Erkeklere dair evlilikte dikkat edilmesi gereken bazı noktalar

Bence bakımla süper sexi vücutla hiç alakası yok.

Tatlı dil güler yüz. Hepsi bu. Yani hiçbirşeyden memnun olmayan, dırdırcı, sürekli eleştiren, bir kulp takan bir kadın süper sexi olsa ne yazar, böyle kadınlar neden daha çirkinle aldatılıyor dersiniz ben gördüklerime dayanarak cevabını buldum. Çirkin kadının kaprisi yok, kendini beğenmişliği yok, mütevazi, erkeği de hep pohpoluyor, gururunu okşuyor bu yüzden güzel kadın bu çirkin kadınla aldatılıyor işte. Tabi birde işin cinsel tatmini de var...

haklısınız, bahsettiğiniz konu da yazının içinde geçiyor
güler yüz, anlayış olmalı diyor
bunları da hem erkek hem kadın yapmalı, yaparken de mecburen değil isteyerek yapmalı diyor

Aldatmak kadın ve erkeklerin kişiliği karakteri ile ilgilidir. İnsan kendisini eksik bulduğu an aldatır. Kişinin sorunu kendindedir.

Ve bu hususta kadınlara tavsiyemiz şu olacaktır:
—sevgili hanımefendiler artık kendinize, üstünüze, başınıza bir çeki düzen vermenin vakti gelmişte geçiyor diyor ve sizi kocanıza karşı alımlı, cazibeli, çekici olmaya davet ediyoruz.
—bunu yapmakla çok sevap almış olacaksınız çünkü kem kocanızı günahlardan koparacak hem ailenizi yuvanızı kurtaracak hem de kocanıza karşı süslenmiş olduğunuzdan ve ona tebessüm ettiğinizden peygamberimizin deyişiyle “sadaka” sevabına nail olacaksınız.
—değerli hanımefendi kardeşlerim sonuçta evlilik peygamberimizin deyimiyle “günahlardan koruyucu bir kalkandır zinadan ve gözü haramdan korur” o halde neden evlilik yaptığınızın bilincinde olunuz, aksi takdirde bunda sizin de sorumluluğunuzun olduğunu unutmayınız.

Alıntıdır

o zaman ben kohusayken kocam gidip zina mı yapacak?hak mı oluyor bu durumda?
benim dinim günahları bireysel yapmışsa demek ki herkesin akıl baliğ olmasından kaynaklı otokontrolü bulunmasından.

bu yazıya katılmıyorum.
amerikanvari başlamış hadisler eklenmiş, devam edilmiş.

senin kültürünle onunkiler aynı mı? hayır

ayrıca bu yazıya göre ben sınav dönemlerimde aldatılabilirim. çünkü filli boya sponsor olsa ancak düzelecek halde oluyorum.
kendime bakamıyorum ki eşime bakayım.
şu an evli değilim ama varsayımlarla konuşuyorum.

erkek erkek olup kendini bildikten sonra zaten bunlar olmaz, gerek kalmaz. başkasına sorumluluk yüklemekte atmakta olmaz.

velhasıl yani öyle zamanlar oluyor ki insan kendiyle ilgilenemiyor kaldı ki eş.

seni hedef alarak yazmamın sebebi tamamen yazıyı senin alınılayıp buraya taşıman umarım yanlış anlamasın ve kırılmazsın.

Erkek eve ekmek getiren robot olarak kendini kabul etmezse kadında kabul etmez.Bu yazıya katılmıyorum tek taraflı yazılmış bende hadislerle birçok şeye örnek verebilirim.Heleki günümüz erkeği bu yazıyı alıp evirir çevirir önümüze koyar.

o zaman ben kohusayken kocam gidip zina mı yapacak?hak mı oluyor bu durumda?
benim dinim günahları bireysel yapmışsa demek ki herkesin akıl baliğ olmasından kaynaklı otokontrolü bulunmasından.

bu yazıya katılmıyorum.
amerikanvari başlamış hadisler eklenmiş, devam edilmiş.

senin kültürünle onunkiler aynı mı? hayır

ayrıca bu yazıya göre ben sınav dönemlerimde aldatılabilirim. çünkü filli boya sponsor olsa ancak düzelecek halde oluyorum.
kendime bakamıyorum ki eşime bakayım.
şu an evli değilim ama varsayımlarla konuşuyorum.

erkek erkek olup kendini bildikten sonra zaten bunlar olmaz, gerek kalmaz. başkasına sorumluluk yüklemekte atmakta olmaz.

velhasıl yani öyle zamanlar oluyor ki insan kendiyle ilgilenemiyor kaldı ki eş.

seni hedef alarak yazmamın sebebi tamamen yazıyı senin alınılayıp buraya taşıman umarım yanlış anlamasın ve kırılmazsın.

hayır kırılmadım tabii ki
bu yazıyı alıntı yapmamın sebebi, evinde huzursuzluk yaşayan bayanlara belki küçük bir faydası olabileceğidir
aksine erkeklerin dikkat etmesi gereken çok şay var bana göre
ama buraya erkeklere ithafen bir yazı yazmak boş olur herhalde
hepimiz biliyoruz ki erkek adam gibi davranmadıktan sonra hiçbir şey mükemmel olmaz
ama belki bu yazıdaki küçük bir tavsiyeyi uygulayan bir bayan güzel bir şeye vesile olur

hayır kırılmadım tabii ki
bu yazıyı alıntı yapmamın sebebi, evinde huzursuzluk yaşayan bayanlara belki küçük bir faydası olabileceğidir
aksine erkeklerin dikkat etmesi gereken çok şay var bana göre
ama buraya erkeklere ithafen bir yazı yazmak boş olur herhalde
hepimiz biliyoruz ki erkek adam gibi davranmadıktan sonra hiçbir şey mükemmel olmaz
ama belki bu yazıdaki küçük bir tavsiyeyi uygulayan bir bayan güzel bir şeye vesile olur

keske ıkı tarafa da hıtap eden bır yazı olsaydı.
Erkekler de faydalanıyor buradan.
Okuyanlar var:34:

