• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere Nasıl Davranacağımı Şaşırdım

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
O kadar enteresan olaylar okuyorum ki burada artık erkeklere nasıl davranacağımı şaşırdım. Kimilerinin eşleri psikopatlık derecesinde kıskanç gerçekten.
Benim arabam yok otobüsle ya da yürüyerek gidiyorum çarşıya, bazen erkek öğretmenler yürüdüğümü görünce bırakayım mı diyorlar reddediyorum.
Yahut arayıp bir şey sormak gerekiyor soramıyorum, idare aracılığıyla sorduruyorum falan...
Öğretmenler odasında boş dersimde otururken başka bi erkek öğretmen varsa pek konuşmuyorum o konuşmadıkça. Resmen nemrut biri oldum çıktım. Zümreme soru bile soramıyorum sonuçta sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor ama ya eşi yanlış anlarsa diye ayda yılda bir mecbur kalmadıkça sormuyorum.
Ne olacak kızlar böyle yani erkeklerle hiç mi muhattab olmayalım? Zaten insanlara karşı oldukça mesafeliyimdir ama buradaki konuları okudukça kendimi çektikçe çektim. Olur ya bir yaptığım, söylediğim yanlış anlaşılır diye köşe bucak kaçmaya başladım...

canımm paronaya olmussun iyice.. :26:
olurunaa bırak.. kendin gibi ollll .. :34:

Öyle demeyin sırf topuca kafeye gidildi diye eşinin rahat vermediği arkadaşım var. Kadın 2 senedir kızı arayıp kocamla aranızda ne var diyor;s

Koalina tarafından yazılmıştır:)

O kadar enteresan olaylar okuyorum ki burada artık erkeklere nasıl davranacağımı şaşırdım. Kimilerinin eşleri psikopatlık derecesinde kıskanç gerçekten.
Benim arabam yok otobüsle ya da yürüyerek gidiyorum çarşıya, bazen erkek öğretmenler yürüdüğümü görünce bırakayım mı diyorlar reddediyorum.
Yahut arayıp bir şey sormak gerekiyor soramıyorum, idare aracılığıyla sorduruyorum falan...
Öğretmenler odasında boş dersimde otururken başka bi erkek öğretmen varsa pek konuşmuyorum o konuşmadıkça. Resmen nemrut biri oldum çıktım. Zümreme soru bile soramıyorum sonuçta sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor ama ya eşi yanlış anlarsa diye ayda yılda bir mecbur kalmadıkça sormuyorum.
Ne olacak kızlar böyle yani erkeklerle hiç mi muhattab olmayalım? Zaten insanlara karşı oldukça mesafeliyimdir ama buradaki konuları okudukça kendimi çektikçe çektim. Olur ya bir yaptığım, söylediğim yanlış anlaşılır diye köşe bucak kaçmaya başladım...

Devrem merhaba. :34:
Burayı, veya burası gibi olan herhangi bir yeri fazla ciddiye almamak lazım. Burada okuyup üzüldüğümüz başlıklar bile çoğu zaman sahte çıkabiliyor, falan filan.
Siz olağan / olması gereken iletişiminizi değiştirmeyin insanlarla.
İnsanlar değil kaçmamız gereken, çoğu zaman hatayı ilk başlatan "kendimiz" oluyoruz çünkü.
Zaten burada anlatılanlar uç örnekler oluyor, yani toplumun geneli değil, azınlığında yaşanıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Devrem merhaba. :34:
Burayı, veya burası gibi olan herhangi bir yeri fazla ciddiye almamak lazım. Burada okuyup üzüldüğümüz başlıklar bile çoğu zaman sahte çıkabiliyor, falan filan.
Siz olağan / olması gereken iletişiminizi değiştirmeyin insanlarla.
İnsanlar değil kaçmamız gereken, çoğu zaman hatayı ilk başlatan "kendimiz" oluyoruz çünkü.
Zaten burada anlatılanlar uç örnekler oluyor, yani toplumun geneli değil, azınlığında yaşanıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba:)
Aslında sadece burası değil arkadaşlarımdan da çok duydum bu tarz şeyler...insan bi tedirgin oluyor ister istemez:)

koalına kendını bos yere kasıyorsun sen kendınden emınsın en onemlı olan bu baskası ne dusunurse dusunsun bosver

Abartmayin yahu, iliski yonetimi atla deve degil. Herseyin makul seviyesi bellidir.

