erkekleri anlamak neden bu kadar zordur?

ecpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
73
0
86
36
- Yurtdışı
kızlar ben kendımı çok kötü hissedıyorum. erkek arkadaşım şimdiye kadar benımle evlenmek ıstedıgını soyluyordu ordata hiç bişi yokken biz yapamayız anlaşamayız dedi 2 yıl bırlıkde olup ayrılmak sana daha çok koyar şimdi ayrılsak o kadar uzulmezsın dedısenağlama kızlar ne yapcamı ne düşüncegimi şaşrdım bunalıma gırdım resmen. kızlar bana bir fıkır verırımısınız ne yapmam lazım

hiç bişey yapmayacaksın tabiki
gidene güle güle de gelene bak belki bu süre zarfında biraz aşk acısı
çekeceksin:kahve:
hafif sinek ısırığı gibi derler ya
sabırlı olup bunu atlatacaksın o kadar
nasılsa gönlünün prensi birgün seni bulacakjeyyar
bu dünyada kim yanlız kalmış ki
sakın arkaından ağlayıp sızlanayım deme:mymeka:
kendini değiştir, kendinle ilgilen
ufak ufak hediyeler al kendine mutluluğu bırakma
şuan için tek olsandayerimseniben

kızlar ben kendımı çok kötü hissedıyorum. erkek arkadaşım şimdiye kadar benımle evlenmek ıstedıgını soyluyordu ordata hiç bişi yokken biz yapamayız anlaşamayız dedi 2 yıl bırlıkde olup ayrılmak sana daha çok koyar şimdi ayrılsak o kadar uzulmezsın dedısenağlama kızlar ne yapcamı ne düşüncegimi şaşrdım bunalıma gırdım resmen. kızlar bana bir fıkır verırımısınız ne yapmam lazım

niye sana koysun ya ona koysun koyan :kızgın:
beni konuşturmasın şimdi
:mymeka:

bu daha çok alışkanlığın verdiği acıdır. öleceksin zannediyorsun acıdan ama hiçbir halt olmuyor merak etme. zaman her derdin ilacıdır. unutmamam gibi bişey sözkonusu değil unutursun ama biraz zamana ihtiyacın var o süre zarfındada yalnızkalma daha çok sosyal ortama çık. göreceksin bak kendini daha iyi hissedeceksin çünkü hayat ondan ibaret değil bacım:kahve:

Ortada hiç bir şey yokken biz yapamayız demiş ya...
Mutlaka kafasına yatmayan bir şeyler vardır da o yüzden öyle konuşmuştur. Bence boşuna üzme tatlı canını,geleceğine bak.
Elbet kendine uygun biriyle tanışırsın ileride..

canım daha 19 yaşındasın sana ağır gelebilir aşk acısı ama yapabileceğin bişi yok bırak gitsin tek damla gözyaşına değmez ,zamanla unutursun kafanı başka şeylerele meşgul et ,
zaman en ilaç bunu unutma

Geçicektir, yapman gereken tek şey her onurlu insan gibi hayatından hemen çıkarmak onu :kahve:

hiç bişey yapmayacaksın tabiki
gidene güle güle de gelene bak belki bu süre zarfında biraz aşk acısı
çekeceksin:kahve:
hafif sinek ısırığı gibi derler ya
sabırlı olup bunu atlatacaksın o kadar
nasılsa gönlünün prensi birgün seni bulacakjeyyar
bu dünyada kim yanlız kalmış ki
sakın arkaından ağlayıp sızlanayım deme:mymeka:
kendini değiştir, kendinle ilgilen
ufak ufak hediyeler al kendine mutluluğu bırakma
şuan için tek olsandayerimseniben

niye sana koysun ya ona koysun koyan :kızgın:
beni konuşturmasın şimdi
:mymeka:
herşey için çok teşekkur ederım canım. soyledıklerınde haklısın dedıklerını yapıcam. yanlız aglamamak için kendımı tutamıyorum malesef gece hiç uyuyamadım aklımdan çıkmıyor etrafımda benı anlayan bırıleride olmadıgından kendı kendımı yıyorum senağlama

