Erkekleri anlamıyorum yardım:(((

ozlem_64

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
12
0
6
35
Afyon
Merhaba;
çok kötü bir durumdayım lütfen yardım edin;görücü usulü 1 ay önce biriyle tanıştım.Evlenip boşanmış ve bende evlenip boşanmış biriyim.Bir ay oldu ama hala duyggularından bahsettmedi hiç aramıyor çok yogun çalışıyor,sadece hafta sonu gorusuyoruz,onun dışında ınternetten bazı aksamlar yazıyor,ne dusunuyor bılmıyorum.zamanla bırbırmızı tanıdıkça bellı olur dıyor ama tam 7 kere yuzyuze gorustuk ve bu belırsızlık benı her gun bıtırıyor.ben onu sıkıştırsammı gorusmek ıcın nasıl tanıyabılrım baska.çok fazla gorusup kendımı kaptırmam ne kadar doğru cok duygusalım.sanırım aşık oldum.erkekler neden boyle.zamanla belli olacakmış,iyi gıdıyormuş ona gore ama nasıl.olmayabılırde dıyor olmazsa ben yıkılcam.nasıl davranıcam ne yapacağım hıç bılmıyorum,hep tedırgınım.haftasonu o arar dıye plan bıle yapamıyorum kendıme.başka gorusmek tanısmak ısteyenler var onları gerı cevırıyorum.onada hak verıyorum akşam 9.30 kadar çalışıyor bır hfta sonu var.telefonla konuşmayı sevmezmıs.ınternetten ne konuslur allah aşkına.offf

'' haftasonu o arar dıye plan bıle yapamıyorum kendıme.başka gorusmek tanısmak ısteyenler var onları gerı cevırıyorum.'' ''sanırım aşık oldum'' !!!
Baya çelişkide kalmışa benziyorsunuz. Aşık olduysanız neden geri çevirdiğiniz diğer taliplerinize üzülüyorsunuz?

Evlenip boşanmış olabilirsiniz ama ikinci görüştüğünüz kişiyle ille de hemen evleneceksiniz diye bir şey yok bence. Zaman verin, adam söylemiş zaten. Belki adam kötü biri ya da sizin kötü biri olduğunuzu düşünüyor?

Erkekler bizim gibi değiller. Endişeleri ve ya beklentileri çok farklı. Zaman verin bence

ne demek tel konuşmayı sevmezmiş..hıc uzatma ...daha baştan saçmalıklar başlamış...

illede evlenecek değilim ama evlenmek üzere başladık,tanıdıklar aracılığı ile.yani uzaktan akrabalık var cok ii biri sevdim aşık oldum ve hala acılmadı normal mi yani,napayım boyle beklıyeyyım mı.ben arayıp sormayayımmı

1. Arkadaşım seninki aşk değil heyecan.
2. Sadece 7 kez gördüğün bir insanın, özellikle de yeni tanıştığınız bir insanın iyi birisi olduğuna nasıl karar verdiniz.
3. Hala açılmamış olması çok normal, sağlıklı bir ilişki olmasını istiyor muhtemelen. Yavaş yavaş ve sağlıklı olsun istiyordur.
4. Şartlar ne olursa olsun bir bayan her zaman dik, asil ve ulaşılmaz olmalı ki kıymeti bilinsin. Bunu hep söylerim.

Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım.

Son düzenleme:
1. Arkadaşım seninki aşk değil heyecan.
2. Sadece 7 kez gördüğün bir insanın, özellikle de yeni tanıştığınız bir insanın iyi birisi olduğuna nasıl karar verdiniz.
3. Hala açılmamış olması çok normal, sağlıklı bir ilişki olmasını istiyor muhtemelen. Yavaş yavaş ve sağlıklı olsun istiyordur.
4. Şartlar ne olursa olsun bir bayan her zaman dik, asil ve ulaşılmaz olmalı ki kıymeti bilinsin. Bunu hep söylerim.

Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım.

Arkadaşım benim aşık olmadığımı nasıl anladın ki,onu görmek istemem,onu düşünmem devamlı yani hisslerimden eminim.ama ona bunu söyleyemiyorum,bekliyorum sabırlaa...yapılması gereken bu mu

ne yapacaksın biliyo musun, ondan önce ne yaptıysan onu! yani hayatına gayet güzel devam edeceksin, kimseyi merkezine koymadan!
haftasonu o arar dıye plan bıle yapamıyorum kendıme şu ifadeyi okudum ve sana çok kızdım. ne demek daha dün tanıdığın adam için ona göre hayatını şekillendirmek?? ne münasebet daha neler. adam aşkından ölür biter de o zaman hadi belki, bak belki diyorum, bazı planlarını daha arkaya alırsın. ama adam seni oyalıyor gibi ne net birşey söylüyor ne duygularını açıyor, sense hazır asker gibi onu bekliyorsun. buna devam ettiğin sürece o adam sana asla değer vermez, bir süre sonra gözünde itici bile olursun. bundan sonra izleyeceğin yol şu olmalı, bilmiyorum çalışıyor musun ama neyse farketmez, gündelik hayatını daha önce nasıl devam ettiriyosan öyle devam ettir, aşık oldum vs gibi boş telkinlerle beynine daha fazla sinyal gönderme. daha önce evlenip ayrılmışsın, senin şimdi çok daha mantıklı ve temkinli davranman lazım. o aramadan arama. duygularını da fazla belli etme. görüşme talebi hep ondan gelsin. bazı görüşme taleplerini de reddet! adamın her an elinin altında olma. akşamları internette çevrimiçi olma, seni merak edecek boşluklar kalsın. görüştüğünüzdeyse onu sürekli gözlemle. dinle onu. ne anlatıyor, nasıl anlatıyor, neyden bahsediyor, sana nasıl davranıyor vs? görmeyi ve dinlemeyi bilirsek bir insanla bir saat bile oturduğumuzda hakkında pek çok bilgi sahibi olabiliriz.

