erkeklere bakamıyorum

Babamin aklindan guzel kizim var diye dusunmesi cumlesinden sonrasini okumadim.erkeklerden utanmaniz normalde biraz abartmamis misiniz bende tesetturluyum ama hic boyle dusunmedim.bu kadar abartmayin erkekler ocu degil
Kız alemsin ha babamın aklından güzel kızım var diye düşünmesi cümlesinden sonrasını okumadım diyon ama kızın zorla kapandım kısmı en sonda onada yorum yapmışsın :KK48:
Bencede çok abartılmış kapanmakla ne alaka bende tesettürlüyüm hiç bu tür şeyler yaşamadım... tamamen kendi özgüvensizliği...

Canım benim :) bu utangaçlıkta babanın rolünün büyük olduğunu düşünüyorum. Evet bir baba kızını korumak ister. Ama bu aşırı korumacı tavır, sende erkeklere karşı bir duvar örmüş. Bu çok korkunç bir duygu değil aslında.. Ama seni strese sokar. Diken üstünde gibi hissedersin, gerek yok. Sanki hepsi sana bakıyormuş da, sen bir kuzucukmuşsun herkes kurtmuş gibi hissedersin :) herkesin gözüne gözüne bakma tabi. Ama mesela bir kuzenin sana halini hatrını sorarsa yüzünü ona dönerek cevap ver :) sonra ilgilenmen gerekmiyor. Yoksa insanlara egolu, kendini beğenmiş gözükebilirsin. Nezaket kuralları olarak düşün. Sonra yine kendin ol :)
Gözlerimi kaçırıyorum mesela kuzenim bize geldiğinde rahat olamıyorum ya

Kız alemsin ha babamın aklından güzel kızım var diye düşünmesi cümlesinden sonrasını okumadım diyon ama kızın zorla kapandım kısmı en sonda onada yorum yapmışsın :KK48:
Bencede çok abartılmış kapanmakla ne alaka bende tesettürlüyüm hiç bu tür şeyler yaşamadım... tamamen kendi özgüvensizliği...
Onu diger arkadaslarin yorumundan gordum ;)

merhaba;
normalde üye değildim ama sırf bu konu için üye olup cevap vermek istedim.
Çocukluğunda tacize uğradın mı ? Bir akraban ya da yakın aile dostunuz tarafından. Bu durum ben küçükken benim başıma gelmişti ve ben kimseye söylememiştim. Aynı duyguları bende yaşadım. Kuzenlerim benden yaş olarak oldukça büyükler ve hepsinin benden büyük çocukları var. Ben küçükken kuzenim saçlarımı fönlüyordu çocuğum ya mutlu olurum diye. Ben sırf onun oğlu beni beğenecek diye ( hiç bir şekilde en ufak bir yanlış hareketi olmamasına rağmen) saçlarımı bozardım beğenilmemek için. Bu durum bir örnekti daha fazla örneklerimde var. Sana tavsiyem kesinlikle bu duygudan kurtul. Psikolojik destek alman konusunda herkes öneride bulunmuş benim söylememe gerek bile yok. Herkesle yüzleş. Özellikle babanla yüzleş. İçinden ne geçiyorsa ne kuruntun varsa söyle eminim ki baban bunları duyduğu zaman dönüp arkasına bakıp ilerideki günlerde daha dikkatli davranacaktır.

Back
X