• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri anlamıyorum yardım:(((

bizim yaptığımız yorumlar adamdan sayılmamış anlaşılan.. he güzel kardeşim he, adam seninle gezmek için arkadaşıyla buluşmayı ertelemiş, ne muazzam bir fedakarlık. ne mutlu sana. kendini adamın yoluna paspas ettiğin sürece biraz daha götürürsün, sonrasında allah kerim :ssz:

Bana herşey güzel gidiyor,aşamalı olarak ilerliyoruz diyor,fakat sonra çok soru soruyorsun ben yoruluyorum yanında dınelnmek ıstıyorum diyor.eğlendiği zamanlarda oluyormuş fakat soru sorarak yoruyormusumda.bu durumda gorusmek ısteyecegım ve soru sormam mantıklı mı değil mi ne yapmalıyım bılemedım kafam cok karısık

karakter olarak duygusal birisin ,evlilik yaşamışsın bitmiş ,duygusal boşluk'tasın ,böyle durumda kim olsa karşına kim çıksa aşık oldum sanır , çünkü sevmek,sevilmek ister, yazdıklarından anladığım kadarıyla görüştüğün kişi işi ağırdan alan biri yada hayatımda biri olsunda canım isterse evlenirim diyen biri ,bana soru sorma demesi ?ilginç ,ben dinlenmek istiyorum diyor ,dinlenmesini evde yapar ,tabiki pat diye bugün görüştüm yarın evlenelim olmaz ama genç ergenler gibi davranılmaz ,birbirinizi tanımanız lazım nacizane tavsiyem duygularını bir kenara bırakıp adamın konuşma tarzına ,senin yanındayken davranışlarına ,oturma şekline ,evlilikle ilgili düşünceleri nedir onları dikkate almanı tavsiye ederim ,eğerki yanında dinlenmeye geliyorsa usulunca görüşmek istemediğini söylersin ,gönlünü oyuncak yaptırma zaten duygusal'sın çok yıpranırsın...

bence herkesin sevdiğine ayıracak vakti vardır. hele ki ilk zamanlar da heyecanla daha çok görüşmek konuşmak istersin. adam şimdiden bu şekilde işi bahane ediyor şimdiden dırdır yapıyosun diyosa daha 1 ay olmuş fazla ilerlemeden bitirmekte fayda var. bitirmek istemiyorsan da bekle o arasın. uzak kalmaya çalış.

Sevgili değiliz henüz tanışma aşamaşındayız,görücü usulu tanıştık ama:(((

olabilir sevgili olmasanız bile arada bir heyecan olmalı sende var ama karşı tarafta bi heyecan durumu yok tanıma durumu yok değişik bir insan

çoğunluk ne yazıyor dıkkat edermısın lütfen...elle tutulur hıcbırşey goremedım ben (karşı taraftan)...daha ne dıyeyım..böyle gıdersen cok acı çekersen..

görücü usulü tanışma, adı üzerinde sebep -sonuç ilişkisi belli bir durum.
belli ki o seni takmıyor sen O'nu bu kadar önemserken.
bence üzerinde düşünmeye değecek biri değil.diğer kısmetlerinle ilgilen.

7 kez görüşmüş olmaya bu kadar ilgisizlik çok enteresan.

Back
X