erkeklere guzel gorunmekmi bayanlara guzel gorunmekmi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
bir kadın kıyafetine cok ozen gosterir saatlerce ayna karsısından ayrılmaz peki bu ugrasın sebebi nedir sizce bir kadın dısarıda erkekler tarafından begenilmek icinmi ugrasır yoksa bayanlara guzel gorunmek icinmi..

öncelikle kendime moon...
önce ben ayda ki suretimi beğeniyim de gerisi ister beğensin ,ister beğenmesin ...:dilcikar:
eşim hariç tabii:jeyyar:

ben şahsen kendi egomu tatmin etmek için güzelleşirim:)

tüm gün evden çıkmaya bilirim ama süslenirim. hatta eşim gelmeden önce pijamalarımı bile giymiş olabilirim. tamamen kendim için yaparım yaptığımı.

once bende kendim icin ben begenmezsem kendimi sıkıntı icine girerim:) zaten kadınlar herhalukarda pek begenmez baska kadınları:) erkeklerde pek anlamaz

insan kendini güzel göremek ister sonra da sevdiğine güzel görünmek
ama dışarda kadın kadını daha çok inceliyor

önce kendime önce insan kendiyle barışık oldummu..gerisi fız gelir traş gider...

daha çok bayanlar yarışır birbirleiyle çat çat

bir kadın kıyafetine cok ozen gosterir saatlerce ayna karsısından ayrılmaz peki bu ugrasın sebebi nedir sizce bir kadın dısarıda erkekler tarafından begenilmek icinmi ugrasır yoksa bayanlara guzel gorunmek icinmi..

bayanlarla yarış hali önceliklidir bencenaniknaniksempatiksalakcinni

Erkekler genelde her halinizi beğenir zaten (yahut öyle söylerler sizi etkilemek için)

Kadınlarsa gerçekten beğenmeden baştan aşağı süzmez yahut takdirlerini ifade etmezler kolay kolay...

Kendimizi iyi hissetmek için "süsleniriz" ama yeterince güzel olduğumuza ikna olmak için de kadınların beğenisi önemli bir kriterdir... bayanssulusmile

giyinir süslenirim sooyle bı aynaya bakariiim annem evdeyse gider annemi tebrik ederim-güzel hatun doğurduğu için :p- eğer annem yoksa kendi kendime 'afferim kız güzel oldun haaa' derim :p
ilk önce benim kendimi beğenmem lazım..eğer beğenmediğim bir şey giymişsem somurturum..kendimi güzel hissetmem lazım..
erkek arkadasım güzel olmuşsam bile çok güzel olmussun demez!(gıcik şey!) ama hareketlerinden ve bakışlarından çakarım ben olayı :)))
geriye kalan yani elalem de cokta muhim değil..ister begeniiir ister beğenmez..koynuna almiycak ya :) bosvveeeerrr :)
ben kendimi beğendikten sonra viz gelir :)

ay ama kız kıza bir yerde otururken diğer kızların giydiklerini saclarını vs eleştirmekte ayrı bı güzel yaaa :))))

Erkekler derken sokaktaki erkeklerden bahsediyorsanız kadın onlar için süslenmez,ama sevgilisi,eşi ise ilk sırada onlar vardır,sonra kendisi ve sonrada pek tabii hemcinsleri için.Benim düşüncem böyle :)

Once kendim icin, yoksa kendimi kotu hissediyorum,. Esim icin tabii, surekli iltifat eder zaten:)) Sonra da diger kadinlar icin, sizin hosunuza gitmez mi baska kadinlar sizi bastan asagi suzunce filan. Ben sahsen bakarim diger kadinlarin giyimine, kusamina hatta bazen gorduklerim hosuma gitmisse bende denerim. Degisik bi sac sekli gormustum mesela, sonra bende yapmaya basladim...

önce kendime süslenirim ..evde giyinip makyaj yapıp dolaştığım çok olur.. hatta giyemiceğim kadar açık bişi beğenirsem alırım dursun evde bile olsa giyerim yani..yeter ki yakıştığını biliyim..

önce kendime dedim ondan sonra kadınlara güzel görünmek.. erkekler bu işten pek anlamaz ki zaten ayrıntıları bilmezler. ama dışarı çıkınca bi kadın bi kadının güzel giyinip giyinmediğini analiz edebilir o bilgiye sahiptir.. o yüzden kadınlara bence..

önce kendim için süslenirim.
kendimi güzel hissetmeliyim ki kendime güvenip daha rahat olayım.
sonra sevgilim için.:jeyyar:
sonra da diğer kadınlar için.şakkıdı
sevgilim dışındaki hiçbir erkek de umurumda olmaz.:delphin:

bi sıralama yapmam gerekirse
1-kendimi güzel hissetmem
2-sevgilimin beni güzel bulduğuna emin olmam
3-kız-erkek farketmez genel kanı olarak güzel biri olarak akılda kalmam

yoksa yok kızlarla yarışayım yok erkekler bana bayılsın diye bi amacım yok
sevgilim bayılsın yeter hehe

Öncelikle tabii ki kendimi güzel görmek hoşuma gider, bakımsızlığıda sevmeyen bir insanım yani çok olağan dışı birşey olmadıkça hep özen gösteririm kendime. İnsan öncelikle kendini iyi hissetmek ıcın süslenir püslenir daha sonra dışarıdaki ortama bağlı.. :) önce kendimiz arkasından gelen gelir zaten diyorum :P

Back
X