Erkeklere güven olmaz

Cukulata alan Dermotolig....ingilizcesi iyi, cok iyi universiteden mezun, iyi bir firmada calisan bir muhendis ama ingilizce kursunda tanismislar....nedense bir onceki konu politik konulara da deginiyor.... Bu hikayede bir mantik hatasi oldugunu gorenler var di mi?

Biz tanışalı 5 yıl oluyor.Ne tuhafsınız ya .Mühendisi , doktoru bu kadar büyük gördüğün için inanamıyorsun😀Bunları geç.Benim derdim bana yeter

Cukulata alan Dermotolig....ingilizcesi iyi, cok iyi universiteden mezun, iyi bir firmada calisan bir muhendis ama ingilizce kursunda tanismislar....nedense bir onceki konu politik konulara da deginiyor.... Bu hikayede bir mantik hatasi oldugunu gorenler var di mi?
Niye kız, eskidendi dil bilmeyenin ingilizce kursuna gitmesi, artık kursa dili bilen, güzel mevki isi gücü olan ama dilini bir ülkede calismaya kabul alacak seviyeye getirmek isteyenler gidiyor .

Biz tanışalı 5 yıl oluyor.Ne tuhafsınız ya .Mühendisi , doktoru bu kadar büyük gördüğün için inanamıyorsun😀Bunları geç.Benim derdim bana yeter
Update: yok konu yanlis yere gidiyor, ben yorumumu duzenleyip gideyim. Allah derdine Sofa versin

Son düzenleme:
Pardon muhendis hanim, kendim de gercekten cok iyi bir universiteden mezun oldugum icin, her muhendisi kendim gibi dusunuyorum tabi . Sevgiler, imza: yuksek kimya ve makine muhendisi
Benim kimseyle bi rekabetim yok ya.Neden mühendisliğimi eleştirip duruyorsun.Mühendislik meslek, ben duygularımdan bahsediyorum.

Niye kız, eskidendi dil bilmeyenin ingilizce kursuna gitmesi, artık kursa dili bilen, güzel mevki isi gücü olan ama dilini bir ülkede calismaya kabul alacak seviyeye getirmek isteyenler gidiyor .
dogrudur. Ama ben konunun genelinde bir tuhaflik hissediyorum. Neyse, hepimiz, elimizde Telefon dert yazip, Care bulmaya calisiyoruz. Yuzyuze anlatilanla, klavyede yazilan ayni olmuyor ki.

Son düzenleme:
Uymlu değilsiniz
Daha yolun başında fark etmeniz çok büyük bir nimet
Verilmiş sadakanız varmış arkadaşım
Üç beş çocuk sevindirin bir huzurevini ziyarete gidin falan

Niye buyuk gorelim, insan insandir. Benim esimde Makine Mühendisi deli gibi de parasi var. "Tatli" dükkanı alir bana😅 senin fakir dermatolıg'e mi inanamayacagiz. Troll oldugun o kadar acik ki... Cevre Muh. olabilir bir nebze senden 😬 Makina, Elektrik, Bilgisayar yanindan gecemezsin. Daha yazmayi beceremiyorsun. Kendi egitimime deginmeyecegim, kime ne :) Bence bu doktordan ayril, asgari ucretli bir mavi yakali bul. Hem sana tatli da alir.

Ablacım Allah rızası için Türkçe öğren, bak sevgili falan gelip geçici ama anadilini yazabilmek herkesin ihtiyacı. Vaktini şu adama vereceğine dilimizi öğrenmeye harca rica ederim :KK51:

Son düzenleme:
Başta herkes iyi .
Önemli olan bir süre geçtikten sonra iyi olması.
Bence fazla egolu .
Bilemiyorum zor bir tip.
Bu kadar ezdirme kendini .
Aslında doğru bir adam değil bence.
Neden Türk erkekleri böyle onuda anlamıyorum sevgi ilgi değer görünce ne oluyor yani.

dogrudur. Ama ben konunun genelinde bir tuhaflik hissediyorum. Neyse, hepimiz, elimizde Telefon dert yazip, Care bulmaya calisiyorum. Yuzyuze anlatilanla, klavyede yazilan ayni olmuyor ki.
Niye buyuk gorelim, insan insandir. Benim esimde Makine Mühendisi deli gibi de parasi var. "Tatli" dükkanı alir bana😅 senin fakir dermatolıg'e mi inanamayacagiz. Troll oldugun o kadar acik ki... Cevre Muh. olabilir bir nebze senden 😬 Makina, Elektrik, Bilgisayar yanindan gecemezsin. Daha yazmayi beceremiyorsun. Kendi egitimime deginmeyecegim, kime ne :) Bence bu doktordan ayril, asgari ucretli bir mavi yakali bul. Hem sana tatli da alir.
Ya boşver sen gerçekten.Beni parası vardı , mutlu edemedi.Kaldı ki ben zaten kazanıyorum.Tatlı işin cimriliğini açıklamak içindir.Ben burda bi ayrılık yaşıyorum ve üzülüyorum.Banane kocan zengin, yok sen harikasın.Ben genel analiz edilsin diye herşeyi anlattım.

Başta herkes iyi .
Önemli olan bir süre geçtikten sonra iyi olması.
Bence fazla egolu .
Bilemiyorum zor bir tip.
Bu kadar ezdirme kendini .
Aslında doğru bir adam değil bence.
Neden Türk erkekleri böyle onuda anlamıyorum sevgi ilgi değer görünce ne oluyor yani.
evet ben cok sevdim sonradan.Neden yalan vaatlerle kandırıyolar o zaman.

Ablacım Allah rızası için Türkçe öğren, bak sevgili falan gelip geçici ama anadilini yazabilmek herkesin ihtiyacı. Vaktini şu adama vereceğine dilimizi öğrenmeye harca rica ederim :KK51:
Ahaha keşke öyle yapsaydım.

Uymlu değilsiniz
Daha yolun başında fark etmeniz çok büyük bir nimet
Verilmiş sadakanız varmış arkadaşım
Üç beş çocuk sevindirin bir huzurevini ziyarete gidin falan
İnşallah hafiflerim bende :)

5 senedir tanışıyormuşsunuz birde kesin bitti mi? Ve 5 senede anlayamadınız mı?

Back
X