erkeklere sormuslar cıplak bir bayanmı yoksa ic camasırlı bir bayanmı

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
İç çamaşırlı bir bayan mı size daha seksi gelir yoksa çıplak bir bayan mı diye sorulmus ve erkeklerin %75 i ic camasırlı kadınları daha cekici bulduklarını soylemis:lepi: ona gore bayanlar laelaelaelaelae

cıplaklıgın cekici bir yanı yok eger erkekler ic camasırlı kadını begenmeseydi bu kadar seksiii ic camasırları uretilmezdi heraldekaydirigubbakcemile3

kızların çeyizde daha çok özenmeleri gereken önemli ve hassas nokta galiba kaydirigubbakcemile3

bazı camasırlar varda insan normalde giyesi geliyor harika seyler bis bile begenirken erkekler napsın kaydirigubbakcemile3

bncede daha bi hoş duruo yane:)))

geçen gün şafak panomuzda bir iç çamaşırları koymuşlar müthiş bişeyler ya çk güzellerdi valla bn bayıldım:))

valla çeyize iç çamaşırı koymam kızlar utanıırımm :utangac:
Daha sonra alır evimin bi yerine saklarım heraldee kimse görmesinn
Kimisi çeyiz diye gösteriyolar millete bana çok saçma geliyo açıkcası banane senin ilk gece giyceğin kıyafetten kardeşim yaww =))))

valla çeyize iç çamaşırı koymam kızlar utanıırımm :utangac:
Daha sonra alır evimin bi yerine saklarım heraldee kimse görmesinn
Kimisi çeyiz diye gösteriyolar millete bana çok saçma geliyo açıkcası banane senin ilk gece giyceğin kıyafetten kardeşim yaww =))))

koptum bn buna ya büşüm ya alemsin valla:roflol::roflol:

zaten nisan bohcasında geliyor erkek tarafı alıyor ben alır en gusel koseye koyarım gorsunler diye sempatiksalakcinni

Bende bi yerde okumuştum jartiyerli iç çamaşırlarını çok çekici buluyomuş erkekler:jeyyar:
Bende alıcam renk renk jartiyerli oohhh:jeyyar:

bu araştırmacı kişilikler kimlerse bu defa doğru araştırmışlarkaydirigubbakcemile3

He yavrum ya ben renk renk alıcam giymesi zor olur ama çıkarmasına biz çıkarmıcağımız için zor olmaz çok fenayım ya susmalıyım:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 daha iyi canımm yaww işte, uğraşsın azıcık daha gizemli kılarr :jeyyar: Bende gizem'e taktımm bugünn.. Yalnız canım sevgililer de yok dikkat ! :D

kaydirigubbakcemile3 daha iyi canımm yaww işte, uğraşsın azıcık daha gizemli kılarr :jeyyar: Bende gizem'e taktımm bugünn.. Yalnız canım sevgililer de yok dikkat ! :D

Tabikide canım sevgiliyken yok evliyken:asigim:
Gizemli kızları sever erkekler evliyken gizemli bi kadın olmayı planlıyorumm:jeyyar:delikafadulden

Tabikide canım sevgiliyken yok evliyken:asigim:
Gizemli kızları sever erkekler evliyken gizemli bi kadın olmayı planlıyorumm:jeyyar:delikafadulden

aklinialirimsmile planlar güzell.. Uygulamaya daha çoooooookkk varr. En azından kendi açımdann kaydirigubbakcemile3

Back
X