Erkek olsun,kadın olsun iki taraf da davranışlarına,temizliğine,bakımına dikkat etmelidir.
Yoksa bir erkeğin gözü dışarı kayabildiği gibi bayanın da kayar..
Elbette herkesin hayatında psikolojisinin iyi olmadığı, hatta aynaya bile bakmak istemediği
yoğun, sıkıntılı dönemler olur ama mümkün olduğunca kısa tutulmalı.
Eşler kendini çabuk toparlamayı bilmelidir.
Bencilce tek taraflı bakmıyorum.
Bir kadın eşini uzun süre kendini salmış, bakımsız, pis görürse başka erkeklerle kıyaslamaya başlar.
Bir erkek de karısını, o aşık olduğu bakımlı hatunu unutacak kadar uzun süre bakımsız görürse
Başka bayanlarla kıyaslamaya başlar. Bir süre sonra soğuyabilir.
İlla aldatmaktan bahsetmiyorum bunlar doğal tepkilerdir.
Adı aldatma değildir.
Romantik eşleri görüp vayyy nerde benim odunda bu jestler bile demiyor muyuz?
Bunun için bile eşimize karşı dönemsel soğukluklarımız olabiliyor.

Karşılıklı anlayış,karşılıklı fedakarlık, empati varsa o evlilikte tüm güzellikler olur.
Erkeği,kadını yok bunun...
Dırdırcı bir kadın da çekilmez, dırdırcı bir erkek de :)
Erkekler de kadınlar gibi şımartılmak ister..
Ama şu bir gerçek ki bir erkek ayrılmayı kafasına koyduysa yıllarını, ilişkiye verdiği emekleri hiç düşünmez.
Kadınlarsa vazgeçmemek için kendince sebepler üretir sürekli.
Ama yıllarım.. Ama emeklerim diye aldatıldığı halde sevgiliyken affedenler ne için?
Evliyken affedenleri anlıyorum ben. Boşanmak ağır geliyor, çocuk oluyor vs.
Sevgilisin yahu bir mesajla biter, gider.
Ama yok.. Bir erkek sever ama daha çok kendini sever.
Biz öyle değiliz kendimizi unutarak severiz fark bu..

Mevlit Kandili için ortak hatme katılmak isteyenler, Ramazan hatmine var mısınız (dualarımız sizinle) konusuna bakıp cüz alabilirler
herkes kendi hayırlı niyetiyle katılabilir, 13 ocak kandilde hatim duası yapıp hem kendimize hem birbirimize dua etmek istiyoruz
ortak ibadetlerin sevabını unutmayalım arkadaşlar :)

Doyumsuz bir erkeğe, ne yaparsan yap, yine gözü dışarıya gidiyor.

Bir erkeğe karısı sırf haram diye ters ilişkiyi reddediyorsa, erkek doyumsuzsa dışarıda ki biri ile yaşayabiliyor.

Bu iman/ahlak/edep/haya ile alakalı. Kadın kocasından tatmin bile olmasa, sabrediyor.

Ben dinimi her zaman araştıran, dinime göre eşime nasıl davranmam gerektiğini neredeyse her gün okuyan biriyim, he uyguluyor muyum çoğu zaman.. ama sonuç; aldatıldım :) bu erkeğin yapısıyla alakalı bir durum. Tabii kadın da kendine dikkat edecek.

Erkek çoğu zaman alıngan ve gururlu bir varlık..
Erkekliğine, huyuna karakterine pek laf söyletmez..
Kadınlarda sanki bu konuşulursa geçer gibi davranır ya da herhangi bir konuda kızgın ve sert konuşursa erkek yapar gibi düşünür, ama erkek anormal gururlu.. Küçüklükten ona erk, güç, hakimiyet, statü gibi şeyler öğretiliyor. Dolayısıyla tahtları sallandığında gurur yapıp, daha sert olabiliyorlar. Ben kendi yaşantımda bunu gözlemledim.Sevgiler,

Uzaydan Değil Vallahi Dünya'dan

haklısınız kızlar ama yazının başında da belirtildiği gibi yazı alıntıdır ve birkaç püf nokta içeriyor
yoksa bunu yaparsanız her şey hallolur demiyor
tabii ki bazı şeyler insanın içinde olacak, ama insan elinden geleni yapmalı
benden de sevgiler :)

bunların hepsi saçmalık ne demek aman yuvanızı koruyun erkeklerin hepsi evde grand tuvalet mi dolaşıyor ne demek bu?
dışarıda alımlı güzel kadınlar varsa yakışıklı fit erkekler de var bizim de gözümüz kayar bizim canımız yok mu? benim de için gidiyor bazen öyle erkekler görüyorum ki.

bunlar aldatan erkekleri haklı çıkartmak adına uydurulmuş şeyler. elbette kadın bakımlı olacak ama erkek de yapacak sadece kadına yüklenmesini saçma buluyorum. adam salsın kıçını başını sonra kadından aman pijama giyme desin yok öyle yağma.

ya arkadaş yıne celallenmışsın...bu ne ofke bu ne sınır..
az bıraz sakın lütfen..
ıyıkı arkadaşımız başta konuya açıklık getırmış..getırmeseymış vay halıne:)

Back
X