kendini biraz sessize al. o iletişim kurmak istediğinde cevap verme bak nasıl geliyor.
gelmezse de kurtulduğuna sevinirsin

mesajlaşıyoruz,hatta yarın görüşecegiz bakalım yalnzı evine gidip film izlemyeı teklıf ettı kabul etmedım,buda anaormal ne dıyecegımı ne konusacagımı bılmıyorum cok kızıdım soyleyemedım

Buluştuk ve ben yıne soru yağmuruna tutdum,kıkancmısın dıye bır soru ne kadar sacma oldugunu soyledı sorunun.yani ne yapacagımı bılmıyorum.hafta ıcı hergun yorgun oluyormus bırde ben soru sorarak yoruyormusum dırdır yapıyormusum.ne dıyecegımı sasırdım,nasıl davranacagımıda.benle mutlu oldugu anlarda oluyormus fakat dıdır etıgım anlarda oluyormuş.bende dıdır edıyosam devamlı gorusme dedım.ama senı tanımaya calıstıgım ıcın soru soruyorum sıkmadan sormaya calısalım dedı.sımdı arayıp aramamkta karrasızım.ustune arayıp senı ozzledım dedım sacmaladım yıneeeeee.cok zor durumdayım aşık oldum ve kendıme engel olamıyorum.devamlı onu dusunur oldum uyku uyuyamıyorum yemek yıyemıyorum.napacagımı sasırdım.çalışırken bıle aklım hep onda.bulustugumuzda ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım,farklı bır gun nasıl gecırtebılırım

her zaman nasılsan öyle ol. değişme, kendini kısma, seni olduğun gibi sevemiyorsa zaten hiç sevmemiştir. Onu kazanmak istiyorsan kaybetmeyi göze alacaksın. Başka yolu yok.

Unutma öldürmeyen acı güçlendirir.

her zaman nasılsan öyle ol. değişme, kendini kısma, seni olduğun gibi sevemiyorsa zaten hiç sevmemiştir. Onu kazanmak istiyorsan kaybetmeyi göze alacaksın. Başka yolu yok.

Unutma öldürmeyen acı güçlendirir.

Kzılar bugün tatiliz ve o çalışıacak gibi arasam mı napsam karar veremedım böyle dıdırcı bır durumdayken neyapmalıyım,ve çalışcagını soylemıştı.

Kzılar bugün tatiliz ve o çalışıacak gibi arasam mı napsam karar veremedım böyle dıdırcı bır durumdayken neyapmalıyım,ve çalışcagını soylemıştı.

şaka gibisin arkadaşım:)) adam sana dırdır yapıyosun demiş, seni doğru düzgün aramıyor bile, aranızda adı konulmuş hiçbir şey yok ve sen hala onu arama derdindesin. yapışkan biri gibi görüneceksin adamın gözüne. neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun ki? adam resmen dırdır ediyosun demiş. millet kaç yıllık karısına diyor bu lafı, siz daha sevgili bile olmadınız ve adam sana böyle konuşabiliyor. ya bırak allaşkına defet gitsin. ne paylaştınız ki daha bu kadar aşktan gözün kör oluyor? seninkisi platonik.

1 ay önce tanışmışsınız, 7 kere görüşme az değil ki, başlangıç için iyi bence, acele etmeyin, üstüne de düşmeyin.

Son düzenleme:

Arama sakın, densiz adam. Beni yoruyorsun, dırdır yapıyorsun demiş sana.
Bunu diyen adama, arayıp seni özlüyorum diyorsun, arkadaşım niye kendi değerini, daha en başında bitiriyorsun.
Havalandırmayın bu adamları Allahaşkına.

Son düzenleme:
aramak havalndırmak mıdır ,ben durayım kendıkendıme yorum yapayım bekliyım boyle mı olsun,o benım ıcın arkadaslarıyla gezmesını erteledı gıtmedı

Bana herşey güzel gidiyor,aşamalı olarak ilerliyoruz diyor,fakat sonra çok soru soruyorsun ben yoruluyorum yanında dınelnmek ıstıyorum diyor.eğlendiği zamanlarda oluyormuş fakat soru sorarak yoruyormusumda.bu durumda gorusmek ısteyecegım ve soru sormam mantıklı mı değil mi ne yapmalıyım bılemedım kafam cok karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…