Nedir mesela o makul seviye? Yeni atanmış ve şehri bilmeyen bayan öğretmeni yol üzerindeki bir erkek öğretmenin 1-2 defa alması bana makulken eşi için cinayet sebebi:)

Şimdi; rahatsız olan vardır, rahatsız olmayan vardır. Bunu gözlemleyerek bulmak zor olmasa gerek.. Bir süre sonra zaten niyetinizi iyi de olsa kötüde olsa anlayıp ona göre davranır insanlar.

Şimdi; rahatsız olan vardır, rahatsız olmayan vardır. Bunu gözlemleyerek bulmak zor olmasa gerek.. Bir süre sonra zaten niyetinizi iyi de olsa kötüde olsa anlayıp ona göre davranır insanlar.

Rahatsız olan eşi gözlemleyerek nası bulabiliriz ki? Hiç görmediğimiz bilmediğimiz bir insan nasıl tepki veriyor anlayamayız sonuçta.
Niyet anlaşılmıyor işte benim söylemeye çalıştığım o. Kadınlardan aşırı kıskanç olanlar var bir dersle ilgili soru sormak için arasak hemen kötüye yorup " niye aradı araması şart mıydı, okulda soramaz mıydı" gibi baş eti yiyip yemediğini nereden bilebiliriz ki?

Rahatsız olan eşi gözlemleyerek nası bulabiliriz ki? Hiç görmediğimiz bilmediğimiz bir insan nasıl tepki veriyor anlayamayız sonuçta.
Niyet anlaşılmıyor işte benim söylemeye çalıştığım o. Kadınlardan aşırı kıskanç olanlar var bir dersle ilgili soru sormak için arasak hemen kötüye yorup " niye aradı araması şart mıydı, okulda soramaz mıydı" gibi baş eti yiyip yemediğini nereden bilebiliriz ki?

hayatım bir iki yaparsın baktınki bi kıllanma var, hoop uzaklaşırsın. Çok kasma bence rahatsız olanda kendine rahatsız oluyo, sonuçta sen sohbet için aramıyosun. :34:

sevıyeyı koruduktan sonra herkesle ıletısım kurulabılır..

bundan da sorun çıkaranlar olursa,eslerını evde oturtup kendılerı calısır..

kımsenın arabasına bınme ama kimseyle konusmamazlıkta yapma bence..

ayarı kaçırmamak lazım

bende diyordum sorun bendemi acaba diye.....ayni sorunu bende yasiyorum. Sastim kaldim. KOnussam bi dert konusmasam bi dert.
Sanki her an birileri birseyi yanlis anlayacak falan gibi geliyor. En iyisi hic muhattap olmamak diyorum kendi kendime, ama mecbur oldugum zamanlarda oluyor.

Cok iyi anliyorum sizi.

Mesele benim yanlış anlaşılmam değil, o noktaya gelen bir olay olursa zaten o kişilerin alnını karışlarım. Mesele muhtemelen benim hiç duymayacağım bir şekilde birinin "bu kadın seni niye aradı" diye tartışma çıkarması. Olur mu olur:)

Okuldaki bütün bayan arkadaşlar bekar.Erkek hocaların hepsi de evli.Hepsiyle de okul içinde samimiyiz.
2 defa akşam oturmasına evlerine gittik eşleriyle tanıştık.En azından tanıdılar bizleri de.
Böyle bir ortam yaratabilirsiniz topluca.En azından eşlerini tanıyorum deyip içini rahatlatabilirsin.

Back
X