• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekleri anlama klavuzu...

Siradaki kufur sevgiliden ayrilir ayrilmaz baskasina asik olan s..szlere gelsin :ssz:

Erkekler anlaşılmaya uğraşılmayacak kadar düzler. BU kadar net.

Olayı karmaşık hale getiren ve merakına yenilen faniler biz kadınlarız.

Aldatan kisiye hicbisey demeye gerek yok aslinda.ne desen bos cunku.kendi kisiliksizligiyle basbasa birakip gitmek kafi gelir.

Evet çünkü ne yapsan o siniri atamazsın içinden, intikam alsan boş, laf etsen boş sadece kendini hırpalamakla kalır insan

Bence ne terkedeceksin ne de kötü söz söyleyeceksin o kadar iyi placaksın ki her uyandığı gün yaptığına yspacağına pişman olacak ki içinde accık insanlık kaldıysa tabi

Erkekler aslında çok basittirler. Hepsi olmasa da genel olarak;

1- Bekar erkekler evlilik olayını kullanarak kızlarla birlikte olur. Sonra bakire kızla evlenmek isterler.
2- Evlilerse kendilerinden küçük bir kız bulup onu bir süre kandırırlar , eğer ki evli olduğu anlaşılırsa karımla anlaşamıyorum yakında boşanıyorum, çocukları da yapmak istemedim ama kazayla oldu diye eklerler.
3- Boşanmışlarsa ben karımı aslında hiç sevmedim. Onunla anne babam zorladı diye evlendim. Çocukları da hiç görmeyeceğim. Onlar biz evlenince annelerinde kalacaklar derler.

Kadınlar bu yalanlara inanır mı ?, evet inanırlar, fi tarihine kadar da inanmaya devam edecekler.

Erkekler aslında çok basittirler. Hepsi olmasa da genel olarak;

1- Bekar erkekler evlilik olayını kullanarak kızlarla birlikte olur. Sonra bakire kızla evlenmek isterler.
2- Evlilerse kendilerinden küçük bir kız bulup onu bir süre kandırırlar , eğer ki evli olduğu anlaşılırsa karımla anlaşamıyorum yakında boşanıyorum, çocukları da yapmak istemedim ama kazayla oldu diye eklerler.
3- Boşanmışlarsa ben karımı aslında hiç sevmedim. Onunla anne babam zorladı diye evlendim. Çocukları da hiç görmeyeceğim. Onlar biz evlenince annelerinde kalacaklar derler.

Kadınlar bu yalanlara inanır mı ?, evet inanırlar, fi tarihine kadar da inanmaya devam edecekler.

Artik inanmayacagiz:) diyenler bu tarafa:)))

Evet kadınlar inanır çunku çooook duygusalız yahu ..olaya mantık gözüyle bakamıyoruzki ..erkekler aşık bile olsa mantıklarından odun vermiyorlar ...bizde yelkenler fora ..

Bence ne terkedeceksin ne de kötü söz söyleyeceksin o kadar iyi placaksın ki her uyandığı gün yaptığına yspacağına pişman olacak ki içinde accık insanlık kaldıysa tabi

Tabi tabi heeep pisman olurlar.
Onu pisman edicem diye hergun kivranip durucaksin bugun beni kimle aldatti diyee.ne gerek var boyle eziyet cektirmeye.her iki tarafada eziyet.

Tabi tabi heeep pisman olurlar.
Onu pisman edicem diye hergun kivranip durucaksin bugun beni kimle aldatti diyee.ne gerek var boyle eziyet cektirmeye.her iki tarafada eziyet.

Evli ve çocukluysan ne olucak ???kadın olmak zor ne halde olursan ol ister iş kadını ister ev hanımı...ben öğretmenim anası babası ayrı öğrenciler im var ve hepside perişan iki arada bir derede kalıyorlar...ben de yaşadım boşanmayıda denedik eşimle olnmadı çocuklarıma kıyamadım...hatadır dedim uydu dedim...haaa ana eşime de güvenmiyorum bu da bir gerçek ölene kadarda güüvenmiycem...ve ona tek bir şans verdim bi ikinciside olmayacak asla...diyorum ki bazen kanayan yara gibi eşim iyileşmiyo kestirip atsam herşey düzelecek gibi geliyo ama ya o yara tüm vücuda yayılırsa bi anda napıcam

Bida yaparsa zaten aekamı dönüp bakmam o da onun şe...liği derim içim bile cızlamaz diyeceksiniz ki yapsa bile berden bilicen allah diyorum sadece rabbim herşeyi önünüze seriyor ...siz bile şaşıp kalıyosunuz...ama içim asla rahat değil eskisi gibi asla olunmuyor..buda benim sınavım

Şimfi ben bu keşineyi silerimde peki bu karı-kocadaki karı sözcüğünü napıcaz..bu dilimizde var...ben oraya da beter bişi yazmıştım da sildim. ..kocası başka kadınla muhabbet edenler o kadına hanımefendi bayan falan diemi hitap ediyor

Karı-koca kalıplaşmış bir kullanımdır. Ağızdan ağıza aktarıldığı için bu şekli ile kalır ki zaten kadın-koca deseniz kimse anlamaz, dil değişimi yüzyıllar alan bir süreçtir çünkü.

Kullandığınız "karı" kelimesi ise toplum içinde pek saygı duyulmayan, hakaret sayılan bir kullanım.

Belki bir zamanlar kadından farksızdı ama dil canlı ve değişen bir varlık, günümüzdeki algısı olumsuz yönde.

Bu sebepten kullanmamanızda fayda var.

Son düzenleme:
Bir kadını överken bile erkekten daha erkek gibi, daha adam gibi diyerek; erkek ozelliklerine ne kadar yakinsa o kadar iyidire getirirsek lafı erkekler bu bizden çook ustun?! özellikleriyle bunları kendilerine yapmayı daha da hak görürler. Bu kadar yuceltmeyin erkekleri.Sonra erkektir yapar, ben erkeğim aldatirim, istediğimle iliskiye girerim ama sen kadınsın giremezsin, benim ihtiyaçlarım var gibi abuk subuk düşüncelerle ugrasır durursunuz

ben bu siteye dertlerimi anlatayım psikolojik olarak rahatlayayım diye üye olmuştum
ama sonra paronayak oldum..

Son düzenleme:
Evli ve çocukluysan ne olucak ???kadın olmak zor ne halde olursan ol ister iş kadını ister ev hanımı...ben öğretmenim anası babası ayrı öğrenciler im var ve hepside perişan iki arada bir derede kalıyorlar...ben de yaşadım boşanmayıda denedik eşimle olnmadı çocuklarıma kıyamadım...hatadır dedim uydu dedim...haaa ana eşime de güvenmiyorum bu da bir gerçek ölene kadarda güüvenmiycem...ve ona tek bir şans verdim bi ikinciside olmayacak asla...diyorum ki bazen kanayan yara gibi eşim iyileşmiyo kestirip atsam herşey düzelecek gibi geliyo ama ya o yara tüm vücuda yayılırsa bi anda napıcam

Aldatma ve affetmek kisir donguden baska bisey degil bana gore.
Erkek aldatir kadin affeder.
Affedildigini goren erkek tekrar aldatir.
Boyle surer gider.
Kadin kendini paraladigiyla kalir.
Tamamen benim fikrimdir.
Herkes kendi sartlarina gore davranir boyle durumda saygi duyarim.ama birkere yapan bidaha yapacaktir.aci ama gercek.

Back
X