Erkekleri anlama klavuzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar sizce eşinizle sevgilinizle mutlu olmanın huzurlu olmanın sırrı nedir ?? Benim kendi yaşadıklarımdan çıkardığım ders erkekler asla kavga ederek söylenilen şeylerden anlamaz aksine kavgadan gerginlikten kaçar. Siz nasıl davranıyorsunuz bir sorun olduğunda nasıl yaklaşıyorsunuz ??

erkeklerin istediği uyumlu kadın
herseye evet diyen yanında huzur buldugu kadın
yani dırdır etmeyen
sorun olsa da bunu dile getirmeyen kadın

Peki siz nasıl davranıyorsunuz bir şeye kızdığınız da
kızdığım şeye bağlı
eşim beni pek kızdırmaz
kızdığim seyın derecesine bağlı
çok kızdı isem çözülene kadar konusmak isterım ama eşim de susarak konuyu kapamak ister
az kızdıysam anlık içimde sinirlenir unuturum

kızdığım şeye bağlı
eşim beni pek kızdırmaz
kızdığim seyın derecesine bağlı
çok kızdı isem çözülene kadar konusmak isterım ama eşim de susarak konuyu kapamak ister
az kızdıysam anlık içimde sinirlenir unuturum
Evet hep uzamasın konu kapansın derler

Evlenene kadar gık demedim :) zaten mizacen yumusak yapısı vardır oda kavga etmedi ben bişey desem susardı tek basına da kavga edemezdin

Simdi kavga ettikmi ikimiz aynı anda konusup yarım saat sonra hic bişi olmamıs gibi sırnasabiliyoruz :D

Merhaba hanımlar sizce eşinizle sevgilinizle mutlu olmanın huzurlu olmanın sırrı nedir ?? Benim kendi yaşadıklarımdan çıkardığım ders erkekler asla kavga ederek söylenilen şeylerden anlamaz aksine kavgadan gerginlikten kaçar. Siz nasıl davranıyorsunuz bir sorun olduğunda nasıl yaklaşıyorsunuz ??

yaklaşmıyorum. uzaklaşıyorum. aklı varsa kendi yaklaşsın. yaklaşmazsa öyle bırakıyorum. onunla mı uğraşacağım allah aşkına. iki gram lafı beyni almıyorsa neden kendimizi paralayalım.

Bence erkekler şöyle ister böyle ister diye birşey yok
Herkesin hayata bakışı yetiştirilişi eğitimi kültürü farklı
Türk erkeği dediğinizde şehirli bir aileden gelen eğitimli kültürlü bir erkek de var kahvede batak çevirenide.yani Türk erkeğini genellemek çok yanlış.
Ayrıca sizi olduğunuz gibi sevsin bırakın ömür boyu oyun oynayamazsınız.
Sinirli biriyseniz köprüyü geçene kadar parmağa yüzüğü takana kadar sakin olun eee ne olcak evlenince hep mi böyle olucak .siz kendinizden ne kadar taviz verirseniz karşı taraf bunu suistimal eder bu oyunun kuralıdır
O yüzden kendin ol seni seven sen olduğun için sevsin böyle bir erkek bulduğunda ömür boyu mutluluğu garantilersin diğer türlü burdaki dertli kendinden hep ödün veren ama yaranamayan evli ablalara evrilirsin ilerde .

Bir kere hayatının merkezine onu koymayacaksın. Daha sonra seni beğendiği şekliyle kalacaksın yani etrafta kendi kendine mutlu olarak gezerken, sevgiliyken değiştirmeye çalışmayacaksın, annesi konumuna düşmeyeceksin. Bakımlarını ve neşeni asla kaybetmeyeceksin. Dolaylı yollardan bir şeyler ima edip anlamasını beklemeyeceksin.

Bana göre en önemli anahtar ona kendini erkek hissettirmek, sanki kararı ona bırakır gibi yapıp alttan yönlendirmek, Erkekler kadınını mutlu etmeye çalışır. Mesela siz bir şey istiyorsunuz ama ona göre başka bir şey daha iyi, bu durumda açıkça ben bunu istiyorum ama müsait değilsek bizim için en iyi kararı vereceğini biliyorum diyorum. Yapabiliyorsa gerçekten de benim istediğim oluyor. Ama dediğim gibi annesi olmayın, onunla ilk tanıştığınızdaki
gibi davranın.

Erkekleri anlama kılavuzu diye bir şey yok.
Hangi erkek? Kime göre,nasıl?
Bence evlilikte geçimin en önemli noktası kendinizi ve karşınızdaki insanı çok iyi tanımak,
kendi kişiliğinizi o istiyor diye değiştirmemek, eşinizi de olduğu gibi sevip kabullenmek yani onu da değiştirmeye çalışmamak.

dediğin doğru, küçücük çocuğa bile bağırarak birşey yaptıramazsın...tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış, ayrıca ilişkilerde şuda var...bir ilişkiye başlandığında kişisel sınırlara gerçekten saygı duyulmuyor...tartışma adabını bile bilmiyoruz...olayı değil, kişiyi eleştiriyoruz ve buda insanlarda kırgınlıklara ve inatlaşmalara sebep oluyor...ne ilişki yaşamayı nede seviyeli ayrılmayı bilmiyoruz...kişiler biribirini sahiplenip, yönetmeye kalkıyorlar...sanki o insanın senden önce bir hayatı, alışkanlıkları yokmuş gibi...birde erkeği ailesinden koparmaya çalışmak, hataların en başında geliyor...

Değiştirmeye çalışmamak değişmişini almak :D
Ya da çok zor bi insan değilse yine değiştirmeye çalışmamak kendini değiştirmek sonra da onun değişimini izlemek :KK200::dondurma:

Ben sabırlı olmayı öğrendim.
Asla dır dır etmiyorum.

Ama bir şeye çok kızmışsam, gözümden anlıyor. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum. Daha çok ödü patlıyor :)) bu sefer başlıyor konuşmaya. Aslında boşuna kızıyorsun da, bak olay aslında şöyle de falan diye.

Ama ne kadar dır dır eder ve bağırırsan o kadar duymaz seni erkek.

Ben kizarsam konusmam , esim konusmami ister. Ama artik alistik birbirimize neye kizacagimizi az cok biliyoruz ,

Cevreden ornek vererek ,yeri geldi yasarak ogrendik bunu.

Her erkek diye genelleme olmuyor ama sunu yapabilirsiniz. Daha oncede yazmistim sanirim burda bir yerde.

Uzun yillar evli kalan bir cift ,mutlu evliliklerinin sirlarini paylasmisti.
Birbirlerinin iyi, kotu huylarini bir kagida yazmislar . Ve bu huylari kabul edip sorun etmemisler.

Mesela benim esim mac duskunu , bununla ilgili bir sey soylersem kavga edebiliriz .
Yada ben cocuklardan dolayi cok ev isi yapamiyorum , esim esim birak daginik kalsin der. Vs gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X