Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlaarrrr, erkekleri anlama makinası üretilse. Erkeğinizin hangi huyunu anlamak, çözmek isterdiniz. hiç evet şu huyunu hiç anlamıyorum neden böyle davranıyor dedinizmi ... opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
ay hayatım erkekleri anlamak için makinaya ihtiyaç niye duyalımki onlar bizi anlamak için makina bulsunlar isteklerimizi anlasınlar daha iyi olur bne niye kendimi sarfedim erkek için o sarfetsin beni anlasın dimi ama
bunun özellıkelerını verıyorum
bu pıntı , bencıl bılmemne,
ona göre şu davranısları yapın bunları yapmayın tamam olur desın
ya da bu yaramaz hıc gırısmeyın desın
acıkcası ben ıstemezdim oyle bi makına , sıkılırımkı ozaman aa bu huyunu bılıyodum zaten diceme - ayy aşkımın bi huyunu daha kesfetım veya - uyuzun boyle bi huyuda varmıs demek isterım yani neden makına alsın o hakkı benım elımdenkı :jeyyar:
bir ömür vaktim var (Allah ıkımızede uzun omurler versın ) bolbol tanıma fırsatım olcak ;-)
erkekleri çözme makinasına değil kadınları çözme makinasına ihtiyaç var. zor ve karmaşık olan taraf biziz erkekler tek hücreli canlı gibi mikroskopla bakıldığı anda ne var ne yok görülüyor
Bencede erkekleri çözmek hiçte zor değil Nil'in şarkısında dediği gibi;
1- O kadar basitti ki denklemleri
2-Seks,para ve futbol hep sohbetleri
3-Kontrol etmek bebek işi :roflol:
Bencede anlaşılması zor olan biziz, bazen ben bile kendimi anlayamıyorum