erkekleri anlamak neden bu kadar zordur?

hayatı bazen oluruna baırakmak gerekiyor be canım
demek ki böyle olması gerekiyor
hayırlısı böyleymiş diye düşün lütfen
belki de beraber olsaydınız hiç mutlu olamayacaktın,ya da daha ağır birşey yaşayacaktın...
eminim ki hayatta başımıza gelen her şey bize çok güzel dersler veriyor,yaşamamız gerekiyor ve yaşıyoruz...
benim tavsiyem kendine mutlaka bir uğraşı bul,ne bılıyım puzzle al bir tane kendine şöyle 3000 parça olanlarından filan...
evde boş boş oturmakla bunun üstesinden gelemezsin
üzülme demiyorum sana,üzüleceksin tabiyiki de.bastırılan duygular ilerde daha çok sorun yaratıyor çünkü..üzüleceksin,ağlayacaksın...ve bu şekilde bir zaman sonra hayatın eski düzenine girecek..canım inan bana zamanın çare olamadığı hiçbir dert yok
dilerim herşey gönlünce olur
sevgiyla kal

bende ayrıldım.2 gün üzüldüm.3.gün gittim saçlarımı boyattım kendime kıyafetler aldım.kadın psikolojisi işte.ama kendimi daha ii hissediyorum.ben elimden geleni yaptım onu her haliyle kabul etmiştim ama artık yürütemediğini ağır geldiğini kaldıramadığını söyledi.sen benim olmazsan olmazımsın dien adam sabah böyle bi karar aldı.2 gün surat asmama dayanamadı.sanki her zaman gülecem die sözleşme imzalamıştık .

İnsanın canının yanması ne demektir çok iyi bilirim.
Acı yüreğine öyle bir çöreklenirki,kalakalırsın,konuşamazsın,duyamazsın,hiçbişey yapamazsın.
Hayat durur sanırsın,ama durmuyor dönüyor işte.
Hemde senin etrafında dönüyor.
Unutmak,silip atmak belki zor ama çabalamak lazım.

ben bu durumu yasamıs bırı olarak banada oyle dedı, benım sorunlarım var kımseyle cıkamam evlılık falan dusunme benımle. Sadece onunla cıkmak ıstıyodum bana bu cevabı verdıgınde. Sonra noldu onu baska kızlarla el ele gordum yanı anlıcan bı tek benımle cıkamıyomus beyfendı bı tek benımle olamazmıs. Yalan inan ki yalan
2 yıl cıkınca daha cok uzulursun dıyo ama ınan o senden sonra baskalarıyla cıkıcak belkı bu ılıskılerden bırı evlılıgede gıder ama sana kıbarca senı ıstemedıgını soyluyor. Bılıyorum cunku aynı davranısı ben 5 sene once yasadım bes senelık tecrubem bunu soyluyor
Insallah hakkında hayırlısı olur canım

Back
X