Erkekleri acaba biz kadınlar mı şımartıyoruz?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Şöyle bakıyorum da arkadaşlar hepimiz hayatımızda olan erkekleri şöyle
yapıyor,böyle yapıyor diye yerip duruyoruz.Biz kadınlar taa küçüklüğünden
beri erkekleri yetiştirip,büyütüyoruz ve anne olarak topluma sunuyoruz.....
Peki onları sorunlu hale bizim elüstünde tutup şımartmamız mı getiriyor?
Ne dersiniz?Paylaşalım........................

Hayatımızdaki insan o canımızın yerine koyduğumuz ,bazende taparcasına sevdiğimiz
hep bizimle olsun istediğimiz erkeklerimiz.
Sevdiğimiz için kusurlarını bazen görmezden geldiğimiz.
Mutlu olmaları için koşturduğumuz,bazende fazla ilgiden şımarttığımız erkeklerimiz................

Bize gelene kadar şımaran yeterince şımarmış olur zaten yerimseniben Ne yapsan değişmez...

Bir anne henüz 5 yaşındaki oğluna ;

"Erkekim o benim ailenin reisi ., kızlarım bi kenara oğlum bi kenara.."

"Koçum , o ne yapsa başımın tacı ..."

" Çapkın olacak benim oğlum, erkek o..."

derse çocuğuna....ılerde bu erkek de başına dert olur karısının , buraya "derdim var" yazdırır , söyletir...

Malesef ben bu sözleri duydum ve malesef ben bunlara şahit oldum (olmaz olaydım )

Bunu yapmayın anneler ! Bugün daha 5 yaşında şımarttığınız oğullarınız , evlatlarınız yarın eşlerine kötü ve şımarık bir eş , çekilmez insanlar oluyor... Sizden gördüklerinin aynısını eşlerinden bekliyor

dünyayı etraflarında dönüyor zannediyor , aldatıyor ...

Sözüm meclisten dışarı ! böyle olmayanlara , kız-erkek evlat ayırımı yapmayanlara , erkek çocuklarına "çapkın olacak o " demeyenlere ,gereksiz yere sırf erkek olduğu için evladını kayırmayanlara

değil !!!

Bence kişilik anneden kalanlardan oluşur ve Freud amcama katılıyorum , kişilik 0 - 6 yaş arasında gelişir ...

Son düzenleme:
ben evlendiğimde çok şımarttım kocamı. suyu bile ayağına götürdüm şimdi de öyle alıştı

bakın erkek anaları alınmasın ama öyle birşey ki dünyada sadece bizim kadınlarımız erkek evlat doğuruyo gibi bişe var..yok kimseyle paylaşamaz vs...afedersiniz arkalarını toplarlar,dünyanın merkeziymiş gibi yetiştirirler..gelinlerinin de bir anne kuzusu, insan evladı olduklarını unutuyorlar....allah böylelerine dişlicadıları çarptırsın ıNŞALLAH!

bence bizimde önemli rolümüz var, daha önceden dilinden adımdan başka bişi duymadıım eski erkek arkadaşımın burnu bi karış havalandı benden sonra,gözlerini benle açan adamın gözleri fel fecr okuyo şimdi:mymeka:,kuzular kurt oldu arkadaşlarrr:roflol:

Tabiki şımartılıyorlar bi kere başta doğduklarında....Erkek ya doğan çocuk anasından,babasından,ailesinden şımartılarak geliyorlar bugünlere...Erkek anneleri birde çok kıskanıyorlar oğullarını,kimseyle paylaşamıyorlar bunun nedenini bi türlü çözemiyorum ya kız evlat değil de erkek mi sadece evlat...Anlayan beri gelsin...

Küçükken pohpohluyoruz,evlenince pohpohluyoruz,askerde pohpohluyoruz..................
Daha fazlası can sağlığı..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…