• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklere uygulanicak taktikler:)

3 yillik bi iliskim var ve ilk taktigi veriyorum
Taktik maktik yapmamak. Ciddiyim. Tamam kabul zamaninda bizim de ergenliklerimiz oldu, oo bana 4 dk 35 sn geç yazmış o zaman bende tam 4 dk 35 saniye bekliyorum gibisinden.
Ama gercekten gerek yok bunlara, yok ilk o aradi yok gecen gun ben aradim, o bulusalim desin, ilk o adim atsin işlerini bırakınca gercekten yasadiginiz seyden bisey anliyorsunuz. Bende oyle mesela, ozlersem ararim ozledim derim, cevap vermiyorsa yazarim, ne biliyim bir seye kırıldıysam açık açık derim yüzüne hiç sorun etmem kiskandiysam onu da acik acik derim.. yani icinizden geldiği gibi ya, dahasina gerek yok.

Gençken güzeldi bunlar...
ama artık taktik yapmak için fazla sabırsızım..hee damarıma basılırsa tabi işler değişir ;)...
taktik...bir enerjisel olaydır...
vhalla bak...o role gir tamamdır...

doğal davran..
549012904b6f9e8520593bcd.webp

o an ne hissediyorsam öyle davranıyorum :KK45:

Hahah evet cilveyle yaptirmak bir
ikincisi de herseyde acik olmamak bazen safmis gibi davranmak :KK70: sen daha iyi bilirsin sen halledersin aslansin kaplansin demek :KK71:

Hahah evet cilveyle yaptirmak bir
ikincisi de herseyde acik olmamak bazen safmis gibi davranmak :KK70: sen daha iyi bilirsin sen halledersin aslansin kaplansin demek :KK71:

ayneennn :KK16::KK16: bilip de bilmemezlikten gelmek sen halledersin demeekk ufak bisey de olsa tesekkür edip gururunu oksamakk :p:p ben su alınca dısarda sisesini bile '' ay aşkıım şunu açar mısın açılmıyo bi türlü'' diye açtırıyorum :KK68::KK68:

Herkes dogal davranin demiste. Dogal davranmak nedir? ayseye gore fatmaya gore farkli olan dogal davranislarinizida yazsaydiniz iyiydi :)

Evet evet ben de herseyin üstesinden gelen kadinlarin degeri bilinmiyo yaptiklari normal gibi geliyo erkeklere. He herseyi tabi ki yapariz ama bunu erkeklere belli etmemek lazım :KK59:

Back
X