O kadar enteresan olaylar okuyorum ki burada artık erkeklere nasıl davranacağımı şaşırdım. Kimilerinin eşleri psikopatlık derecesinde kıskanç gerçekten.
Benim arabam yok otobüsle ya da yürüyerek gidiyorum çarşıya, bazen erkek öğretmenler yürüdüğümü görünce bırakayım mı diyorlar reddediyorum.
Yahut arayıp bir şey sormak gerekiyor soramıyorum, idare aracılığıyla sorduruyorum falan...
Öğretmenler odasında boş dersimde otururken başka bi erkek öğretmen varsa pek konuşmuyorum o konuşmadıkça. Resmen nemrut biri oldum çıktım. Zümreme soru bile soramıyorum sonuçta sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor ama ya eşi yanlış anlarsa diye ayda yılda bir mecbur kalmadıkça sormuyorum.
Ne olacak kızlar böyle yani erkeklerle hiç mi muhattab olmayalım? Zaten insanlara karşı oldukça mesafeliyimdir ama buradaki konuları okudukça kendimi çektikçe çektim. Olur ya bir yaptığım, söylediğim yanlış anlaşılır diye köşe bucak kaçmaya başladım...
Devrem merhaba.
Burayı, veya burası gibi olan herhangi bir yeri fazla ciddiye almamak lazım. Burada okuyup üzüldüğümüz başlıklar bile çoğu zaman sahte çıkabiliyor, falan filan.
Siz olağan / olması gereken iletişiminizi değiştirmeyin insanlarla.
İnsanlar değil kaçmamız gereken, çoğu zaman hatayı ilk başlatan "kendimiz" oluyoruz çünkü.
Zaten burada anlatılanlar uç örnekler oluyor, yani toplumun geneli değil, azınlığında yaşanıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi; rahatsız olan vardır, rahatsız olmayan vardır. Bunu gözlemleyerek bulmak zor olmasa gerek.. Bir süre sonra zaten niyetinizi iyi de olsa kötüde olsa anlayıp ona göre davranır insanlar.
Rahatsız olan eşi gözlemleyerek nası bulabiliriz ki? Hiç görmediğimiz bilmediğimiz bir insan nasıl tepki veriyor anlayamayız sonuçta.
Niyet anlaşılmıyor işte benim söylemeye çalıştığım o. Kadınlardan aşırı kıskanç olanlar var bir dersle ilgili soru sormak için arasak hemen kötüye yorup " niye aradı araması şart mıydı, okulda soramaz mıydı" gibi baş eti yiyip yemediğini nereden bilebiliriz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?