye illa ki "evlenilecek kız", "yatılacak kız", "güzel kız" ya da "çirkin kız" diyecek değiller.
Sadece bazıları biraz öküzümsü oluyor o kadar da babandan ve kuzenlerinden de bu şekilde utanman normal değil. Psikolojik destek alman lazım

Son düzenleme:
Baban seni zorla evlendirecek mi?
Güzel kızım var diye niye desinki yoksa?
Göz bu illa ki etrafındaki karşısındaki şeylere bakacak sana bakmıyorlardır.

Eee güzel kızım örtülü kızımın altında yatan felsefe kadın utanırdır
Yani ailen seni kadın erkek eşitliği karşı cinsle arkadaşta sevgilede olabilirsin bunlar normal şeyler yemek yemek uyumak gibi şeklinde büyütmeyi göze alamadı

Şu babaları anlamak ne zor. Bazen o kadar ileri gidiyorlar ki sanki tanrılar. Bu zorla kapatma meselesine gelince burada mesele din ya da dini hüküm felan değil ben bu adamların kafasını biliyorum. Sen kadınsın. Cinsel objesin. Kapan ve benim başıma bela olma. Utangaçlığa gelince size babanızın ve toplumun yüklediği bu anlamı içselleştirmişsiniz. Durumunuz bence bu...

Can'ım yaşın kaç bilmiyorum ama konularından da anlaşılıyor evli akrabam sapık mı diyorsun,erkeklere bakamıyorum diyorsun,kapalıyım diyorsun,ama çıplak resim yolluyorsun,Böyle çelişkili konular açarsan çoğu kişi seni ciddiye almaz.Sen üstüne alınıyor olabilirsin herşeyi bence.

Şu babaları anlamak ne zor. Bazen o kadar ileri gidiyorlar ki sanki tanrılar. Bu zorla kapatma meselesine gelince burada mesele din ya da dini hüküm felan değil ben bu adamların kafasını biliyorum. Sen kadınsın. Cinsel objesin. Kapan ve benim başıma bela olma. Utangaçlığa gelince size babanızın ve toplumun yüklediği bu anlamı içselleştirmişsiniz. Durumunuz bence bu...
Ben güzel giyindğimde babamın bana bakmasından rahatsız oluyorum. Zaten derdi okula servisle git başıma bela olma başına iş gelir derdi. Hayır sanki ben erkekleri yoldan çıkarmaya çalışan biriymişim gibi kendimden utanıyorum rahat olamıyorum babamın yanında Bile. Erkeklerle hiç bir alakam Yok hiç bakmıyorum zaten ama instagrama resim koyunca sen açık olsan çok fena olurdun belli oluyor senden herşeyi beklerim diyor. Annemle boşanalı çok oldu. Geçen telefonda konuşuyor erkek bir akrabasıyla. Erkek akrabasının karısı aldatmış çocuk başka adamdanmış babam da diyor ki bende çok şey yaşadım senin gibisini yaşamadım falan. Annemi o namussuz kadınla karşılaştırıyor bide. Annem yemek yapmamış bir temizlik yapmamış çok şey yaşadın Allah Allah. Zaten ben 4. Sınıfa giderkde bana sürekli erkeklerden uzak dur kızım derdi nasıl düzeliririm

Ben güzel giyindğimde babamın bana bakmasından rahatsız oluyorum. Zaten derdi okula servisle git başıma bela olma başına iş gelir derdi. Hayır sanki ben erkekleri yoldan çıkarmaya çalışan biriymişim gibi kendimden utanıyorum rahat olamıyorum babamın yanında Bile. Erkeklerle hiç bir alakam Yok hiç bakmıyorum zaten ama instagrama resim koyunca sen açık olsan çok fena olurdun belli oluyor senden herşeyi beklerim diyor. Annemle boşanalı çok oldu. Geçen telefonda konuşuyor erkek bir akrabasıyla. Erkek akrabasının karısı aldatmış çocuk başka adamdanmış babam da diyor ki bende çok şey yaşadım senin gibisini yaşamadım falan. Annemi o namussuz kadınla karşılaştırıyor bide. Annem yemek yapmamış bir temizlik yapmamış çok şey yaşadın Allah Allah. Zaten ben 4. Sınıfa giderkde bana sürekli erkeklerden uzak dur kızım derdi nasıl düzeliririm
Baban düzelmez,sen kendin birey olduğunun farkına var fazlaca babanın etkisindesin kendine yazık,erkeklere bakmakla kimse .... Olmuyor,saçı açık foto paylasilmaklada fena olunmuyor,sen kendine inan baban ne söylerse söylesin.

Can'ım yaşın kaç bilmiyorum ama konularından da anlaşılıyor evli akrabam sapık mı diyorsun,erkeklere bakamıyorum diyorsun,kapalıyım diyorsun,ama çıplak resim yolluyorsun,Böyle çelişkili konular açarsan çoğu kişi seni ciddiye almaz.Sen üstüne alınıyor olabilirsin herşeyi bence.
Kendi isteğimle atmadığımı söyledim resim. Anlayamayabilirsiniz. Herzaman insanın davranışları çok mantıklı olmak zorunda değil en azından benim herşeyim normal değil zaten herkes tuhafsın der bana. O kadar meraklı değilim erkeklere meraklı olsam bende bakardım. Kendimin cinsel isteğinden atmadım meraklı değilim oramı buramı göstermeye . Birini sevdim ki ona Bile resim atmadım zorunlu attım. Öyle çok yargılandım burda ama insanın aklının tutulduğu zamanlar da olur. Siz yada başkaları herzaman mantığıyla aklıyla hareket edebiliyorsa ne güzel. Ama ben bazen hatta çoğu kez güvenecek biri aradım kalbimi açtım kesin güvenmek istedim artık. Ve attım resim. O kadar duygulardan uzaksanız eğer ne mutlu benim gibi hatalar yapmazsınız

Yav ben mi yanlış hatırlıyorum babanız size çirkinsin diyordu. Siz kimse bana bakmıyor diye hayıflanıyordunuz. Ne değişti?
Babam bana ne ara çirkin dedi? İnsan kızına çirkin dermi. Ben kendim zayıfladığım için kendime çirkinim diyordum siz yanlış anlamışsınız

Aynı kişi mı bu konuları açan :KK57:

Back
X