bu daha çok alışkanlığın verdiği acıdır. öleceksin zannediyorsun acıdan ama hiçbir halt olmuyor merak etme. zaman her derdin ilacıdır. unutmamam gibi bişey sözkonusu değil unutursun ama biraz zamana ihtiyacın var o süre zarfındada yalnızkalma daha çok sosyal ortama çık. göreceksin bak kendini daha iyi hissedeceksin çünkü hayat ondan ibaret değil bacım:kahve:
evet haklısın zaman zaman ölsemde kurtulsam dıyorum ama ölmüyorum işte. hani derler ya erkekler için ne onlarla oluyor ne de onlarsız oluyor malesef ki haklılar. benım bu acıyı atlatmam daha zor olcak gibi çunki ben meslek çıkışlıyım o yuzden unıversıteye gıremedım açık ögterımden okuyorum dolayısıyla evdeyim meşgul olcagım hkafamı dagıtacagım bişi olmadıgından aklıma hep o gelıyo

Ortada hiç bir şey yokken biz yapamayız demiş ya...
Mutlaka kafasına yatmayan bir şeyler vardır da o yüzden öyle konuşmuştur. Bence boşuna üzme tatlı canını,geleceğine bak.
Elbet kendine uygun biriyle tanışırsın ileride..

evet ortada bişi yok ve benim karakter olarak nasıl biri oldugumu söylermisin diye sordugumda tatmın edıce bir cevap veremıyor bana madem benı bu kadar az tanıyo neden bırlıkde olamayacagımızı düşünüyo çözemedıgım bır soru bu. acaba dıyorum başka birisini mi buldu benden ayrılmak için bole saçma bir cümle kuruyor olabılır mi ??

canım daha 19 yaşındasın sana ağır gelebilir aşk acısı ama yapabileceğin bişi yok bırak gitsin tek damla gözyaşına değmez ,zamanla unutursun kafanı başka şeylerele meşgul et ,
zaman en ilaç bunu unutma
hemde çok agır gelıyor haklısın gozyaşlarıma degmez yanlız bende terkedılıyorsam bunun nedenini tam olarak bılmek ıstıyorum ona karşı bır yanlışım olmadıgından emınım çunki. zamanla alışırım oyle yanlız şu an zaman benım için bır turlu ılerlemıyor gıbı gelıyo her sanıye acı çekıyorum senağlama

hay ALLAH aklımda o oldugundan adresı kaydet dedım ama vermedım. XXXXXXXXXXXXXXXcanım kızlar ya az once benı alttıgını anladım kendımı çok kotu hıssedıyorum benı aldatma sebebide çok buyuk ıhtimal onun egosunu tatmın etmedıgım için hem benımle evlenmek ıstedıgını söyluyor hemde kendı arzuları için başkasına gıdıyor sızce benı mı kandırdı bu cıddı düşünüyorum dıye ????????

Mesaj editlenmistir...

benim anlamadıgımda ortada herhangi bir sorun yokken bıtırmek ıstemesi. ben yuz yuze goruştugumuzde ayrılmak ıstemedıgımı belli etcekdim ama çok sağolun sızler varsınız da bana yol gosterdınız hepınıze çok çok teşekkurler. haklısınız bır omur benı şimdiden çok yıpratan bır ınsanla yaşamak hoşuma gıtmez.ben yokum gıdıyorum derse gule gule dıcem her ne kadar zor da olsa...senağlamasenağlamasenağlama

evet haklısınız zaman cok önemlı bende aynı seyı yasıorm zaman zaman nefes alamadıgmı hıssedıorm cnm öle yanıokı ama bıldıgım tek sey yapacak bıseyın olmadıgı seven ınsan vazgecmez dıe kendımı avutuyorum

aaaa delimi ne... söylediğilafa bak hem sen tam olarak tanımıyo hemde yapamayız diyo seni tanımadan boşver yaa giderse gitsin onun için üzülmeye değmez sıkma tatlı canını

benim de başıma geldi bu canım.. çok uzun bi süre birlikte olmamıştık ama çok seviyorum ölüyorum diyordum. ama bir gün bitti işte. aramızda bir bağ yokken kesip atalım dedi.. kesti attık..güçlü ol zamana bırak her şeyi.. inşallah toparlarsın bir an önce..

