• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve ailesi…

isimyokkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2025
1
0
1
30
Herkese iyi geceler, başlık bulamadığım icin buraya yaziyorum, simdiden turkcem icin ozur diliyorum ben yurt disinda kaliyorum.
Benim sorunum esimin ailesi.. 4 senedir evliyim bir kaynanam var dusman basina 1 kez bile yemek yapip da cagirmadi, her neyse biz bir ara toplandik yine bizde tabi esimin annesi iste bu sene yilbasinda ne yapiorsunuz sizde toplanalim fln dedi esim de hemen atlati olur diye, butun özel gunlerde bizde toplaniyoruz, fikrimi bile sormadi… bu arada 1 eltim var evli ama ailede en buyuk ev bizim oldugu icin surekli bize geliyorlar.. daha 2 ay var ama dert olarak oturdu bana, kesinlikle bir neden bulup o gun baska birsey yapmamiz lazim fikirlerinize ihtiyacim var.. tesekkurler simdiden

Ne önerirsek önerelim bu geçici bir çözüm olacak. Eşinizle konuşmanız gerekiyor. Bir aile olduğunuzu, kararları ortak almanız gerektiğini, ona sorulan bu tip sorularda siz ortamda yoksanız eşime danışmam gerekiyor demesi gerektigini söylemeniz gerekiyor.

Gerçi 4 senelik evliymişsiniz. Defalarca konuşup kavgasını etmişsinizdir. Düzeleceğini zannetmiyorum.

Back