Kızlar bir sorunum var. Ben bir süredir yalnızım 2 yıl oldu hiç kimseyle görüşmedim bile. Bunun nedeni hem en sonki ilişkim hem de medya. En sonki ilişkim kısa sürdü ama çok sorunlu geçti, ayrıldıktan sonra bile sorunlar yaşadım, ailemi bile etkiledi. Bir süre kendime zaman ayırdım kimseyle görüşmedim. O zamanlar iyi hissettim böyle bir karar almakla ama artık üstünden çok vakit geçti ve gerçekten güzel zemini sağlam bir ilişki istiyorum. Ama bunun için birileriyle tanışacağım bir ortama girmem lazım ya da sosyal medyada birileriyle tanışcağım. Sorun şu sosyal medyadan birisiyle asla öyle bir şey yapmak istemiyorum çünkü korkuyorum. Ne tip bir insan çıkacağını bilmiyorum. Aynı şekilde girdiğim ortamlarda da birisiyle konuşmaya başlıyorum ama yine korkuyorum aynı nedenden dolayı. Son yıllarda kadınlarımızın başına neler geldiğini biliyorsunuz ne yazıkki. Korkumun sebebi bu. Birisini tanıyınca katil veya sapık olabilir diye uzak kalmaya çalışıyorum. Arkadaş oluyorum ama daha fazla anlamda güvenemiyorum. Bırakın sevgili olmayı, yolda yürürken bile (yaşadığım semt sorunlu bir yer) önyargıyla bazı erkeklerden uzakta yürüyorum temkinli yürüyorum korkuyorum çünkü. Değişik tipler var mahallemde. Evet bu biraz paranoyaklık olarak görülebilir ama gerçekten böyleyim. 27 yaşındayım ve artık bu durumu aşmak istiyorum. Her erkek öyle değil biliyorum ama birisine nasıl güvenip bir ilişki başlatacağım bilmiyorum. Bana ne önerirsiniz bu durumu nasıl aşabilirim?