• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri degil tek erkegi esimi anlasam yeter ya

Sorunlu1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
61
14
3
36
Selam kizlar..yeni evli sayiliriz 4 ayi bitirdik bakalim :) bizim evlilik hayatmiz oyle renkli degil kiyaslama da yapmam diger evliliklerle..ama insan bi sure sonra bunaliyo..esim isten eve geldigi gibi gecer odaya acar tvyi oturur karsisina yemek yerken mola verir bi tvye..sonra da iste tv karsisinda tekrar mac,haber vs vs tv acik olmasa telefondan takip eder maci haberi elinden dusmez hic..misafirlige gittigimzde de ayni sey elinde telefon arada bir birakyo neyseki..bu hareketleri artk dokunmaya basladi :) ekstradan bi de bi yere kahveye cagrldk gecen aksam adam benim o gun dizim var gitmem dedi agzim acik kaldi :) sonrasnda da tartstk ben sennle her yere geliyorum bi kere de ben gitmeyelm dedgmde gitmeyelm dedi tamam dedim sustum artk :/ valla yoruyo beni cok yoruyo sosyal iliskiler sifir adamda ya cok zorlaniyorum :(

Selam kizlar..yeni evli sayiliriz 4 ayi bitirdik bakalim :) bizim evlilik hayatmiz oyle renkli degil kiyaslama da yapmam diger evliliklerle..ama insan bi sure sonra bunaliyo..esim isten eve geldigi gibi gecer odaya acar tvyi oturur karsisina yemek yerken mola verir bi tvye..sonra da iste tv karsisinda tekrar mac,haber vs vs tv acik olmasa telefondan takip eder maci haberi elinden dusmez hic..misafirlige gittigimzde de ayni sey elinde telefon arada bir birakyo neyseki..bu hareketleri artk dokunmaya basladi :) ekstradan bi de bi yere kahveye cagrldk gecen aksam adam benim o gun dizim var gitmem dedi agzim acik kaldi :) sonrasnda da tartstk ben sennle her yere geliyorum bi kere de ben gitmeyelm dedgmde gitmeyelm dedi tamam dedim sustum artk :/ valla yoruyo beni cok yoruyo sosyal iliskiler sifir adamda ya cok zorlaniyorum :KK43:

evlenmeden once nasıldı? sonucta huylarını bılıpde evlenmıssınzdır dıye dusunuyorum

erken başlamış, 4-5 yıl sonra başlaması gerekiyordu bu hareketlere. bu arada misafirlik sevmiyor belli ki. sosyal olmayan adamı da zorlasan da içinden gelmez ki.

Selam kizlar..yeni evli sayiliriz 4 ayi bitirdik bakalim :) bizim evlilik hayatmiz oyle renkli degil kiyaslama da yapmam diger evliliklerle..ama insan bi sure sonra bunaliyo..esim isten eve geldigi gibi gecer odaya acar tvyi oturur karsisina yemek yerken mola verir bi tvye..sonra da iste tv karsisinda tekrar mac,haber vs vs tv acik olmasa telefondan takip eder maci haberi elinden dusmez hic..misafirlige gittigimzde de ayni sey elinde telefon arada bir birakyo neyseki..bu hareketleri artk dokunmaya basladi :) ekstradan bi de bi yere kahveye cagrldk gecen aksam adam benim o gun dizim var gitmem dedi agzim acik kaldi :) sonrasnda da tartstk ben sennle her yere geliyorum bi kere de ben gitmeyelm dedgmde gitmeyelm dedi tamam dedim sustum artk :/ valla yoruyo beni cok yoruyo sosyal iliskiler sifir adamda ya cok zorlaniyorum :KK43:
Evet ilgincmis. Ama en azindan kotu aliskanligi yok. Dizi izliyor. Sen yat yanina beraber izleyin. Ben mesela esimin sevdigi 2 diziyide sevmiyorum ama izliyorum. Ne yapayim onun icin kavga edilmez ki..

Ilk basta sorunu kendinde ararsin , bende mi bir problem var acaba , eskisi gibi ilgisini cekmiyormuyum , neden benim disimda herseyle ilgileniyor diye dusunur durur kafani patlatirsin ama adamin umrunda olmaz. Sonra zamanla adam senin umrunda olmamaya baslar adami gormemeye baslarsin ve git gide yabancilasmaya baslarsin ama yinede senin yaptigin gibi neden boyle oluyo diye cozum aramaz kocam dedigin. Ne verirse onu alir ya boyle artik ne kadar ekmek o kadar kofte

Back
X