hayat işte ummadığın bi yerde bir zamanda karsına öle biri çıkıcakki ozaman hayatının o erkekle ibaret değil herseyde bi hayır vardır ilerde ben bunun neresini sevmisim bunun içinmi ağlamısım değmez dememen için ağlama oluruna bırak umursamaki hemen unutabilesin zaman neleri götürüyo boşver mutlu olabilmen için elinden geleni yap kaçan kovalanır unutma....

benı dınleyıp cevap yazdıgınız için hepınıze çok teşekkur ederım arkadaşlar a.s. ben kedınısını bır yerde gordum sıkıştırp neden bole yaptıgını ogrendım beni isteyip istememekde emın degilmiş ailevi sorunları varmış 1 ay kadar görüşmeyelım sonra devam ederiz dedi. benimde etrafımdakılerın tavsiyesı ve sızın soyledıklerınız aklıma geldı rest çektım böle bır saçmalık mı olur biz oyun oynamıyoruz bir insan ya vardır ya yoktur dedim. öylelıkle tamam ayrılalım o zamn dedı ve tamamen bitmiş oldu .üzüldüm ama ona bellı etmedım. hala daha üzülüyorum ama onun bu davranılını düşündügümde gülümsüye bılıyorum bı nevi aynı reklamlarda ki gıbı aşkımıza mola verelım dedi çünki.benı sevseydi 2 gün bile uzak kalmakıstemezdı bıraz da bole düşüp kendimi teslli etmeye çalışıyorum...

benı dınleyıp cevap yazdıgınız için hepınıze çok teşekkur ederım arkadaşlar a.s. ben kedınısını bır yerde gordum sıkıştırp neden bole yaptıgını ogrendım beni isteyip istememekde emın degilmiş ailevi sorunları varmış 1 ay kadar görüşmeyelım sonra devam ederiz dedi. benimde etrafımdakılerın tavsiyesı ve sızın soyledıklerınız aklıma geldı rest çektım böle bır saçmalık mı olur biz oyun oynamıyoruz bir insan ya vardır ya yoktur dedim. öylelıkle tamam ayrılalım o zamn dedı ve tamamen bitmiş oldu .üzüldüm ama ona bellı etmedım. hala daha üzülüyorum ama onun bu davranılını düşündügümde gülümsüye bılıyorum bı nevi aynı reklamlarda ki gıbı aşkımıza mola verelım dedi çünki.benı sevseydi 2 gün bile uzak kalmakıstemezdı bıraz da bole düşüp kendimi teslli etmeye çalışıyorum...

1 ay kadar görüşmeyelim oldu paşam istersen ben seni ömür boyu bekliyeyim:mymeka:

Gel dediğinde geliceği git dediğinde gidiceği kız sandı galiba seni:1closedeyes:
En iyisini yapmışın başta ağlamak zırlamak daha iyidir.. Yeni hayatında mutluluklar:1hug:

Emin ol unutursun o alışkanlıktan kaynaklanıyor.Bir anda kendini boşlukta gibi hissediyorsun onsuz yaşamayacağını hatta nefes bile alamayacağını düşünüyorsun zaman herşeyin ilacı zamanla unutursun üzüldüğünle de kalırsın.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.Hobi falan edinmeye çalış bişeylerle uğraş kendine bolca zaman ayır.Gez dolaş alışveriş yap.Unutma giden kaybedendir gitti ve seni kaybetti bence onun üzülmesi lazımyerimseniben

tatlım mutlaka bi sebebi vardır kendince yoksa durduk yere bi insan yapamıyoruz falan demez bence bırak zamana düşünsün tartsın sakın üzerine gitmee sen üzerine gittikçe inanki o daha da bunalır eğer zaten sana akrşı hissettikleri gerçekse ve seviyosa geri gelir ama değilse zaten hiç senin olmamıştır böyleyseki en baştan bitmesi daha iyidir sıkma canını ve zamana bırak ama benden sana tavsiyee sakın üzerine gitmeeee

Back
X