erkeklere sormuslar cıplak bir bayanmı yoksa ic camasırlı bir bayanmı

Yani sonuçta gizemli olan çoğu şey daha çekicidir... aklinialirimsmile

şu jartiyer olayını bende duydum ya napcaz giycez napalım :D
da tanga giymek mesele ya :jeyyar:

gizemli olan daha çekicidir tabi
mesela sahilde üstsüz sere serpe dolaşan turistler de çok itici geliyormuş

evet mantıklı
bend bu tarz bişey duymuştum
bi kadın çırılçıplak erkeğin yanına gelip yatağa götürmek istese tahrih olmazmış ama
karşısına etek giyip frikik verrse aşırı tahrik olurlarmış
bende bunu duymuştum
o yüzden kısa etekler ve göğüs dekoltesi erkeklerin inanılmaz hoşuna gidiyo

iç çamaşırı tabiikide daha seksidir :) zaten el kadar iki parça kumaş :)
walla nasıl güzel iç çamaşırları var..çeyiz yaparken en çok onlara para gidecek sanırım :)))))

kocasının karşısına şu şekilde çıkan bir kadına hayran olmamak mümkünmü:delphin:

2ziy2r7.jpg

en kapalı iç çamaşırı buydu:smiley-cool:
tabi bunu taşımakta önemli.sadece bunu giyiyim kocamın karşısına çıkıyım yok,azcık işve cilve yapıcaksın ayol:1closedeyes: imza haydar ve dümenleri-tatlicadiarzu-

evet mantıklı
bend bu tarz bişey duymuştum
bi kadın çırılçıplak erkeğin yanına gelip yatağa götürmek istese tahrih olmazmış ama
karşısına etek giyip frikik verrse aşırı tahrik olurlarmış
bende bunu duymuştum
o yüzden kısa etekler ve göğüs dekoltesi erkeklerin inanılmaz hoşuna gidiyo

kesinlikle dogru esimle bu konuyu konusmustum birebir ayni seyleri soyledi
etek giyip frikik verirse aşırı tahrik olurlarmış
bende bunu duymuştum
o yüzden kısa etekler ve göğüs dekoltesi erkeklerin inanılmaz hoşuna gidiyor

ayyyyy bende öle tahmin ediyorum direkt olarak çıplak görünmemek lazım bi seksi yanı yok bence iç çamaşırı çok önemli e demekki bu millet bişey bilioda üretio:D

ben şimdiden heveslenip aldım valla. arada kendi kendime giyiyorum mutlu oluyorum delikafadulden

ben şimdiden heveslenip aldım valla. arada kendi kendime giyiyorum mutlu oluyorum delikafadulden

bende kendi kendine giyip mutlu olanlardanım canım
ama merak etme bizde evlenince mutlu ederiz yanisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab:roflol:

bir kadinin frikik vermesi mini eteginden erkekleri bukadar deli ediyor madem neden minilere bu kadar karsilar esleri baska erkekleri tahrik etmesin diyemi ( kendin icin istemedigini baskasina yapma) diyesim geldi :)

Umarım benim evleneceğim kişi de %75'lik kısımdandır.
Yoksa çeyize aldığım seksüü iç çamaşırları boşa gidecek..sempatiksalakcinni

ay bazen giyiyorum cici cici iç çamaşırlarımı aynanın karşısına geçiyorum ben bile mest oluyorum "yavrum karisx, manyak oldun kız; valla hangi şanslıya nasip olcak bu harika vücut" diyorum lülülülülülü:nazar:

ay bazen giyiyorum cici cici iç çamaşırlarımı aynanın karşısına geçiyorum ben bile mest oluyorum "yavrum karisx, manyak oldun kız; valla hangi şanslıya nasip olcak bu harika vücut" diyorum lülülülülülü:nazar:

anamm ben de böleyim valla.. normalde hep tanga giyerim zaten diğerlerini sadece özel günlerde giyiyorum.. şimdiden alıyorum ben valla beğendiğimi direkt. nasıl olsa lazım olcak..sempatiksalakcinni
ve kesinlikle doğru bi araştırma olmuşş yerimseniben bişiler kapalı olmazsa neyi merak etcek. zaten bu erkekler merakalrını kaybederlerse ilişki de bitiyor. .

Back
X