Erkeklere güven olmaz

neo28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
68
-7
11
30
Merhaba.Daha önce açtığım konu da sorunlu olan ilişkimi anlatmıştım.Ve ayrıldık.İlk baş çok isteyen , sizle ilgilenen erkek sonradan nasıl değişiyor?

Son düzenleme:
Sizi yeterince istemiyordur artık. İnsanlar tanıdıkça birbirinden soğuyabilir. Herkes ilk gördüğümüzdeki gibi kalsa ya da hislerimiz aynı kalsa ayrılıklar hiç olmaz ki.
Ayrıca o kim ki siz onunla evlenmek için ölüyor musunuz da onunla evlenmek istiyorsanız onun istediği gibi olacakmışsınız. Boş verin yaa bu kadar egolu bir insanla bırakın evliliği ilişki bile olmaz.

Tatlı kavgası yapıp sonra çukulata(!) alan beyefendi değil mi bu ? Yerinizde olsam lokma dağıtırdım ayrıldığım için.
Kendinizi üzmeyin gençsiniz çalışıyorsunuz da. Karşınıza doğru insan çıkar elbet.

Bazı erkekler hatta insanlar desem daha doğru olur ilk bir kaç ilişkisinde kendi gibi davranıp kabul görmeyince sonraki ilişkisinde bir süre ilişki oturana kadar içinden gelmediği halde, genel kabul görmüş hareketleri (eve bırakma çiçek alma vs.) taklit ediyor muhtemelen böylesi birine denk geldin
Maskesi düştü artık elindeki insanın karakteri bu, konuşmak sen çok değiştim vs. yüzüne vurmak sadece seni yorar otur düşün fikir beyan etmeden sadece bir insanın düşüncelerine onay vererek hayat geçermi geçmezmi

Elde edene kadar gerçek yüzünü saklamış elde ettikten sonra da nasılsa gidemezsin diye düşünüp gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Çoğu kadın gidemiyor çünkü en toksik ilişkiden bile

İlk baş?
Duygular değişebilir tanıdıkça.
Ayrıca herif hep böyledir de sen yeni yeni görüyorsundur.
Düşme peşine, sal ipini de iyice değersiz duruma düşme gözünde.

Merhaba.Daha önce açtığım konu da sorunlu olan ilişkimi anlatmıştım.Ve ayrıldık.İlk baş çok isteyen , sizle ilgilenen erkek sonradan nasıl değişiyor? Bana o kadar kırıcı konuştu ki gitmek sorunda kaldım.Uçağa binecektim.Gidince vardım dersen devam edıyoruzdur.Eğer bir şey yazmazsan bitmiştiri anlayacağım dedi.O kadar kötü konuşup bunu bana nası diyebilir? İlk baş evime kadar bırakan erkek, 1 yıl sonra nası bu kadar değişebilir? Onu dinleyecekmişim.O hiç hata yapmamış.Herşeye cimrilik yapar oldu.Ben kendım öderim dıyorum , bana bile karışıyordu.Siyasi düşüncelerini kabul ettirmeye bile çalıştı.Son konuşmasında benden cok memnuniyetsiz olduğunu soyledi.Onunla evlenmek istiyorsam, onu dinleyecekmişim.Şok içindeyim.Bir adam bu kadar nası değişebilir?
Değişmemiş zaten öyleymiş maskesini çıkarmış sadece

Artık sizin şaka olduğunuzu düşünmeye başladım ben. Soruları açıp neden yanıt vermiyorsunuz? Ve siz ne mühendisisiniz merak ediyorum.
Elektrık mühendisiyim.Bunu ben şöyleyim, böyleyim diye demiyorum.Genel değerlendirme yapın diye.

Elde edene kadar gerçek yüzünü saklamış elde ettikten sonra da nasılsa gidemezsin diye düşünüp gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Çoğu kadın gidemiyor çünkü en toksik ilişkiden bile
Banada böyle geliyor ya.Belasını bulsun istiyorum.

Ne muhendisisin Allah aşkına sen ? Sevgilim "cukulata" almayan doktor muydu ? Ne doktoru bu adam, estetik doktoruysa soyle yanlislikla gitmeyeyim. Cimri, sahte urun kullanir😅
Dermatolıg.Baya başarılı.

Bazı erkekler hatta insanlar desem daha doğru olur ilk bir kaç ilişkisinde kendi gibi davranıp kabul görmeyince sonraki ilişkisinde bir süre ilişki oturana kadar içinden gelmediği halde, genel kabul görmüş hareketleri (eve bırakma çiçek alma vs.) taklit ediyor muhtemelen böylesi birine denk geldin
Maskesi düştü artık elindeki insanın karakteri bu, konuşmak sen çok değiştim vs. yüzüne vurmak sadece seni yorar otur düşün fikir beyan etmeden sadece bir insanın düşüncelerine onay vererek hayat geçermi geçmezmi
Haklısınız.Bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum.

Cukulata alan Dermotolig....ingilizcesi iyi, cok iyi universiteden mezun, iyi bir firmada calisan bir muhendis ama ingilizce kursunda tanismislar....nedense bir onceki konu politik konulara da deginiyor.... Bu hikayede bir mantik hatasi oldugunu gorenler var di mi?

Back
X