• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEKLERi CEKiCi KILAN MESLEKLER

ben de bilgisayarcı olarak yazılımcı'ları begenırım. akıllı zeki olmayanına henuz rastlamadım .harika espirilerle de insanı kendilerine hayran bırakıyorlar... off ...off :(:(

walla bence bahriyeliler çok çekici beyaz üniformalarıyla bide görevleriylee zaten bahriyeliler genelde uzun boylulardan oluyo o formalar çok yakışıyo bence

bana göre rütbeli askerler çok çekici gelir,üniformalarıyla ondan sanırım ne kadar sevgilim olduysa hepsi askerdi,şuankide....ama üniformlarını çıkarınca bişeye benzemiyorlar o ayrı mesele:sm_cool:

nedenmiş o ! :tomato:
benziolar birkere benim kocemde rütbeli asker yasakkelime
üniformalı da süper :teytey:
çıplakta :enbuyukkk:
sen söle sevgiline
evlenincede cıkarmasın üniformasını :))

ben sıkların icinde olmayan brseyı soyleyecegım bna deniz subayı cekici gelir kıyafetlerı hele cok hosuma gdyor.....................

walla oldum olasi mühendisleri karizmatik bulmusumdur.hatta hep ben bigün bi möhendizle evlencem derdim.dedigimi yaptim,,,,,,,,,,:-)

banada hep böyle takim elbiseli,elinde is cantasi olan mühendisler karizmatik gelirdi..mühendis ve elinde is cantasi olan kismini tutturduk ama takim elbise kismi tam bi fiyasko:))

çekici gelse ne olur adam bir ömür benim yanımda olacakmı bunlar tehlikeli meslekler mesela bak şimdi:
1-pilot:adam evlendikten sonra uçakla çakılmayacağı ne malum:Roflol:
2-modacı:adam modayla ilgilene ilgilene gay olursa:1shok::Roflol:
3-cankurtaran:ya birgün azgın dalgalarda kendi canını kurtaramazsa:Roflol:
4-dans öğr.:ya birgün ayağını kırıpta işinden olursa beş parasız bırakırsa:Roflol:
5-antronör:4.nolu maddenin aynısı:)
6-oyuncu:ya birgün töre dizisi çekmeye doğuya gidip ordan bir kuma getirirse:Roflol:
7-yorum yokjeyyar
8-barmen:ya sarhoş biri adamın kafasını kırarsa:)
9-otel görevlisi:komidir o komi:Roflol:
10-doktor:ya sahte reçete yazmaktan içeri atılırsa:Roflol::Roflol:

heh şimdi bu adamlar ve meslekler çekici geldimiRoflol:la amma döktürdüm be:)

cevaplarına bayıldım gülmekten karnım ağrıdı sen beni güldürdün allahta seni güldürsün

ama benim tercihim zeki ve güçlü adamlara bayılırım her yönüyle birde bakışları güzel olsun

Back
X